مواد لازم
عدس پخته شده - 400 گرم
تخممرغ - شش عدد
آرد گندم - دو قاشق سوپخوري
سبزي معطر خرد شده - 150 گرم
نمك و ادويه - به ميزان لازم
روغن مايع - 100 گرم
طرز تهيه
ابتدا عدس را ميشوييم و خيس ميكنيم. دو ساعت بعد آن را با مقداري نمك ميپزيم. بعد از پخته شدن داخل آبكش ميريزيم تا سرد شود، سبزي خردشده را داخل يك ظرف ريخته و عدس، آرد، ادويه و نمك را به آن اضافه ميكنيم و هم ميزنيم. تخممرغها را در ظرفي جداگانه شكسته و با چنگال خوب هم ميزنيم و به موادمان افزوده و خوب مخلوط ميكنيم . ماهيتابه را روي حرارت ملايم گذاشته و روغن را درون آن ميريزيم، پس از داغ شدن روغن، مواد كوكو را داخل تابه ميريزيم، هنگامي كه يك طرف كوكو سرخ شد آن را برش داده و برميگردانيم تا طرف ديگر آن هم سرخ شود سپس درون يك ديس گذاشته و دور آن را تزئين ميكنيم.
انواع دلمه و کوکو
عدس پخته شده - 400 گرم
تخممرغ - شش عدد
آرد گندم - دو قاشق سوپخوري
سبزي معطر خرد شده - 150 گرم
نمك و ادويه - به ميزان لازم
روغن مايع - 100 گرم
ابتدا عدس را ميشوييم و خيس ميكنيم. دو ساعت بعد آن را با مقداري نمك ميپزيم. بعد از پخته شدن داخل آبكش ميريزيم تا سرد شود، سبزي خردشده را داخل يك ظرف ريخته و عدس، آرد، ادويه و نمك را به آن اضافه ميكنيم و هم ميزنيم. تخممرغها را در ظرفي جداگانه شكسته و با چنگال خوب هم ميزنيم و به موادمان افزوده و خوب مخلوط ميكنيم . ماهيتابه را روي حرارت ملايم گذاشته و روغن را درون آن ميريزيم، پس از داغ شدن روغن، مواد كوكو را داخل تابه ميريزيم، هنگامي كه يك طرف كوكو سرخ شد آن را برش داده و برميگردانيم تا طرف ديگر آن هم سرخ شود سپس درون يك ديس گذاشته و دور آن را تزئين ميكنيم.
انواع دلمه و کوکو