• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

گزارش کار دایرکتوری

rahnama

پدر ایران انجمن
گزارش کار دایرکتوری ایران پیوند وابسته به ایران انجمن:
- تاکنون 39 سایت و وبلاک پس از بررسی کامل و مرور مطالب آنها در دایرکتوری ثبت شد.یک مورد وبلاک بود که بعلت محتوای نامناسب رد شد.
- در وبگردی سعی شد ضمن نظر در رابطه با موضوع سایت و وبلاک مالکین آنها دایرکتوری ایران پیوند هم معرفی شود.

amin khan

مدیر انجمن
با تشکر از زحمات آقا هوشنگ
منم حدود 1000 پیام بازدید کننده طی 3 روز گذشته برای وبلاگ ها ارسال کردم با محتوای تبلیغ سایت دایرکتوری ایران پیوند.
کمکی هر چند کوچک به سهم من

rahnama

پدر ایران انجمن
امین خان :گل: این حرکت های مدبرانه شما و یگر عزیزان قابل تقدیر است. .به امیل من هم ارسال شده بود. با دیدنش لذت بردم.

rahnama

پدر ایران انجمن
تاکنون 99 پیوند پس از بررسی در دایرکتوری ایران پیوند وابسته به ایران انجمن ثبت شد.

rahnama

پدر ایران انجمن
تا کنون 114 سایت و وبلاگ پس از بررسی در دایرکتوری ایران پیوند وابسته به ایران انجمن ثبت شد.

rahnama

پدر ایران انجمن
تا کنون 122 پیوند پس از بررسی در دایرکتوری ایران پیوند وابسته به ایران انجمن تائید و ثبت شد.شد.

rahnama

پدر ایران انجمن
پیغام زیبای دایرکتوری ایران پیوند وابسته به ایران انجمن:

اين قسمت به طور خودكار پيوندها را بررسى مى كند تا فعال بودن آنها (منظور سایتها و وبلاگها است) را نشان دهد. هم اكنون روزانه، نمونه اى 100 پيوندى به طور اتفاقى بررسى مي شود. در طى بررسى، يك پيوند كليك مي شود. اين بخش را براى بررسى اضافى به كار بريد.

rahnama

پدر ایران انجمن
تاکنون 137 سایت و وبلاگ پس از بررسی در دایرکتوری ایران پیوند وابسته به ایران انجمن ثبت شد.

بالا