• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

چک کردن یوزر خودتون درسایتهای معتبر!!

sky boy

متخصص بخش برنامه نویسی
خیلی جالبه که آدام بدونه نام کاربریش تو سایتهای معتبر وجود داره یا نه!
اصن شاید بخوای توی سایتی عضو بشی میشه اولش یه دید انداخت که آیا همچین نام کاربری موجوده یا نه؟

sky boy که یه چند تایی وجود داره
%28198%29.gif

اونجا که نوشتم 1 اگه بزنید لیست موجود رو مثل فایل تکست بهتون میده تا مطالعه کنید و 2 رو اگه بزنید سایتها به ترتیب حروف الفبا میشن
در ضمن Taken یعنی موجوده

cf9flbwr8pzo31fz8ntq.jpg

لینک برای ورود

http://namechk.com/

9qajjv2qhblnpju23b82.jpg

sky boy

متخصص بخش برنامه نویسی
لینک سالمه و باز میشه
ولی ولی اگه باز نشدکلمه namechk.com رو توی گوگل سرچ کنید و از ورودی گوگل وارد بشید:گل:

ahmadfononi

معاونت انجمن
سلام

منظور از این سایت اینه که مثلا توی چه سایت هایی عضو هستیم یا نه ؟

اگر اینطوره من که زدم بیشترشون رو available میزنه ، اما در صورتیکه من عضو بیشتر این سایت ها نیستم.

sky boy

متخصص بخش برنامه نویسی
نه!!مثلا اگه میخواستیم اکانت جایی رو بگیریم از قبل میام اینجا و چک میکنیم که نام کاربری مورد نظرمون رو کسی قبلا انتخابش نکرده باشه
خب اگه جایی اکانت داشته باشیم دیگه اصلا نیازی به این کار نیست و از طرفی اگه امتحان کنیم همون کلمه رو نتیجه رو میگه
مثلا توی فیسبوک نام کاربری sky boy موجوده (چون خودمم) همینطور فلیکر و.. ولی توی Livejournul اکانت ندارم ولی اینجا میگه موجوده پس کسی دیگه این نام کاربری رو داره ومن نمیتونم همین رو بذارم اگه بخوام اونجا عضو بشم
(در ضمن available یعنی این نام کاربری موجود نیست و آزاده و میتونی انتخاب کنی اگه میخوای اونجا اکانت باز کنی)فک کنم توضیح کاملی داده باشم اگه اینطور نبوده بگید)

بالا