Miss zahra
متخصص بخش تکنولوژی
مواد لازم:
کره ۱۲۵ گرم
شکر ۱۲۵ گرم
تخممرغ ۲ عدد، زده
اسانس بادام ۳ قطره
پودر بادام ۱ قاشق سوپخوری
آرد ۱۲۵ گرم
بیکینگپودر ۱ قاشق چایخوری
پودر کاکائو ۴۰ گرم
مواد رویه:
مارمالاد زردآلو ۵ قاشق سوپخوری
آب پرتقال ۱ قاشق سوپخوری
پودر نارگیل ۵۰ گرم
طرز تهیه:
فر را روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید. قالبهای کیک کوچک را چرب کرده، داخل سینی چیده و کنار بگذارید. کره و شکر را با همزن برقی بزنید و تخممرغ را به تدریج اضافه کنید، سپس اسانس بادام و پودر بادام را اضافه کنید. آرد را الک کرده و به همراه پودر کاکائو و بیکینگپودر به مواد فوق اضافه کرده، ترکیب کنید. مواد آماده را داخل قالبهای چرب شده آماده بریزید، به طوریکه نیمی از قالب را پر کند. سینی را به مدت ۲۰ دقیقه درون فر قرار دهید تا کیکها پخته شود، سپس از فر خارج کرده و بعد از ۱۰ دقیقه از قالب جدا کنید. با مخلوط مارمالاد زردآلو و آبپرتقال گرم شده برس بزنید و داخل پودر نارگیل بغلتانید. در صورت تمایل یک تکه شکلات سکهای روی هر کدام از کیکها بگذارید
کره ۱۲۵ گرم
شکر ۱۲۵ گرم
تخممرغ ۲ عدد، زده
اسانس بادام ۳ قطره
پودر بادام ۱ قاشق سوپخوری
آرد ۱۲۵ گرم
بیکینگپودر ۱ قاشق چایخوری
پودر کاکائو ۴۰ گرم
مواد رویه:
مارمالاد زردآلو ۵ قاشق سوپخوری
آب پرتقال ۱ قاشق سوپخوری
پودر نارگیل ۵۰ گرم
طرز تهیه:
فر را روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید. قالبهای کیک کوچک را چرب کرده، داخل سینی چیده و کنار بگذارید. کره و شکر را با همزن برقی بزنید و تخممرغ را به تدریج اضافه کنید، سپس اسانس بادام و پودر بادام را اضافه کنید. آرد را الک کرده و به همراه پودر کاکائو و بیکینگپودر به مواد فوق اضافه کرده، ترکیب کنید. مواد آماده را داخل قالبهای چرب شده آماده بریزید، به طوریکه نیمی از قالب را پر کند. سینی را به مدت ۲۰ دقیقه درون فر قرار دهید تا کیکها پخته شود، سپس از فر خارج کرده و بعد از ۱۰ دقیقه از قالب جدا کنید. با مخلوط مارمالاد زردآلو و آبپرتقال گرم شده برس بزنید و داخل پودر نارگیل بغلتانید. در صورت تمایل یک تکه شکلات سکهای روی هر کدام از کیکها بگذارید