الهه خورشید
متخصص بخش خانه و خانواده
مواد لازم:
* هويج رنده شده – يک و نيم ليوان
* دانه ذرت – يک و نيم ليوان
* تخم مرغ – يک عدد
* پيازچه خرد شده – ۲ عدد
* جعفري و يا گشنيز خرد شده – يک قاشق غذاخوري
* شير، آرد کيک، آرد ذرت – هر کدام نصف ليوان
* بکينگ پودر- يک قاشق مرباخوري
* پودر کاري – نصف قاشق مرباخوري (در صورت تمايل)
* مقداري نمک
* روغن براي سرخ کردن
طرز تهيه:
* تمامي مواد را در ظرفي مخلوط کنيد. روغن که داغ شد با استفاده از دست يا قاشق هر بار مقداري از مواد را داخل تابه بريزيد تا تمام مواد سرخ شود.
* هويج رنده شده – يک و نيم ليوان
* دانه ذرت – يک و نيم ليوان
* تخم مرغ – يک عدد
* پيازچه خرد شده – ۲ عدد
* جعفري و يا گشنيز خرد شده – يک قاشق غذاخوري
* شير، آرد کيک، آرد ذرت – هر کدام نصف ليوان
* بکينگ پودر- يک قاشق مرباخوري
* پودر کاري – نصف قاشق مرباخوري (در صورت تمايل)
* مقداري نمک
* روغن براي سرخ کردن
طرز تهيه:
* تمامي مواد را در ظرفي مخلوط کنيد. روغن که داغ شد با استفاده از دست يا قاشق هر بار مقداري از مواد را داخل تابه بريزيد تا تمام مواد سرخ شود.