سلام دوست عزیز هیچ خبری جز کسب درآمد راحت از اینترنت نیست
من اینترنت نامحدود ندارم ولی راحت دارم کسب درآمد میکنم و خیلی از دوستان هم در کنار من دارند فعالیت میکنند ولی داشتن اینترنت نامحدود هم خوبه
در مورد پرداختی هم مطمن باش انجام میشه و جای نگرانی نیست
کاربر محترم به نظرم پیشنهاد شما هزینه زیادی داره چرا ؟
به دلیل زیر:
این پیشنهادتون مانند سایت های کلیکی زمان زیاد میخواد و مصرف خیلی موارد زندگی برای دریافت چند هزار در ماه ...
شخص خودم در سایت های کلیکی حدود 10 تا ثبت نام کردم از معلق بودن رسیدگی ها پرداخت ها و پاسخگو نبودن زمانی که دریافتی زیاد دارند و امثال این ها.
شما میدونید به تنهایی از 1 شب تا 7 شب فقط نت فعال باشه به فرض که شب بهترین زمان باشه ... شما در ماه فوقش 10 هزار در میاری !!!
شما میدونی حتما که صرف نداره و باید خیلی پای نت بشینی تا کاربر برای زیر مجموعه خودت جذب کنی تا در صد های اونا باعث بشه 30 یا 50 هزار تومان کسب کنی
البته نسبی هست ... یک کاربر حرفه ای و فعال نت میتونه سودی مناسب بدست بیاره.
کاربری میشناسم در سایت های کلیکی حدود 1 میلیون واریز کرد تا در صد کلیکش چند برابر بشه و زیر مجموعه اجاره ایش چندین 1000 و بعد از مدتی
سایت کلیکی که اون آقا عضو بود مسدود شد و به تعبیری هیچ پاسخی به کاربراش نداد ...
دلیل مقایسه من با سیات کلیک شباهت کارشونه اما امن نبودن زحمات شما شما نتتون و زمانتون و مسائل دیگه رو میدید اما شاید اونها پرداخت کنند ...
این شاید من از سایت هایی گفته میشه که ثبت شدن در وزارت ارشاد + اینکه بهترین سایت های این زمینه هستند.
خودتون بگید این مورد خودتون خوبه یا فروش فایل برای کسب در آمد ؟
شما خودتون مقایسه کنید فروش فایل های مفید یا مقاله های آموزشی که برای یک مقاله ساده چند صفحه ای 5000 تومان فروخته میشه و به سادگی چندین 5 هزار تومنی در ماه بدست میاری یکیست ؟
چطور میشه اینه گفت ، بنظرم هر کسی میتونه یک مقاله ساده در سایت های فروش فایل معتبر بدون استفاده روزانه از اینترنت پول کسب کنه...
بنده از فروش یک نرم افزار رایگان با پشتیبانی و آموزش آن فقط 5000 تومان از هر خرید کسب میکنم و فقط کافیست نیاز به پول داشته باشم
و سپس درخواست واریز بدم...