• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

کسب درآمد از سایت پیکو باکس با پشتیبانی قوی

abdi640

New member
سلام دوستان عزیز

امروز میخوام سایت پیکوباکس رو معرفی کنم که از اول مهر ماه بطور رسمی افتتاح شده و تا الان 2000 نفر عضو جذب کرده و هر روز بر تعداد آنها افزوده میشه که خیلیاشون سرمایه گذاری کردن از جمله خود من و دارن کسب درآمد میکنند فقط با روزی 5 دقیقه فعالیت در سایت و مشاهده آگهی های تبلیغاتی

از جمله محاسن این سایت میشه گفت

1- ثبت شده در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد
2- تکمیل مدارک برای دریافت نماد الکترونیکی اعتماد از وزارت صنعت و معدن برای اولین بار در بین سایت های کلیکی
3- پشتیبانی آنلاین و داشتن خط تلفن ثابت
4- زیرمجموعه های اجاره ای کاملا فعال که هزینه بازیافت ندارند و هروز کلیک دارند
5- اسپانسر بسیار قوی که مبلغ اولیه رو تهیه کرده و از نظر نقدینگی کسری بودجه ندارند و پرداخت های بروزی دارن انجام میدن
6- برای اطلاعات بیشتر میتونید به انجمن سایت مراجعه کنید

فعالیت ها و موفقیت های پی کو باکس تا هم اکنون :

2000 نفری شدن اعضا در 20 روز
کسب رتبه 699 الکسا در 20 روز
رکورد پرداخت درآمد در کمتر از 8 دقیقه
1/500/000 تومان پرداختی در 20 روز

و ...

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

و اما طرح های بزرگ قربان تا غدیر :

جشنواره بزرگ پی کو باکس ( وب نویسی ، طراحی گرافیک ، بهترین ایده و .... )
10% هدیه برای هر افزایش موجودی تا پایان عید غدیر
صد ها هزار تومان جوایز برای کاربران برتر سایت و دیگر کاربران
و ...

abdi640

New member
پیشـــــــــــــنهاد ویـــــــــــــــــژه
دوستانیکه با لینک من عضو و فعال باشند
آخر ماه بعنوان پاداش سود کلیک هاشون رو برمیگردونم
( پاداش بصورت انتقال به حساب سپرده یا ارسال شارژ ایرانسل )

آخرین ویرایش:

sinaet

متخصص بخش فوتبال
سلام.
من در یکی از این سایت ها به مدت 3 الی 4 ماه عضو بودم وفهمیدم که کاملا الکی است و بعد از 4 ماه به طور کامل پسورد و نام کاربری مرا گرفتند و نام آن سایت تئو باکس بود واین سایتی که شما معرفی کردید و این سایت تئوباکس هردو زیر مجموعه شرکت آسمان می باشند به نظر من کل این سایت ها بدرد نمی خورد.:گل:

abdi640

New member
سلام.
من در یکی از این سایت ها به مدت 3 الی 4 ماه عضو بودم وفهمیدم که کاملا الکی است و بعد از 4 ماه به طور کامل پسورد و نام کاربری مرا گرفتند و نام آن سایت تئو باکس بود واین سایتی که شما معرفی کردید و این سایت تئوباکس هردو زیر مجموعه شرکت آسمان می باشند به نظر من کل این سایت ها بدرد نمی خورد.:گل:

سلام دوست عزیز در اصلاح مطلب شما باید بگم که سایت پیکو باکس مستقل از هر نظر و زیرمجموعه نیست و فقط با پشتیبانی پیکو مانی ( تامین منابع مالی و از نظر پرداخت با کمبود بودجه مواجه نیستند ) با قدرت شروع به فعالیت کرده و تا الان خوب پیشرفته چون خیلی از کاربراش همون کسایی هستند که قبلان تو سایتهای کلیکی کلاهبردار سر افکنده شدن اما بخاطر مطمئن بودن سایت پیکو باکس دوباره دارن در این سایت فعالیت میکنند و هر روزم بیشتر میشند اینم اضافه کنم رتبه الکسا از اول مهر تا الان شده 575 این نشون دهنده طرفدارای بسیار زیادی هست که داره

abdi640

New member
این سایت پشتیبانی خوب و قوی پیکومانی رو داره که نمایندگی بانک پرفکت مانی رو تو ایران داره راه اندازی میکنه و همچنین تقاضای گرفتن نماد اعتماد از وزارت صنعت و معدن رو با تکمیل مدارک ( مدارک شناسایی و سجلی و همچنین سند مسکونی بابت ضمانت ) انجام داده و در حال حاضر مراحل اداری رو طی میکنه همچنین باید اضافه کنم که رتبه الکسا از اول مهر تا امروز شده 575 این نشون میده که طرفدارای زیادی در حال حاضر داره و هر روزم بیشتر میشه چون میبینم از سایر سایتهای کلیکی دارن هجوم میارن به طرف پیکو باکس

