• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

کارما

rahnama

پدر ایران انجمن
كارما يعني هر چي بكاريم، همون رو برداشت مي كنيم! اگه از وجود شما عشق بيرون فرستاده بشه، عشق دريافت مي كنيد.اگه نفرت بورزيد، به شما نفرت مي ورزند. اگه دروغ بگيد، به شما دروغ ميگن.پس اين جمله رو به عنوان قانون كارما به ياد بسپريد:

قانون كارما:
هر چيزي كه از ما بيرون مي رود،همان انرژي اي را كه هم نوع خودش است دريافت مي كند و چندين برابر ،به ما بر مي گردد.

يه نكته ي خيلي جالب در باره ي كارما اينه كه مثلا" اگه من، به يه نفر بگم حوصله ات رو ندارم لزومي نداره حتما" كارماي من به اين شكل به من بر گرده كه همون آدم اين جمله رو به من بگه! نه! درد آور بودن كارما در همينه كه ممكنه من اين جمله رو از كسي بشنوم كه شنيدنش خيلي برام دردناكتر باشه، تا اون نفر اول! چون ممكنه اگه همون نفر اول اين حرف رو به من بزنه برام مهم نباشه! پس اون رو از زبون كسي مي شنوم كه برام مهم باشه و دردناك!
برعكسش هم هست.اگه با محبت كردن كسي رو خوشحال كنيد، ممكنه از كسي عشق و مهر دريافت كنيد كه خيلي خوشحالتون مي كنه!

يه نكته: واحد طول چيه؟ متر! درسته! واحد وزن؟ كيلو گرم! درسته! واحد اين جور انرژي ها هم گاست ناميده ميشه.مثلا" اگه كسي انرژي روحي بالايي داشته باشه مي گن گاست بالايي داره. هر رفتار ما يك گاستي از انرژي داره. ساده تر بگم؟ مثلا" اگه من با يه بد اخلاقي هشت كيلوگرم ( به جاي گاست گفتم كيلوگرم كه ساده بشه)بد اخلاقي توليد كنم كارماي من اين ميشه كه همون هشت كيلوگرم(باز هم منظورم گاسته)يا شايد حتي ،به دلايلي بيشتر از اون، بد اخلاقي از همون آدم يا شخص ديگه اي دريافت كنم. در واقع شايد همون آدم اگه با من بد اخلاقي كنه من فقط يك كيلو (گاست)ناراحت بشم پس آدم ديگه اي كه براي من مهم تره اون بداخلاقي رو در حق من انجام مي ده تا من همون هشت كيلو(گاست)ناراحتي رو كه خودم يك بار توليدش كردم دريافت كنم! يعني همون چيزي رو كه به شكل انرژي مثبت يا منفي وارد دنيا كردمش، چون از بين نمي ره دوباره به خودم بر مي گرده! اين يعني كارما!

خوب! پس به اين نتيجه مي رسيم كه هر چيزي كه نداريم، شايد چيزيه كه از كسي دريغش كرديم!
و هر چيزي كه دريافت مي كنيم، چيزيي يه كه جاي ديگه اي ما داريم به ديگران مي ديم! يا قبلا" داديم!

اگه احساس ميكنيد كسي كه دوستش داريد به شما بي محبته، در زندگيتون بگرديدو ببينيد كجا محبتتون رو از كسي كه دوستتون داشته دريغ كرديد! اگه دوستتون بهتون دروغ مي گه فكر كنيد ببينيد كجا به كسي دروغ گفتين يا مي گين؟ اگه خوشحال نيستين، براي خوشحال شدن بايد ديگران رو خوشحال كنيد! اگه دلتون مي خواد بهتون كمك كنن بايد به كساني كه مي تونين كمك كنيد! اگه مردم درباره ي شما نادرست قضاوت مي كنند ، ببينيد كجا در باره ي ديگران بد قضاوت كرديد! زياد شنيديد كه هر چيزي بكاري همون رو برداشت مي كني حالا اين جمله رو اين جوري به ياد بسپاريد:

فقط آنچه را كه مي خواهيد برداشت كنيد، بكاريد!

تمرين1:در دفتر مراقبه تون ليستي از چيز هاي خوبي كه مي خواين داشته باشين، اما فكر مي كنيد، ديگران از شما دريغ كردند،تهيه كنيد.سعي كنيد بفهميد هر كدوم اون ها نتيجه و كار ماي كدام فكر يا رفتار شماست!
ممكنه علت بعضي از اون ها رو كشف نكنيد! نگران نباشيد.در آينده ي نزديك، تمرين هايي براي كشف اون ها انجام مي ديم.

تمرين2: با خودتون مشارطه كنيد، امروز، فقط و فقط به ديگران عشق بورزيد! با يك تلفن، با يك لبخند، با يك هديه، با شنيدن حرف ها و درد دلهاي ديگران، با دعاي خير كردن براي ديگران، با ساختن تصوير هاي ذهني زيبا از ديگران(تجسم خلاق)، عشقي را كه خداوند در وجودتون به وديعه گذاشته به ديگران هديه كنيد! نترسيد! هزار برابر اون از راه هاي عالي به شما بر مي گرده! قول مي دم! امتحان كنيد! و باور كنيد از هر اجي مجي لا ترجي جادوگرانه اي پر ثمر تره! در انتهاي روز توي دفتر مراقبه تون بنويسيد چه كار هايي كرديد و در پايانش، بعد از تشكر از خودتون، بنويسيد :اكنون هداياي من به ديگران ، موهبتهاي خدا را به من مي رساند! اكنون من براي دريافت اين موهبتها آماده ام!

پروردگار من!كمكمان كن تا به نام نامي تو، عشقي را كه در وجودمان نهاده اي به ديگران ببخشيم ، تا لايق دريافت عشق تو بشويم.

منبع

بالا