• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

گزارش FIBA از شاهکار بسکتباليست‌هاي ايران

0mid

متخصص بخش ورزشی
گزارش FIBA از شاهکار بسکتباليست‌هاي ايران
[h=2]سايت FIBA پس از پيروزي تيم ملي بسکتبال ايران برابر اردن و صعود به جمع چهار تيم برتر رقابت‌هاي قهرماني آسيا به بررسي اين ديدار پرداخت.

[TD="align: left"]
00944320.jpg
[/TD]

تيم ملي بسکتبال ايران در مرحله يک چهارم نهايي با نتيجه 94 بر 50 اردن را شکست داد و به جمع چهار تيم برتر اين رقابت‌ها راه يافت.

سايت فدراسيون جهاني بسکتبال در گزارشي درباره ديدار ايران برابر اردن نوشت: «ايران در اين بازي بسيار باصلابت ظاهر شد و در همان ابتداي مسابقه توانست 7 امتياز از حريف بگيرد و سپس برتري خودش را در طول بازي به حريفش ديکته کرد. براي ايران پيروزي برابر اردن سومين حضور آن‌ها را در نيمه نهايي قهرماني آسيا رقم زد.

تيم ملي بسکتبال ايران تاکنون دو بار در سال‌هاي 2007 و 2009 توانست به قهرماني در اين بازي‌ها دست يابد.

ايران همچنين در سال 1993 در جاکارتاي اندونزي توانست تا يک چهارم نهايي صعود کند. شکست اردن برابر ايران به اين معنا بود که اردني‌ها امسال روي سکو نخواهند رفت. آن‌ها که در سال 2009 توانسته بودند به مقام سوم دست پيدا کنند، اکنون ديگر شانسي براي حضور در رقابت‌هاي قهرماني جهان ندارند.

صمد نيکخواه بهرامي،‌حامد آفاق، حامد حدادي، در بازي برابر اردن عملکرد بسيار خوبي به نمايش گذاشتند. مهدي کامراني با نفوذ‌هاي خود قلب دفاع حريف را بارها از هم پاشيد و پاس‌هاي منجر به گل زيادي براي هم‌تيمي‌هايش فراهم ساخت و باعث شد ايراني‌ها پشت سر هم امتيازهاي خود را افزايش دهند. البته اوشين ساهاکيان با ريباندهاي خود و حتي گلزني مهارت بالاي خود را در اين ديدار نشان داد تا کوارتر نخست براي ايران با قدرت هرچه تمام‌تر به پايان برسد.

ايراني‌ها که تجربه شکست 88 بر 84 برابر اردن را داشتند، اين بار با عصبانيت و حرارت زياد در پي انتقام بودند. حدادي که بيش از 20 امتياز و 8 ريباند در اين بازي داشت پس از مسابقه با اردن مي‌گويد "قصدمان اين بود که با نهايت قدرت‌مان برابر آن‌ها ظاهر شويم. هيچ چيز ديگري مد نظرمان نبود."

صمد نيکخواه بهرامي ديگر بازيکن تاثيرگذار تيم ملي بسکتبال ايران نيز درباره بازي با اردن گفت: "قبل از يک مسابقه مهم در اين مسابقه‌ها نمي‌خواهيم هيچ چيز را دست کم بگيريم. فکر کردن به گذشته باعث مي‌شد تا بازي‌مان را خراب کنيم. به هيچ وجه به آن شکست تلخ برابر اردن فکر نمي‌کرديم و آن باخت براي ما فقط جنبه هشدار داشت. اصلا دنبال انتقام نبوديم."

مهمد بچيروويچ سرمربي تيم ملي بسکتبال ايران که 14 بازي بدون شکست به همراه ملي‌پوشان ايران سپري کرده است نيز پس از پيروزي شاگردانش برابر اردن درباره تاثير شکست دوره قبل ايران برابر اردن در اين بازي شانه بالا انداخت و گفت: "من آنجا نبودم. ما بازي را بسيار خوب شروع کرديم و از همان ابتدا به خوبي توانستيم بازي ر ا به کنترل خود درآوريم. از ريتم بازي شاگردان تيمم کاملا راضي هستم. در حمله بسيار خوب بوديم و از عملکرد تک تک بازيکنانم در اين بازي راضي هستم. اين را هم نبايد فراموش کنيم که دفاع ما بسيار منظم و بابرنامه کار کرد و من فکر مي‌کنم ما اين پيروزي را مديون دفاع خوب‌مان هستيم."

هرچقدر ايران قوي و قدرتمند ظاهر شد، اردني‌ها شکننده بودند. وسام السوس بازيکن اردني درباره شکست سنگين و تلخ برابر ايران مي‌گويد نتيجه بيانگر تفاوت بسکتبال ميان دو کشور است. ايران در تمام جنبه‌ها قوي و قوي‌تر شده است. آن‌ها ليگ بسيار قوي دارند و در سوي مقابل اردن روز به روز در حال تضعيف شدن است. شايد وقت آن رسيده باشد که فدراسيون بسکتبال اردن شروع به بازنگري و اصلاح امور مربوط به بسکتبال در اين کشور کند.

"ما در برابر قوي‌ترين تيم مسابقه‌ها بازي کرديم و نهايت تلاش‌مان را انجام داديم اما کافي نبود." اين‌ها سخنان مربي تيم بسکتبال اردن بود. او در ادامه مي‌گويد: "اکنون مي‌خواهيم بهترين رتبه‌اي که مي‌توانيم را در اين رقابت‌ها داشته باشيم."

ايران در مرحله نيمه نهايي بيست و هفتمين دوره رقابت‌هاي بسکتبال قهرماني آسيا بايد به مصاف چين تايپه برود.

ورزش3

بالا