Miss zahra
متخصص بخش تکنولوژی
مواد لازم برای ۱۰ عدد چیز کیک:
طرز تهیه:
• پودر سوخاری، شکر، دارچین و مارگارین را در ته یک قالب کیک ۲۳ سانتی متریقرار داده و به سمت پایین فشار دهید و آن را درون فر به مدت ۱۰ دقیقه با حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت قرار دهید.
• با استفاده از همزن برقی، پنیر خامه ای و شکر را خوب هم بزنید.
• تخم مرغ را به مخلوط اضافه کرده – به صورت هر بار یک تخم مرغ – و هر بار خوب مخلوطراهم بزنید.
• وانیل را به مخلوط اضافه کرده و هم بزنید سپس آن را روی لایه اول بریزید.
• سیب را با شکر و دارچین مخلوط کرده و با قاشق آن را روی لایه پنیر خامه ای بریزید.
• گردوهای خرد شده را روی لایه آخر بریزید.
• مخلوط را به مدت یک ساعت و ده دقیقه درون فر روی حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت قرار دهید.
• ظرف را از فر بیرون آورده و قبل از خارج کرده آن از قالب دور آن را از کیک آزاد کرده و بگذارید کمی خنک شود
روی کیک پنیرتان مقداری سس کارامل بریزید و آن را با یک نوشیدنی گرم میل کنید
- پودر سوخاری: یک پیمانه
- شکر: ۳ قاشق غذاخوری
- پودر دارچین: نصف قاشق چای خوری
- مارگارین: یک چهارم پیمانه، ذوب شود.
- پنیر خامه ای: ۴۵۰ گرم؛ نرم شود.
- شکر: نصف پیمانه
- تخم مرغ بزرگ: ۲ عدد
- وانیل: نصف قاشق چای خوری
- سیب پوست کنده و به قطعات ریز درآمده: ۴ پیمانه
- شکر: یک سوم پیمانه
- دارچین: نصف قاشق چای خوری
- گردوی خرد شده: یک چهارم پیمانه
طرز تهیه:
• پودر سوخاری، شکر، دارچین و مارگارین را در ته یک قالب کیک ۲۳ سانتی متریقرار داده و به سمت پایین فشار دهید و آن را درون فر به مدت ۱۰ دقیقه با حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت قرار دهید.
• با استفاده از همزن برقی، پنیر خامه ای و شکر را خوب هم بزنید.
• تخم مرغ را به مخلوط اضافه کرده – به صورت هر بار یک تخم مرغ – و هر بار خوب مخلوطراهم بزنید.
• وانیل را به مخلوط اضافه کرده و هم بزنید سپس آن را روی لایه اول بریزید.
• سیب را با شکر و دارچین مخلوط کرده و با قاشق آن را روی لایه پنیر خامه ای بریزید.
• گردوهای خرد شده را روی لایه آخر بریزید.
• مخلوط را به مدت یک ساعت و ده دقیقه درون فر روی حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت قرار دهید.
• ظرف را از فر بیرون آورده و قبل از خارج کرده آن از قالب دور آن را از کیک آزاد کرده و بگذارید کمی خنک شود
روی کیک پنیرتان مقداری سس کارامل بریزید و آن را با یک نوشیدنی گرم میل کنید