• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

کسب درآمد خیلی ساده و راحت بدون نشستن پشت سیستم

abdi640

New member

سلام دوستان

کسب درآمد بدون نياز به حضور مداوم پاي سيستم تنها با باز گذاشتن يک صفحه که بصورت خودکار عمل ميکند . در این سیستم نیازی به فعالیت خاصی نیست و فقط کافیست روزانه به پنل کاربری خود مراجعه کرده و با کلیک بر روی بخش بازديد ، اقدام به کسب درآمد نمائید .

روش کسب درامد در سايت 98 بازديدساز يکي از راحت ترين روش هاي کسب درآمد از طريق سورف يا همان PTS مي باشد . شما در اين سايت به راحتي ميتوانيد از طريق ارتقاء به عضويت هاي نقره اي و طلايي و تنها با باز گذاشتن يک صفحه که بصورت خودکار عمل ميکند کسب درآمد کنيد و از طريق فعال کردن سيستم زيرمجموعه گيري ميتوانيد از سورف زيرمجموعه هاي خود نيز بصورت هميشگي درآمد کسب کنيد . همچنين ميتوانيد با تبليغ باعث بهبود رتبه الکسا و افزايش تعداد بازديد کنندگان سايت خود شويد .

دوستانیکه عضو و فعالیت کنند آخرماه 50% از درآمدشون رو برمیگردونم

آخرین ویرایش:

abdi640

New member
سلام دوستان گل

طی تماسها و درخواستها متعدد از مدیریت سایت 98بازدید هزینه ارتقاء و پورسانت های مربوط به هر عضویت تغییر و به شرح زیر ویرایش شد

دوستانیکه تا حالا عضو نشدند و میخواهند از این سایت درآمد داشته باشند با توجه به پیشنهاد بنده در پست اول اقدام کنند

21176080904386238660.png

abdi640

New member
سلام دوستان و کاربران عزیز

امروز ظهر درخواست برداشت 10 هزار تومن زدم سه ساعته برام واریز شد

98499115178422066276.png

68848951586840191130.png

abdi640

New member
بعد از ثبت نام وارد حساب کاربری خود شده در قسمت منوی مدیریت سمت راست روی گزینه شروع کسب درآمد کلیک کرده تا صفحه جدیدی باز شود و در صفحه جدید دوباره روی شروع کسب درآمد در وسط صفحه کلیک کرده تا عملیات کسب درآمد شروع شود ( بعد از این کار نیازی نیست حتما جلوی سیستم باشید عملیات بازدید خودکار انجام میشود ) البته فقط با مرورگر موزیلا قابل استفاده میباشد و شما باید امکان باز شدن پاپ آپ رو فعال کنید البته داخل صفحه راهنمایی میکند که چکار کنید.

abdi640

New member

سلام دوستان گل

من دومین برداشت خودم رو هم انجام دادم به مبلغ 10 هزار تومن برای اثبات میتوانید به سایت مربوطه درقسمت پرداختیها مراجعه و مشاهده نمایید

فقط با باز نگه داشتن صفحه بازدید کسب درآمد نمایید.

amirr_f

New member
براي اولين بار در ايران . . .
ما ادعای درآمدهای اینترنتی میلیونی نداریم !!
آموزش کسب درآمد ماهيانه حــــــــــداقــــــــــل 100 هزار تومان از اينترنت توسط خود کامپيوتر،بدون حضور شما و بدون حتي يک کليک ! پول مفت و مجاني ، بدون زحمت خاصي حتی پول برق و اینترنت پرسرعت خود را و حتی استهلاک کامپیوتر را دربیارید و اضافیش هم بره به جیبتون ، شما وبگردی کن یا سرت به کار خودت باشه ، از اون طرف اتوماتیک هر دقیقه پول بیاد به حسابت .. بارها کارشناسي و تست شده ، ردخور نداره ، حاصل 2 سال تجربه !!!!!!(نگران نباشید ، ما اطمینان می دهیم که صادقانه و کاری کاملاً راست و درست و حساب شده هست ، هیچ کار خلافی در کار نیست) قیمت مقاله آموزشی فقط 9000 تومان و ما بعد از فروش ، برای حل تمامی مشکلاتتان با شما در ارتباط خواهیم بود .. پس هیچ شکی به خود راه ندهید و باور کنید . از ما گفتن ، دیگه خود دانید . فقط نخواستین هم ، لطفاً مثل بعضی ها دیگه فحش ندید که بخواین شخصیت واقعیتون رو نشون داده باشید !! ما هم میدونم این به درد هر کسی نیمیخوره و آدم خودشو میخواد ، پس صلاح مملکت خویش خسروان دانند.
www.daraamaddaar.rozblog.com - amir_reza.farzollaahzaadeh@yahoo.com

