• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

چگونگی راه اندازی سایت و مباحث پیرامون آن...

وضعیت
موضوع بسته شده است.

hamraz6869

New member
با سلام و خسته نباشید
من یه سوال داشتم البته قبلش معذرت میخوام نمیدونم در جای مناسبی مطرح کردم یا نه
راستش یه چند تا سایت دیدم خیلی میخوام یه سایت مثل اینا داشته باشم ولی نمیدونم میزبان وبشون کجاست اصلا چطور باید تهیه کنم از پهنای باند و این حرف ها هم خیلی سر در نمیارم یکی از این سایت ها اینه:
damsaz
البته مشابه این سایت زیاد دیدم اینجا فقط همینو نوشتم
چه جوری میتونم سایتی مثل این سایت داشته باشم با این سیستم نظرات و مطالب پر بازدید و....ابن همه امکانات خواهشا راهنماییم کنید مرسی از لطفتون
منتظر پاسختون هستم

یا حق

آخرین ویرایش توسط مدیر:

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
سلام . خوش آمديد .
قبل از پاسخ دادن به سوال شما ، بايد بگم به دليل اينكه بر اساس قوانين انجمن تبليغ كردن سايتها در انجمن ممنون است ، مجبور به ويرايش پس شما و حذف قسمتي از آدرس شدم .

بعد از تهيه ي اين فضا ، هست كه بسته به نوع كاربري سايتتون ، سيستم (-اسكريپت) اون سايت رو نصب ميكنين و بعد شروع به فعاليت .
براي اينكه موضوع رو بهتر درك كنين مثالي ميزنم :
شما كاپيوترتون رو اون فضايي كه گفتم احتياج دارين فرض كنين و سايتي رو هم كه ميخواين راه اندازي كنين (اسكريپت سايت) ويندوزي فرض كنين كه ميخواين روي كامپيوتر نصب كنين و بعد ازش استفاده كنين .
حالا اين ويندوز بسته به سليقه و يا علاقه و تخصص شما ميتونه هر نوعي باشه ويندوز سون يا XP و ...
بعد از نصب يكي از اين نوع ويندوز ها بسته به علاقه و نوع كاربري كه ميخواين داششته باشين ، هر كسي نرم افزارهاي جانبي خاص خودش رو روي اون ويندوز نصب ميكنه .

بحث پهناي باند هم مربوط ميشه به ميزان دريافتي كه بازديد كنندگان سايت شما ميتونند به اون مقدار از سايت شما دريافتي داشته باشند .
كه باز هم بسته با انتخاب و هزينه اي كه شما براي تهيه ي فضا ي سايتتون صرف ميكنين اين پهناي باند ميتونه نا محدود و يا محدود به مقدار هاي مشخصي باشه .

در رابطه با پر بيننده و پر مطلب بودن سايت هم ، بايد بگم كه اين اتفاق و اين موضوع فقط و فقط بسته به درايت و تخصص اداره كننده ي سايت داره ، كه چطور اون رو اداره كنه و رو به پيشرفت كنه .

hamraz6869

New member
مرسی از توضیح کاملت دوست عزیز
ولی منظور من از مطالب پر بازدید منوی سمت راست اون سایت بود که نوشته بود مطالب پر بازدید و اون منو مطالب پر بازدید سایتش رو نشون میداد نه این که چطور مطالب وبم پر بازدید باشه و کلی امکانات دیگه که وب سایت هایی از این دست دارند ولی من نمیدونم میزبان وبشون کجاست
ولی بازم تشکر می کنم خدایی خیلی خوب و روان برام توضیح دادی مرسی
حالا اگه فهمیدی میزبانش کجاست ممنون میشم بهم بگی
فعلا

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
خواهش ميكنم .

در رابطه با امكانات جانبي من بد منظورتون رو متوجه شدم .
ولي در پاسخ اولم به نوعي اين موضوع رو اشاره كردم كه اينها امكانات جانبي هستند كه بي شمارند .
امكانات مختلفي كه روي سايت بسته به نوع سايت و انتخاب صاحب سايت نصب ميشند .
اين نوع امكانات يا پلاگين هاي آماده ي مخصوص اون سرويس هستند و يا ميشه براي نوشتنشون از كدهاي جاوا (مثال : نصب كدهاي جاوا روي وبلاگ) و يا ساير دستورهاي برنامه نويسي به صورت عمومي استفاده كرد .
كه البته به صورت آماده در سطح اينترنت بسيار موجودند كه به راحتي دريافت ميكنين و بعد نصب .

