• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

چه باید کرد؟! (لطفا همه مطالعه فرمایند)

Sea Girl

متخصص بخش تاریخ

غريبه ام و در اين شهر مست تنهايي

به رغم غربت من ، شهره ام به شيدايي

غريبه ام و دلم همدلي طلب دارد

در اين تراكم غربت عجب تقاضائي!

غريبه ام و سلامم جواب مي خواهد

سلام بي جواب دلم صحنه اي تماشائي

دلم گرفته خدايا تو هم غريب شدي؟

بيا رفيق دلم شو، زغربتت به درآيي

دلم شكسته تر از شيشه هاي شهر شماست

اگر چه نيست شعر من اما ، چه بند زيبايي

خداي جمله غريبان ، رفيق شبهايم

همين كه فكر من هستي چه غم ز تنهائي

آخرین ویرایش:

فرانک

کاربر ويژه
خیلییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی خیلییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی زیبا بودددددددددددددددددددددددددددددددددددددد:گل::گل::گل:

naznaz

کاربر ويژه
خیلی دلنشین بود...ممنون...برا همه از این لحظات پیش میاد و چقدر خوشحال میشه وقتی بدونه خدا باهاشه...

rahnama

پدر ایران انجمن
عالی بود ممنون.
وقتی حس کردیم به آخر خط رسیدیم , فورا مشکلات را بخدا سپرده و رهایش کنیم. رهای , رها.

من همیشه از این روش استفاده کرده و موفق هم بوده ام.

Maryam

متخصص بخش ادبیات
وقتی حس کردیم به آخر خط رسیدیم , فورا مشکلات را بخدا سپرده و رهایش کنیم. رهای , رها.

من هم توی سخت ترین لحظات همین کار رو میکنم و جواب این اعتمادم رو هم میگیرم :گل:

rahnama

پدر ایران انجمن
این شیوه های انتخابی رازی است برای رسیدن به موفقیت.

آسمان دریایی

متخصص بخش زبان انگلیسی
خدایا همه چیو به تو میسپارم... من تلاش خودمو کردم. دیگه بقیش رو خودت هر چی صلاح می دونی... خدایا مرسی که به حرفای دلم گوش میدی...

خیــــــــــــــــــــــــــلــــــــــــــــــــــــــــی دوست دارم خدا جووووووووووووووووووووووووووووون:بغل::دعا::گل::گل::گل::گل::گل:

به حرفای بابا هوشنگم گوش می کنم و هیچ فکر بدی به دلم راه نمی دونم... خدایا خودت کمکم کن :دعا:

rahnama

پدر ایران انجمن
خدایا همه چیو به تو میسپارم... من تلاش خودمو کردم. دیگه بقیش رو خودت هر چی صلاح می دونی... خدایا مرسی که به حرفای دلم گوش میدی...

خیــــــــــــــــــــــــــلــــــــــــــــــــــــــــی دوست دارم خدا جووووووووووووووووووووووووووووون:بغل::دعا::گل::گل::گل::گل::گل:

به حرفای بابا هوشنگم گوش می کنم و هیچ فکر بدی به دلم راه نمی د هم... خدایا خودت کمکم کن :دعا:

ضمن تشکر از دختر :گل: م
در این سن قسم می خورم که اگر مشکلات را برای حل بخدا بسپارید و ایمان و باور به این مسئله داشته باشید , مشکلات حل می شود.
من بارها و بارها انجام دادم , شد.امتحان کنید.

بالا