amirr_f

New member
با توجه به استقبال کم نظیر ، کاهش چشمگیر قیمت
و اکنون هزینه مقاله آموزشی فقط و فقط 4000 تومان
برای اولین بار . .
آموزش کسب درآمد ماهیانه حدود 100 هزار تومان از اینترنت !!
تضمین 100%
حاصل نزدیک به 2 سال تجربه و بارها تست شده
(شاید خنده دار باشه ، ولی می تونه پول اینترنت و برق و . . شما رو به راحتی در بیاره)
ما شما رو آموزش میدیم تا به سیستمتون یاد بدید !!! پس کار اصلی رو کامپیوتر شما انجام میده و نیاز چندانی به حضور و فعالیت خود شما نیست !!
فقط کافیه که آشنایی مختصر کار با کامپیوتر و اینترنت رو داشته باشید
پیش نیاز : 1- کامپیوتر -2- اینترنت پرسرعت نامحدود -3-روشن ماندن سیستم برای چندین ساعت در روز -4- شماره حساب بانک ملی و ملت و شماره کارت
از هیچ بابت نگران نباشید ، برای آموزش گام به گام و رفع مشکلات شما ، همیشه در ارتباط خواهیم بود ، اطمینان کامل میدیم به شما
www.daraamaddaar.rozblog.com
amir_reza.farzollaahzaadeh@yahoo.com

abdi640

New member
کسب درآمد خیلی راحت بدون حضور پشت سیستم

در اینجا بهترین سایت های کسب درآمد به ازایبازدید را به شما دوستان علاقمند پیشنهاد میکنم شما میتوانید با هزینه سرمایه گذاری کم و سودی چند برابر از هزینه اولیه سرمایه گذاری در هر یک از سایت های زیر بدست آورید فقط با باز گذاشتن یک صفحه و متصل بودن به اینترنت میتوانید بدون حضور پشت سیستم کسب درآمد نمایید.
سایت 98 بازدید که در نوع خود بهترین بوده تا حالا

پرداخت به تمامي كاربران 6 ساعته

به ازاي هر 20 ثانيه بازدید بصورت زیر کسب درآمد کنید

كاربر برنزي (هيچ پولي پرداخت نميكنيد ) هر 20ثانيه 2 ريال
كاربر نقره اي ( 10 هزار تومان پرداخت ميكنيد ) هر 20 ثانيه 4 ريال
كاربر طلايي ( 14 هزارتومان پرداخت ميكنيد ) هر 20 ثانيه 8 ريال

حداقل برداشت 10 هزار تومان هست

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

سایت1bazdid جدیدترین سایت کسب درآمد به ازای بازدید می باشد

پرداخت به تمامي كاربران 12 ساعته
به ازاي هر 30 ثانيه بازدید بصورت زیر کسب درآمد کنید

كاربر برنزي (هيچ پولي پرداخت نميكنيد ) هر 30ثانيه 3 ريال
كاربر نقره اي (10 هزار تومان پرداخت ميكنيد ) هر 30 ثانيه 6 ريال
كاربر طلايي (14 هزارتومان پرداخت ميكنيد ) هر 30 ثانيه 10 ريال

- حداقل مبلغ قابل درخواست برای بار اول 5 هزار تومان میباشد
- حداقل مبلغ قابل درخواست برای بار دوم 10 هزار تومان میباشد
- حداقل مبلغ قابل درخواست برای بار سوم به بعد 20 هزار تومان میباشد
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

سایت Money bazdid هم یک سایت جدید برای کسب درآمد به ازای بازدید می باشد

به ازاي هر 25 ثانيه بازدید بصورت زیر کسب درآمد کنید

كاربر برنزي (هيچ پولي پرداخت نميكنيد ) هر 25ثانيه 2 ريال
كاربر نقره اي ( 10 هزار تومان پرداخت ميكنيد ) هر 25 ثانيه 4 ريال
كاربر طلايي ( 15 هزارتومان پرداخت ميكنيد ) هر 25 ثانيه 6 ريال

حداقل برداشت 10 هزار تومان هست
كساني كه از طريق بنرهای بالا عضو شوند بعد از اولين برداشت شارژ 2.000 تومانی هديه ميگيرن
بعد از اولين برداشت نام كاربري همراه ايمیل يا شماره موبایل رو برام بفرستيد

آخرین ویرایش:

bia2ehsas

کاربر ويژه
بابا چه خبره ...

فقط برای کسانی که اینترنت نامحدود دارند خوبه !

تازه اگه واقعا پرداختی داشته باشه !

abdi640

New member
سلام دوست عزیز هیچ خبری جز کسب درآمد راحت از اینترنت نیست
من اینترنت نامحدود ندارم ولی راحت دارم کسب درآمد میکنم و خیلی از دوستان هم در کنار من دارند فعالیت میکنند ولی داشتن اینترنت نامحدود هم خوبه
در مورد پرداختی هم مطمن باش انجام میشه و جای نگرانی نیست

Amir.F

کاربر ويژه
سلام دوست عزیز هیچ خبری جز کسب درآمد راحت از اینترنت نیست
من اینترنت نامحدود ندارم ولی راحت دارم کسب درآمد میکنم و خیلی از دوستان هم در کنار من دارند فعالیت میکنند ولی داشتن اینترنت نامحدود هم خوبه
در مورد پرداختی هم مطمن باش انجام میشه و جای نگرانی نیست

کاربر محترم به نظرم پیشنهاد شما هزینه زیادی داره چرا ؟

به دلیل زیر:

این پیشنهادتون مانند سایت های کلیکی زمان زیاد میخواد و مصرف خیلی موارد زندگی برای دریافت چند هزار در ماه ...

شخص خودم در سایت های کلیکی حدود 10 تا ثبت نام کردم از معلق بودن رسیدگی ها پرداخت ها و پاسخگو نبودن زمانی که دریافتی زیاد دارند و امثال این ها.

شما میدونید به تنهایی از 1 شب تا 7 شب فقط نت فعال باشه به فرض که شب بهترین زمان باشه ... شما در ماه فوقش 10 هزار در میاری !!!

شما میدونی حتما که صرف نداره و باید خیلی پای نت بشینی تا کاربر برای زیر مجموعه خودت جذب کنی تا در صد های اونا باعث بشه 30 یا 50 هزار تومان کسب کنی

البته نسبی هست ... یک کاربر حرفه ای و فعال نت میتونه سودی مناسب بدست بیاره.

کاربری میشناسم در سایت های کلیکی حدود 1 میلیون واریز کرد تا در صد کلیکش چند برابر بشه و زیر مجموعه اجاره ایش چندین 1000 و بعد از مدتی

سایت کلیکی که اون آقا عضو بود مسدود شد و به تعبیری هیچ پاسخی به کاربراش نداد ...

دلیل مقایسه من با سیات کلیک شباهت کارشونه اما امن نبودن زحمات شما شما نتتون و زمانتون و مسائل دیگه رو میدید اما شاید اونها پرداخت کنند ...

این شاید من از سایت هایی گفته میشه که ثبت شدن در وزارت ارشاد + اینکه بهترین سایت های این زمینه هستند.

خودتون بگید این مورد خودتون خوبه یا فروش فایل برای کسب در آمد ؟

شما خودتون مقایسه کنید فروش فایل های مفید یا مقاله های آموزشی که برای یک مقاله ساده چند صفحه ای 5000 تومان فروخته میشه و به سادگی چندین 5 هزار تومنی در ماه بدست میاری یکیست ؟

چطور میشه اینه گفت ، بنظرم هر کسی میتونه یک مقاله ساده در سایت های فروش فایل معتبر بدون استفاده روزانه از اینترنت پول کسب کنه...

بنده از فروش یک نرم افزار رایگان با پشتیبانی و آموزش آن فقط 5000 تومان از هر خرید کسب میکنم و فقط کافیست نیاز به پول داشته باشم

و سپس درخواست واریز بدم...

آخرین ویرایش:

abdi640

New member
من نظر شما را قبول ندارم بخاطر اینکه هزینه زیادی نداره فقط هزینه ارتقا هست که پرداخت میشه و با فعالیت مستمر چند برابر هزینه که پرداخت کردی آخر ماه نصیبت میشه
مصرف موارد دیگر دیگه چی هست؟

اگه منظورت برق هست خوب رایانه روشنه به دلایل زیر ( داری فیلم میبینی - گیم بازی میکنی و خیلی دلایل دیگه که داری برق هم مصرف میکنی )

اگه منظورت اینترنت هست باز هم به دلایل زیر ( داری با دوستات چی میکنی - داری توی یه انجمن مثل همین ... - داری فیلم دانلود میکنی و خیلی دلایل دیگر که فقط داری هزینه اینترنت و اکانت دانلود و مسایل دیگر هم پرداخت میکنی )

اگر کسب درآمد رو در اهداف بالا دخالت ندیم پس فقط داری هزینه رو مفتی مفتی تلف میکنی درسته؟

ولی اگر بخوایی از امکاناتی که داری ( رایانه + اینترنت + برق + وقت خودت ) به نحو احسن استفاده کنی بهترین گزینه البته در کنار مسایلی که در بالا عنوان شد کسب درآمد از اینترنت هست که خیلی ها درآمد میلیونی دارند ازش مانند( همکاری در فروش - سایت های بازدید - سایت های کلیکی - سایت های گیم - فروم ها - و هزاران راه دیگه البته آدمهای از خدا بیخبر هم در این راه هست که هدفشون کلاهبرداری هست ولی باز هم در کنار این کلاهبرداران آدمهایی هستند که واقعا دارن برای کسب درآمد دو طرفه تلاش میکنند و بعضی از دوستان فقط جنبه منفی این راه رو در نظر میگیرند البته تو ایران متاسفانه باب شده که یکی بد بود همه رو بد میبینه مثل شما که تو این راه اینطور عنوان کردی

بنظر من هم روش شما درسته و هم خیلی روشهای خوب و مطمئن دیگه در اینترنت برای کسب درآمد هست و این نمونه بود که من در بالا با معرفی سه سایت برای کسب درآمد معرفی کردم
در زیر من سند دریافتی از سایت 98 بازدید در ماه گذشته که فعالیت کردم رو قرار میدم البته من در خیلی از سایت های دیگه مشغول کسب درآمد هستم برای اطلاعات بیشتر میتوانید به وبلاگ معرفی شده مراجعه کنید و به دلخواه و علاقه خودتون از سایت های معرفی شده استفاده کنید
http://best_ptc.rozblog.com

zebtstxbolmfr1lmvzlc.png

abdi640

New member
سایت Sibclik هم یک سایت جدید برای کسب درآمد به ازای بازدید می باشد

به ازاي هر 20 ثانيه بازدید بصورت زیر کسب درآمد کنید

كاربر برنزي (هيچ پولي پرداخت نميكنيد ) هر 20ثانيه 3 ريال
كاربر نقره اي ( 8 هزار تومان پرداخت ميكنيد ) هر 20 ثانيه 5 ريال
كاربر طلايي ( 12 هزارتومان پرداخت ميكنيد ) هر 20 ثانيه 7 ريال

حداقل برداشت 20 هزار تومان هست

كساني كه از طريق بنر بالا عضو شوند بعد از اولين برداشت شارژ 2.000 تومانی هديه ميگيرن
بعد از اولين برداشت نام كاربري همراه ايمیل يا شماره موبایل رو برام بفرستيد

بالا