مواد لازم
برای شش نفر
سيبزميني - دوكيلو
تخممرغ زده شده - دو عدد
پودر نان خشك - هفت قاشق غذاخوري
نمك - دو قاشق چايخوري
پياز رنده شده - سه عدد
روغن مايع - نصف پيمانه
طرز تهيه
فر را از قبل با دماي 200 درجه سانتيگراد يا 400 درجه فارنهايت روشن كنيد. سيبزمينيها را پوست كنده و ريز رنده كنيد.
سيبزمينيهاي رنده شده را به همراه پودر نانخشك، تخممرغ، نمك و فلفلسياه درون ظرفي ريخته، خوب هم بزنيد تا تخممرغها كمي پف كنند. در اين هنگام پياز رنده شده را به آن بيفزاييد و شش قاشق غذاخوري، روغن در آن ريخته و هم بزنيد.
بقيه روغن را در ظرف مناسب فر كه متناسب با اندازه مايه كوكو باشد، بريزيد. اندازه ظرف بايد طوري باشد كه ضخامت كوكو حداكثر 4 سانتيمتر شود. قالب را با روغن درون فر قرار دهيد تا روغن داغ شود.
قالب را با احتياط از درون فر بيرون آورده و مايه كوكو را درون ظرف پهن كنيد. هرچه روغن داغتر باشد، كوكوي برشتهتري خواهيد داشت.
قالب كوكو را به مدت 45 تا 60 دقيقه در فر بگذاريد تا پخته و طلايي تيره شود. كوكوي آماده شده را بلافاصله برش داده و سرو كنيد. در صورت تمايل ميتوانيد در اين كوكو مقداري پنير رنده شده، مثل پنير چدار بريزيد.
برای شش نفر
سيبزميني - دوكيلو
تخممرغ زده شده - دو عدد
پودر نان خشك - هفت قاشق غذاخوري
نمك - دو قاشق چايخوري
پياز رنده شده - سه عدد
روغن مايع - نصف پيمانه
فر را از قبل با دماي 200 درجه سانتيگراد يا 400 درجه فارنهايت روشن كنيد. سيبزمينيها را پوست كنده و ريز رنده كنيد.
سيبزمينيهاي رنده شده را به همراه پودر نانخشك، تخممرغ، نمك و فلفلسياه درون ظرفي ريخته، خوب هم بزنيد تا تخممرغها كمي پف كنند. در اين هنگام پياز رنده شده را به آن بيفزاييد و شش قاشق غذاخوري، روغن در آن ريخته و هم بزنيد.
بقيه روغن را در ظرف مناسب فر كه متناسب با اندازه مايه كوكو باشد، بريزيد. اندازه ظرف بايد طوري باشد كه ضخامت كوكو حداكثر 4 سانتيمتر شود. قالب را با روغن درون فر قرار دهيد تا روغن داغ شود.
قالب را با احتياط از درون فر بيرون آورده و مايه كوكو را درون ظرف پهن كنيد. هرچه روغن داغتر باشد، كوكوي برشتهتري خواهيد داشت.
قالب كوكو را به مدت 45 تا 60 دقيقه در فر بگذاريد تا پخته و طلايي تيره شود. كوكوي آماده شده را بلافاصله برش داده و سرو كنيد. در صورت تمايل ميتوانيد در اين كوكو مقداري پنير رنده شده، مثل پنير چدار بريزيد.