کاسياس: رئالمادريد مهمتر از من است [h=2] دروازهبان مليپوش کهکشانيها رئالمادريد را از خودش مهمتر ميداند. |
[TD="align: left"]

رئالمادريد در بازيهاي ليگ قهرمانان از ايکر کاسياس در درون دروازه استفاده ميکند و در ديدارهاي لاليگايياش از ديهگو لوپس؛ همين موضوع باعث شده نگاه رسانهها به دروازه اين تيم بيشتر از گذشته جلب شود. به نقل از تسنيم، کاسياس که چهارشنبه شب در ديدار مقابل کپنهاگن در چارچوب رقابتهاي ليگ قهرمانان اروپا براي اولين بار در تيم تحت هدايت کارلو آنچلوتي 90 دقيقه کامل بازي کرد گفت: خيلي وقت بود که در ورزشگاه سانتياگو برنابئو در يک بازي رسمي در درون دروازه رئال قرار نگرفته بودم و پوشيدن پيراهن اين تيم براي يک بار ديگر باعث افتخارم است. وي افزود: در اين مدت اتفاقات زيادي رخ داد ولي سعي نکردم چيزي را پنهان کنم. باشگاه در اين مدت رفتار خيلي خوبي با من داشت و حقيقت اين است که رئالمادريد از کاسياس مهمتر است. وقتي براي مدتي بازي نميکني فکرهاي زيادي به ذهنت خطور ميکند ولي دوست دارم تا جايي که ذهن و جسمم اجاز ميدهد براي کهکشانيها بازي کنم. سنگربان 31 سالهها مادريديها تصريح کرد: رئالمادريد تيمي است که خيليها آرزوي بازي کردن در آن را دارند و بازي در اين تيم و تيم ملي اسپانيا به اين منظور است که به شما اعتقاد دارند. هميشه دوست داشتهام براي رئال بازي کنم وهمچنان هم هدفم اين است. بايد به منتقدان احترام گذاشت و با سختکوشي است که ميتوان نظر آنها را تغيير داد. |