• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

کمک مشکل

کیمیا

کاربر ويژه
سلام من سه ویندوز نصب کردم برای حذف یکی از انها چه کنم مرسی بعد تازه سه تاش تو یک درایو هستش

sky boy

متخصص بخش برنامه نویسی
امیدوارم ناراحت نشی ولی خب یعنی 1 ویندوز نیازت رو براورده نمیکنه:تعجب2:3تاش رو میخوای چیکار کنی خب!
اون هم توی یه درایو.
خودت هم کمی فک کنی میبینی که این مشکل نیست فاجعه هستش.
راه های مختلف هست ولی من پیشنهاد خودم رو میدم
پیشنهاد من اینه که اگه 7 هستند!!!اول موارد مورد نیازت رو از توشون برداری(درایو مربوطه)یا فقط چیزهای مورد نیازت رو امیج بگیری
و در نهایت ویندوز جدید(فقط یکی بهتره 7 باشه)نصب کنی و هنگام نصب هم داریو مربوطه فرمت و یه ویندوز جدید داشته باشی.

B a R a N

مدير ارشد تالار
درود بر شما

داشتن 3 ویندوز اون هم در یک درایو مانند این هست که شما بخوان 3 تا تخم مرغ را هم زمان داخل دهانتان بگذارید( ببخشید ولی این حرف استاد ببنده بود به یکی از دانشجویان) چون هر ویندوز باید فضایی داشته باشد برای انتقال برنامه های خود و اجرای ان...

تنها راه شما فرمت درایو می باشد و در نهایت نصب یک ویندوز

اگر دوست دارید همزمان چند ویندوز را داشته باشید بهتر در درایوهای گوناگون باشد
اگر دوست دارید چند ویندوز داشته باشید من به شما پیشنهاد میکنم ویندوز سرور2003 و ویندوز 7 رو در درایو های گوناگون نصب کنید و بهتر است ویندوز سرور2003 رو روی درایو اصلی که همان c هست نصب کنید

داشتن چند ویندوز برای دوستانی که مدت طولانی در نت هستن پیشنهاد میشه و بهتر است یوزری که استفاده میکنید وقتی که در نت هستید ادمین نباشد چون سود جویانی هستید که میخواهن به کامپیوتر شما دسترسی داشته باشند

فعال بود فایروایل ویندور هم یکی از همان برنامه ها هست که حتما باید فعال باشد

سعی کردم ساده توضیح بدم

مرسی:گل:

sky boy

متخصص بخش برنامه نویسی
موارد بالا رو تایید میکنم و نظر خوبیه!
و اگه گزینه ای دیگه هم برای معرفی میخواید یه ابزار حرفه ای و بسیار کاربردی که خودم زمانی باهاش کار کردم و هیچ
مشکلی باهاش نداشتم برنامه vmware هستش که کار باهاش هم راحته.
در واقع سیستم عامل مجازی محسوب میشه نصب میکنید و توی همون برنامه یه سیستم عامل هر چیزی که دلت بخواد از ویندوز یا لینوکس و.. میتونید
نصب کنی و هر وقت کامپیوترت رو روشن کردی و دلت خواست اون سیستم عامل رو روشن میکنی و در نهایت بعد از کار خاموش میکنی و توی سیستم خودتی
و در این حین از هر دو هم میشه استفاده کرد مثه یه پنجره مینیمایز میشه.و...کارهایی دیگه

بالا