کوبیده مرغ
مرغ 1 عدد
پیاز بزرگ 1 عدد
نمک – فلفل – زرد چوبه به مقدار لازم
جعفری به مقدار لازم
ابتدا استخوان های مرغ را جدا کرده و سپس گوشت و پوست مرغ را با هم دوبار چرخ میکنیم تا کاملا حالت چسبندگی پیدا کند بعد 1 عدد پیاز بزرگ را رنده کرده به همرا ه مقداری جعفری ریز شده سپس نمک فلفل و زردچوبه به آن اضافه کرده و کاملا ورز میدهیم تا بهم بچسبد سپس هر 90 گرم را (به اندازه ای که مشت پر شود ) بر روی سیخ کباب میزنیم و با حرارت ملایم ذغال میپزیم
مرغ 1 عدد
پیاز بزرگ 1 عدد
نمک – فلفل – زرد چوبه به مقدار لازم
جعفری به مقدار لازم
ابتدا استخوان های مرغ را جدا کرده و سپس گوشت و پوست مرغ را با هم دوبار چرخ میکنیم تا کاملا حالت چسبندگی پیدا کند بعد 1 عدد پیاز بزرگ را رنده کرده به همرا ه مقداری جعفری ریز شده سپس نمک فلفل و زردچوبه به آن اضافه کرده و کاملا ورز میدهیم تا بهم بچسبد سپس هر 90 گرم را (به اندازه ای که مشت پر شود ) بر روی سیخ کباب میزنیم و با حرارت ملایم ذغال میپزیم