دوستان و کاربران عزیز سود هر عضویت به شکل زیر محاسبه و شما با خرید هر زیر مجموعه در ماه مبالغ زیر را 100% بدست خواهید آورد

(به شرط اینکه کلیک های خود را کامل انجام دهید)

استاندارد :

خرید هر زیر مجموعه = 599 تومان / مبلغ درآمد در ماه = 750 تومان / مبلغ سود در ماه = 151 تومان

حداکثر زیرمجموعه اجاره ای 500 نفر * 151 تومن = 500 75 تومن در ماه

حداکثر زیرمجموعه مستقیم 250 نفر * 9 کلیک 5 تومنی * 30 روز = 500 337 تومن سود خالص در ماه

برنزی :

خرید هر زیر مجموعه = 999 تومان / مبلغ درآمد در ماه = 1500 تومان / مبلغ سود در ماه = 501 تومان

حداکثر زیرمجموعه اجاره ای 000 2 نفر * 501 تومن = 000 002 1 تومن سود خالص در ماه

حداکثر زیرمجموعه مستقیم 000 1 نفر * 9 کلیک 10 تومنی * 30 روز = 000 700 2 تومن سود خالص در ماه

نقره ای :

خرید هر زیر مجموعه = 1399 تومان / مبلغ درآمد در ماه = 2250 تومان / مبلغ سود در ماه = 851 تومان

حداکثر زیرمجموعه اجاره ای 000 5 نفر * 851 تومن = 000 255 4 تومن سود خالص در ماه

حداکثر زیرمجموعه مستقیم 000 2 نفر * 9 کلیک 15 تومنی * 30 روز = 000 100 8 سود خالص در ماه

طلایی :

خرید هر زیر مجموعه = 1699 تومان / مبلغ درآمد در ماه = 3000 تومان / مبلغ سود در ماه = 1301 تومان

حداکثر زیرمجموعه اجاره ای 000 10نفر * 301 1 تومن = 000 010 13 تومن سود خالص در ماه

حداکثر زیرمجموعه مستقیم000 5 نفر *9 کلیک 20 تومنی * 30 روز = 000 000 27 سود خالص در ماه

این سود ها در ماه برای هر زیر مجموعه 100% و قطعی می باشد

abdi640

New member
سلام دوستان عزیز

سایت پیکو مانی ( اسپانسر رسمی سایت پیکوباکس ) رسما وارد لیست اکسچنجرهای بانک اینترنتی پرفکت مانی با بالاتریت امتیاز اعتماد نسبت به سایر نمایندگان ایرانی و خارجی قرار گرفت برای دیدن آن و مقایسه امتیازهای آنان به لینک زیر مراجعه نمایید

https://perfectmoney.is
attachment-484162d1384027740-rqfe9njl5kbg7ieq386o.png

miladseven

New member
بهترین راه درامد زایی از اینترنت برای کسایی که مثه من بیکارن و همش پشت سیستم...

دوستان سلام کیا دلشون میخواد پول در بیارن؟؟؟ منم مثه شما اولش باورم نمیشد ولی الان باورم میشه که از اینترنت هم میشه پول در اورد..
خودتون ببینید یکی از بهترین باکس های ایرانی این
هرکی دلش میخواد عضو بشه
http://pcobux.pcomoney.com/?r=850331262

miladseven

New member

حتما همین امروز عضو بشین و از همین امروز کارتون رو شروع کنید , و یادتون باشه اگر میخواهید در کمترین زمان ممکن به نتیجه برسید حتما هر روز روی تمام آگهی ها کلیک کنید تا بتوانید تعداد بیشتری زیرمجموعه اجاره کنید

با سلام به شما بازدید کننده ی عزیز

از نظر امروزی ها اینترنت معدن طلای قرن بیست و یکم است و ما در این مطلب قصد داریم شما را با سایتی ایرانی آشنا کنیم که میتوانید در آن درآمدی تا ۴ میلیون تومان در ماه داشته باشید !

این حرف نیست یک واقعیت است . برای نمونه من وضعیت یکی از کاربران رو براتون میگم:

با ۲۰۲۰ زیرمجموعه اجاره ای روزانه ۲۰۲هزارتومان درآمد داره که در ماه میشه ۶میلیون تومان. و همین امروز (۱۷ آذر) موجودی ایشان در پیکوباکس ۱۹۲۳۰۰۰ (یک میلیون و نهصد و بیست و سه هزار) تومانه که همین فردا بالای ۲۱۰۰۰۰۰ تومان میشه !!
و تا امروز هم ۳۱۸هزار تومان از این سایت برداشت کرده...

[h=2]جهت عضویت در سایت پیکو باکس روی لینک زیر کلیک کنید

http://pcobux.pcomoney.com/?r=850331262

بالا