اما نوعشون فرق ميكنه و همونطور كه گفتم بسته به نوع سايتتون فرق دارند ، مثلا اگر سايتي رو بزنين با سيستم مديريت محتواي ووردپرس ، و حالا بخواين روش مثلاً امكان نمايش 5 مطلب پر بازديد سايتتون رو اضافه كنين بايد از پلاگين مخصوص اين ابزار كه فقط براي اين سيستم قابل استفاده است استفاده كنين و به راحتي در بخش پنل مديريتي وارد بخش افزودن پلاگين جديد ميشين و پلاگين مورد نظرتون رو اضافه ميكنين و همينطور سيستم هاي ديگري كه بسته به نوعشون ابزارشون هم متفاوت هست و طريقهي نصبشون هم متفاوت .
اگر برگرديم به مثال قبلي ميشه اينطوري مثال زد كه بعضي از نرم افزار هاي ويندوز ويستا رو نميشه روي XPنصب كرد و همينطور بالاعكس و هر كدوم رم افزار مخصوص به خودشون رو دارند ... ولي هستند نرم افزارهايي كه از زبان برنامه نويسي عمومي و قابل استفاده براي هر نوع سيستمس استفاده و ساخته شدند و محدوديتي براي استفاده روي سيستم هاي مختلف ندارند .
و نكته ي ديگه اينكه گاهاً بعضي از اين امكانات از همان اول توسط طراح روي سيستم نصب شدند و نيازي به نصب شما نيست .
________
در رابطه با اينكه بشه فهميد ميزبان سايتي كجاست و از كجا سرويسش رو ميگيره راه هاي بسياري وجود داره كه با جستجو در اينترنت به راحتي بسياري از اين راه ها رو ميتونين بيابين ولي بنده از اين كار معذورم .
اما اگر نياز دارين كه براي سايتتون ميزبان با كيفيت و مناسبي رو بيابين ، من ميتونم در اين رابطه چند سرويس خوب و مناسب رو براتون معرفي كنم ، و حتي در اين زمينه ميتونين از مشاوره ي دوست خوبمون ، حميد عزيز (Cube) كه در اين زمينه فعاليت دارند هم استفاده كنين .
نكته ي ديگه هم اين هست كه اين امكانات جانبي كه روي سايتها به صورت مختلف وجود دارند مربوط به نوع ميزبانشون نيست و ميزبانها فقط وظيفه ي امكان فضا براي اون سايت رو دارند .

Cube

متخصص بخش هاستینگ و دامین
برای فهمیدن اینکه یه سایت از کدوم شرکت هاست گرفته می تونید از طریق لینکای زیر ار سایت Whois بگیرید .
http://www.internic.com/whois.html

البته این لینک اطلاعات زیادی رو نشون نمیده و فقط NS های دامنه رو نشون میده که معمولا هر شرکتی NS هاش به اسم خودشه....
مثلا :
[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif] [FONT=Arial, Helvetica, sans-serif][FONT=Arial, Helvetica, sans-serif] Domain Name: IRANJOMAN.COM
Registrar: DIRECTI
Whois Server: whois.PublicDomainRegistry.com
Referral URL: http://www.PublicDomainRegistry.com
Name Server: NS11.HOSTDNSPRO.COM
Name Server: NS12.HOSTDNSPRO.COM
....
که میشه فهمید که این سایت از شرکت [FONT=Arial, Helvetica, sans-serif][FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]HOSTDNSPRO هاست خریده .

از لینک زیر می تونید اطلاعات بیشتری پیدا کنید (مشخصات مالک و .... )

http://who.is

برای دامنه های IR. باید از لینک زیر استفاده کنید:
http://nic.ir

hamraz6869

New member
خواهش ميكنم .

در رابطه با امكانات جانبي من بد منظورتون رو متوجه شدم .
ولي در پاسخ اولم به نوعي اين موضوع رو اشاره كردم كه اينها امكانات جانبي هستند كه بي شمارند .
امكانات مختلفي كه روي سايت بسته به نوع سايت و انتخاب صاحب سايت نصب ميشند .
اين نوع امكانات يا پلاگين هاي آماده ي مخصوص اون سرويس هستند و يا ميشه براي نوشتنشون از كدهاي جاوا (مثال : نصب كدهاي جاوا روي وبلاگ) و يا ساير دستورهاي برنامه نويسي به صورت عمومي استفاده كرد .
كه البته به صورت آماده در سطح اينترنت بسيار موجودند كه به راحتي دريافت ميكنين و بعد نصب .

