• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

کپی کردن و کپی نکردن

toop

New member
سلام دوستان بعضی از وبلاگ نویسان کارشون با کپی شروع میکنن حالا دانلود عکس آموزش وغیر ... دوستان دیگه این نظر دارند کپی اشتباه نکنید از این حرفها .. بعضی ها هم کپی نمیکنن به جای نمیرسن فرق این ها در چیه من وبلاگ های دیدم که مطالب برای خودشان بود کپی نکردن ولی نه بازدید خوبی دارن نه رتبه دست هر کاری میزنن تبادل لینک نظر دادن بیان وبلاگ یا سایت ش نگاه کنن ولی هچی به هیچی کپی کار هم یا چیزی به ذهنشان نمیرسه یا چیزی بلد نیست کنه راجعه به اون موضوع وبلاگ نویسی کنن از اون ور هم دوست دارن وبلاگ یا سایت داشته باشن کپی میکن ولی فروقی با اون های کپی نکردن زیاد ندارن از نظر بازدید و رتبه ..........راستی خیلی کپی کارها را دیدم داری رتبه هستن اسم نمیبرم رتبه 5 گوگل دارن بازدید خوب. .مطلب اخرم این که چه کپی کار باشی چه نه اگر پول خرج نکنی وبلاگت یا سایت تو سایت پربازدید رتبه برای تبلیغ ندی مثل گوگل و پارس تولز یا سئو نکرده باشی به جای نمیرسی این حرف ها تو دلم مانده بود گفتم اینجا بنوسیم :خجالت2:

amin khan

مدیر انجمن
باسلام:aminkhan:
کاملا با نظر شما موافق هستم .
ولی شانس موفقیت سایت یا وبلاگی که مطالب کپی شده قرار میدهد کمتر از سایتی است که تولید مطلب میکند

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
سلام
موضوع مفیدی رو راه اندازی کردید دوست عزیز، مطلبی که باید بگم این هست که توجه به دو نکته رو در این رابطه ضروری میدونم.

نکته ی اول، زمینه ی فعالیت ما هست. اینطور مثال بزنم که تصور کنید در یک زمینه ی خاص فقط حدود سه سایت فعال باشند و شما به عنوان چهارمین وبلاگ و وبسایت وارد فعالیت در همین زمینه بشید. خب مسلماً شما چه کپی کنید و چه خودتون در اون رابطه تولید محتوا کنید به راحتی به عنوان چهارمین سایت در جستجوی گوگل ظاهر خواهید شد. اما بسیاری از زمینه ها دیگر هستند که عزیزان زیادی سال ها در حال فعالیت و رقابت بر سر کسب رتبه های اول در اون زمینه هستند و این رقابت در طی چندین سال محتوای این وبسایت هارو به صورت کاملاً حرفه ای و جامع در آورده. حالا اگر شما به عنوان یک وبسایت جدید به هر طریقی چه با کپی کردن و چه با تولید محتوا وارد فعالیت در اون زمینه بشید نباید انتظار زیادی در کدتاه مدت داشته باشید، مگر اینکه کاری نو و خدماتی نو در اون زمینه عرضه کنید.

نکته ی دوم، نوع کپی کردن هست. بارها تأکید شده که اگر هم کپی میکنید شرایطی رو باید رعایت کنید. کپی کردن اصولی و حرفه ای هم قواعدی رو داره. بسیاری از سایت هارو میتونید ببینید که به صورتی یک مطلب رو به عنوان سایت کپی کننده کپی کردند که در نتایج جستجو بالاتر از سایت مادر هم آورده میشوند. این شرایط و اصول بستگی به تجربه و آشنایی به نحوه ی کار موتورهای جستجو داره. به عنوان یک مثال کاملاً ساده شما با یک تغییر خیلی ساده در عنوان مطلبی که در حال کپی برداری هستید میتوانید در مواردی گوگل رو وادار کنید که مطلب شمارو به عنوان یک مطلب متفاوت در نتایج جستجو بیاره.

موفق باشید

بالا