• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

چه مارك لپ تاپي بخريم ؟

Cube

متخصص بخش هاستینگ و دامین
وزن و امکانات و پورتها خیلی مهمه
4- اول ببینید که میخواین باهاش چکار کنین ؟
ام پی 3 گوش بدین ؟
4 تا فیلم ببینین ؟
بدین بچتون باهاش بازی کنه یا کارتون ببینه ؟
آندرگراند و کانتر تحت شبکه باهاش بازی کنین (آخ آخ آخ آخ ... این کانترو خوب اومدم) :giggle:
برنامه نویسی کنین ؟
کارای گرافیکی خفن باهاش انجام بدین ؟
نرم افزارهای سیمولینک خفن مثل مطلب روش نصب کنین و کار کنین ؟
طراحی وب کنین ؟

(یا همه موارد ؟)
بسته به نیازتون هزینه کنین ....

واسه 4 تای اول ، یه سیستم زیر 400 تومن و یه برند مثل توشیبا و دل کارتونو راه میندازه
واسه موارد بعدی تا 1,200,000 تومن هم جا برای خرج کردن داره و برندشو هم اگه از من می پرسین میگم : فقط وایو
و اینو هم همینطوری نمیگم ..... تجربم میگه .... چون پشت همه نوع برندی (به جز اچ پی و ایسوز) نشستم و می دونم چی به چیه....

واسه انجام کارای

آخرین ویرایش:

melika

متخصص بخش زبان انگلیسی
در مورد وايو بايد بگم نظر شما محترمه . اما تفاوت عمده تنها كارت گرافيك هاست كه وايو nvidia داره و دل gforce . نميشه در يك كلام گفت وايو چون دل هم لپ تاپ هاي خوبي داره و بازار خوبي هم داره . لوازمش همه جا راحت يافت مي شه و تازه همه زير بار تعمير سوني نمي رند . قيمت هاش بهتره و سوني قسمتي از پول را بيشتر داره به خاطر ماركش مي گيره .
البته وايو جايگاه خودش داره اما يكه تاز نيست و يك كلام هم نيست .
بسياري از فروشندگان لپ تاپ كه هر دو مارك را به طور عمده عرضه مي كنند به حالت نمايشي وايو اشاره مي كنند و اينكه طرف مثلا لپ تاپشو كه درآورد وايو باشه! مگر نه دل هم ازش كم نداره

Cube

شما 4 تا لپ تاپ با مشخصات یکسان رو کنار هم بذارید ...
یکی وایو یکی دل یکی توشیبا یکی هم ایسر (این برندا رو گفتم ، چون با همه این ها کار کردم ....)
حالا یه برنامه گرافیکی مثل یولید رو روشون نصب کنین و شروع کنین به کار .... یا اینکه یه نرم افزار مثل matlab رو روش بالا بیارین ....
اونوقت حتما می بینید که وایو یعنی چی ....
یکی بودن مشخصات دلیل نمیشه .... مچ بودن قطعات و کارایی است که مهمه و ....
این رو همینجوری الکی نمیگم .... واقعا با همه این برندا کار کرده ....
مخصوصا با این دل که با چند مدل مختلفش هم کار کردم و از نظر من که 2 ساله وایو دارم ...... (FW145) ...
واقعا میگم ..... مفت هم گرونه .... با اینکه مشخصاتش با سیستم من یکی بود ولی ..... خیلی خیلی کند بود ....
توشیبا رو نمی دونم چون با مدل قدیمیش کار کردم ولی از محکم بودن و ارزونی و فراوونی قطعاتش خوشم اومد.... کلا لپ تاپای توشیبا یه جورایی محکم و خرکارن....
جدیدا یه ایسر هم زیر دستم اومد که با اینکه از مدالای قدیمی بود ولی خداییش خیلی عالی بود واقعا سرعتش منو جذب کرد ... خیلی روون و عالی کار می کرد . یه چیز عالی هم که داشت این بود که با یه دکمه می شد موس لپ تاپ رو خاموش کرد ، اونایی که لپ تاب دارن می دونن که یکی از معضلات کار با لپ تاپ اینه که حین تایپ هی دستت میگیره به موس و بعد از یه مدت اعصابتو خورد میکنه....

البته این نظر منه .... کلا وسیله الیکترونیکی مثل موبایل و لپ تاپ و .... رو ... تا نشینی پشتش و باحاش کار نکنی .... نمیشه بگی که خوبه یا نه
در کل این نظر من بود .... و حاصل تجربه من از کار با چند مدل از این برندها بود .... شایدم این مدلایی که من باهاشون کار کردم کند و .... بوده ....
راستی اچ پی رو هم شنیدم که خوبه (داداش یکی از وفیقام اچ پی داره و می گفت که خوبه ... )

Cube

نصیحت : لپ تاپ با صفحه بزرگتر از 15.4 نگیرین.....
چون :
هم مصرف باطریتون میره بالا
هم مجبورم میشین رزولیشن رو روی 1600در 1200 قرار بدین (رو 16.4 من که اینجوریه) که باعث میشه همه چیز ریز ریز بشه و خیلی به چشم فشار میاره .... (کمتر از این رزولیشن روش جواب نمیده...)
هم اینکه یه چیز الکیه...
بهترین اندازه برای یه لپ تاپ 15 یا 15.4 است....
کوچکتر از 15 هم برای کارای خاص خوبه وگرنه برای کارای روزمره و خونگی فایده نداره چون اینقده کوچیکه که هیچی توش معلوم نیست...

آخرین ویرایش:

melika

متخصص بخش زبان انگلیسی
اغلب لپ تاپ هاي جديد صفحه نمايش 16 و حتي بالاتر دارند .الان 16.4 هم هست . يه روي مي شه كه كلا لپ تاپ 15 ...
من لپ تاپ خودم رو 1600 در 1200 نيست اما مانيتورش 16 ! جوابم داده . خوبم هست ريز ودرشت نيست مشكلي ندارم باهاش
خوب ببينيد شما داريد از لحاظ سرعت و كارت گرافيك بررسي مي كنيد . منم عرض كردم سوني اغلب گرافيك بالا داره و گرافيكش Nvidia كه نسبت به ATI پر طرفدارتره . اما نسبت به سرعت بستگي به cpu داره يه برنامه مثل matlab رو corei7 دل و سوني تقريبا يه جور اجرا مي شه .
دقيقا همين قياسي كه شما مي فرماييد از هر ماركي يه لپ تاپ بياريد با مشخصات مشابه اون يكي تست كنيد مد نظر دارم اينجوري سوني خيلي گرونتر ار مورد مشابهش در دل هست خوب قيمتم به هر حال يه فاكتوره
تازه در جون سختي دل فكر كنم شكي نباشه سوني به خصوص مانيتورش حساس و آسيب پذيره لپ تاپم چيزي كه خصوصيت اصليش قابل حمل بودنش حالا ديگه اگر بخواد تا كج و ماوج شد يا از دست ول شد داغون بشه خوب نيست خيلي
تازه تعميرات دل در دسترس تر ، ارزانتر و ... هست تا سوني
برا همين با اينكه سوني برند قوي بوده هميشه در عرصه محصولات الكترونيكي بايد بگم در زمينه لپ تاپ نمي شه يك كلام گفت چي خوبه .
مي شه از لحاظ قيمت يكي گفت خوبه از لحاظ سرعت يكي ديگه و ....
اما اگر بخواهيم در مجموع بگيم چي خوبه بايد ببينيم كار اون شخص با لپ تاپ چيه تا بگيم مثلا براي كار شما در مجموع اين مارك خوبه چون فقط مدل لپ تاپ با توجه به كاربرد تعيين نمي شه برندش هم با توجه به كارآيي تعيين مي شه

آخرین ویرایش:

melika

متخصص بخش زبان انگلیسی
البته فاكتور زيبايي ظاهري هم هست كه وايو ژيگورتره :نیش: اما مدل هاي جديد دل هم طراحي هاي جالبي دارند مثل انحناي پشتي كه 1557 داره خيلي خوبه . اينها فقط از لحاظ زيبايي نيست و در عمل هم واقعا خودشو نشون ميده .
بعضي معتقدند CPU هاي DELL از VAIO قويتره . و سوني ويژگي داره كه باعث مي شه گرافيكش كمي قويتر باشه
تو برخي بررسي هاي سخت افزاري HP پيش مي گيره از بقيه
حتي در مواردي LENOVO هم حرفهاي زيادي از خودش داره براي گفتن
خلاصه قصدم اينه بگم با توجه به محيط كار ، نياز شما و جيب شما بهترين مارك لپ تاپ و مدل اون تغيير مي كنه براتون

melika

متخصص بخش زبان انگلیسی
در اين تاپيك در رابطه با برند هاي مختلف لپ تاپ ، مزايا و معايب هر كدام بحث مي شود .
شما هم شركت كنيد!

Cube

اما اگر بخواهيم در مجموع بگيم چي خوبه بايد ببينيم كار اون شخص با لپ تاپ چيه تا بگيم مثلا براي كار شما در مجموع اين مارك خوبه چون فقط مدل لپ تاپ با توجه به كاربرد تعيين نمي شه برندش هم با توجه به كارآيي تعيين مي شه
موافقم . در اولین پستم هم گفتم که بستگی داره به کاری که قراره کاربر با لپ تاش انجام بده...
قبول دارم که سونی خیلی گرونتره ولی اگه سیستم حرفه ای با کارایی بالا میخوای ، سونی بهترینه...

کلا نظر من اینه که قطعات سونی خیلی عالی با هم مچن .... و این رمز موفقیت سونی و سرعت و کارایی بالاشه....
البته قبول دارم که سونی یکم سوسول و حساسه و خیلی باید حواستون باشه که ضربه ای بهش نخوره و ....
کلا تو خرید اولین حرف رو پول جیب میزنه ...

بالا