اما نوعشون فرق ميكنه و همونطور كه گفتم بسته به نوع سايتتون فرق دارند ، مثلا اگر سايتي رو بزنين با سيستم مديريت محتواي ووردپرس ، و حالا بخواين روش مثلاً امكان نمايش 5 مطلب پر بازديد سايتتون رو اضافه كنين بايد از پلاگين مخصوص اين ابزار كه فقط براي اين سيستم قابل استفاده است استفاده كنين و به راحتي در بخش پنل مديريتي وارد بخش افزودن پلاگين جديد ميشين و پلاگين مورد نظرتون رو اضافه ميكنين و همينطور سيستم هاي ديگري كه بسته به نوعشون ابزارشون هم متفاوت هست و طريقهي نصبشون هم متفاوت .
اگر برگرديم به مثال قبلي ميشه اينطوري مثال زد كه بعضي از نرم افزار هاي ويندوز ويستا رو نميشه روي XPنصب كرد و همينطور بالاعكس و هر كدوم رم افزار مخصوص به خودشون رو دارند ... ولي هستند نرم افزارهايي كه از زبان برنامه نويسي عمومي و قابل استفاده براي هر نوع سيستمس استفاده و ساخته شدند و محدوديتي براي استفاده روي سيستم هاي مختلف ندارند .
و نكته ي ديگه اينكه گاهاً بعضي از اين امكانات از همان اول توسط طراح روي سيستم نصب شدند و نيازي به نصب شما نيست .
________
در رابطه با اينكه بشه فهميد ميزبان سايتي كجاست و از كجا سرويسش رو ميگيره راه هاي بسياري وجود داره كه با جستجو در اينترنت به راحتي بسياري از اين راه ها رو ميتونين بيابين ولي بنده از اين كار معذورم .
اما اگر نياز دارين كه براي سايتتون ميزبان با كيفيت و مناسبي رو بيابين ، من ميتونم در اين رابطه چند سرويس خوب و مناسب رو براتون معرفي كنم ، و حتي در اين زمينه ميتونين از مشاوره ي دوست خوبمون ، حميد عزيز (Cube) كه در اين زمينه فعاليت دارند هم استفاده كنين .
نكته ي ديگه هم اين هست كه اين امكانات جانبي كه روي سايتها به صورت مختلف وجود دارند مربوط به نوع ميزبانشون نيست و ميزبانها فقط وظيفه ي امكان فضا براي اون سايت رو دارند .

بازم ممنون دوست گلم خیلی خوب برام توضیح دادی خب بالاخره کشفش می کنم طراح اون سایت کیه حداقل اینو میدونم که این امکانات ربطی به میزبان سایتش نداره مربوط به طراح اون قالبه
موفق باشی

hamraz6869

New member
برای فهمیدن اینکه یه سایت از کدوم شرکت هاست گرفته می تونید از طریق لینکای زیر ار سایت Whois بگیرید .
http://www.internic.com/whois.html
البته این لینک اطلاعات زیادی رو نشون نمیده و فقط NS های دامنه رو نشون میده که معمولا هر شرکتی NS هاش به اسم خودشه....
مثلا :
[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif][FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]Domain Name: IRANJOMAN.COM
[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]Registrar: DIRECTI
[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]Whois Server: whois.PublicDomainRegistry.com
[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]Referral URL: http://www.PublicDomainRegistry.com
[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]Name Server: NS11.HOSTDNSPRO.COM
[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]Name Server: NS12.HOSTDNSPRO.COM
....
که میشه فهمید که این سایت از شرکت [FONT=Arial, Helvetica, sans-serif][FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]HOSTDNSPRO هاست خریده .

از لینک زیر می تونید اطلاعات بیشتری پیدا کنید (مشخصات مالک و .... )

http://who.is
برای دامنه های IR. باید از لینک زیر استفاده کنید:
http://nic.irhttp://nic.ir

سلام دوست عزیز
ممنون از راهنماییت
همون طوری که مدیریت کل سایت عرض کردند من تازه فهمیدم من باید دنبال طراح اون قالب باشم نه میزبان و این حرف ها اون آدرس رو به صورت خصوصی براتون می فرستم چون توی انجمن خلاف مقرراته که آدرس رو بذارم شما ببین و بی زحمت راهنماییم کن برای درست کردن چنین سایتی با این مشخصات و امکانات سراغ چه طراحی باید برم چون تو این سایت ها که گفتی آدرس رو زدم ولی چیز خاصی دستگیرم نشد
ممنون از شما مدیر محترم سایت

Cube

متخصص بخش هاستینگ و دامین
باید با یه طراح وب مشورت کنی که برات همچین سایتی بسازه.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا