سلام دوستان من اومدم اینجا یه سایت کلیکی معرفی کنم برای کسب درامد هم شما هم خودم.من خودم تازه عضو این سایت ها شدم و تا حالا پول نگرفتم ولی کلی گشتم تا این سایت رو که معتبر هستش (البته خداییش من تا حالا پول نگرفتم) پیدا کردم.و هر موقع ازش پول گرفتم حتما همین جا میذارم تا همه مطمئن بشن.اگه وبلاگ یا سایتی دارین که بازدیدکنندش زیاده حتما از این جور سایت ها استفاده کنید.ضرر که نداره. لااقلش مطمئن میشی میایی اینجا به بقیه میگی که از این سایت استفاده نکنن. سایتی که معرفی میکنم شاید بشناسیداوکسین ادز هستش . تبلیغاتشو شاید خیلی جاها دیدید اگه دوست دارین شما میتونید از طریق ادرس پایین عضو بشین ولی با اینکار میشین زیر مجموعه من.نترسید هیچ هزینه ای برای شما نداره یا حتی فکر نکنید که مثلا مقداری از درامد شما کم میشه به حساب من میره نه اینجوری نیست برین بخونین میفهمین با اینکار فقط درامد من که شما رو معرفی کردم مقداری زیاد میشه بدونه اینکه از درامد شما کم بشه.البته بدونین شما هم بعدن میتونین همین کاره منو انجام بدین و عضو بگیرین.من خودم وقتی داشتم عضو کسی میشدم که تا حالا ندیده بودمش خیلی میترسیدم فک میکردم داره ازم بیگاری میگیره.ولی الان فهمیدم این کارش برای اینجور سایت ها ضروری بوده.در غیر این صورت مگه خداییش تو وبلاگت چند نفر میان کلیک کنن که نیاز به زیر مجموعه نداشته نباشی. به هر حال اگه دوس داری از طریق ادرس پایین عضو شو اگه نه که مجبور نیستی برو مستقیم تو سایت عضو شو.امیدوارم فکر بد نسبت بهم نکنید. هدفم هم کسب درامد واسه شما هم خودم بوده .اگه سوال دارین همینجا یا تو وبلاگم ازم بپرسید.مرسی
ورود به سایت و ثبت نام
راستی دوستان اگه ثبت نام کردین همیجا بگین که مثلا من ثبت نام کردم.میخوام مطمئن شم.یه موقع سر هردومون کلاه نره.حداقل اینکار یه تستی میشه واسه سایت.