• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

گوارديولا: هنوز راجع به رئال فکر نمي کنيم

ahmadfononi

معاونت انجمن
پپ گوارديولا، مربي جوان بارسلونا به فکر احتمال رويارويي تيمش در مرحله نيمه نهايي رقابتهاي ليگ قهرمانان اروپا مقابل رئال مادريد نيست.

00026200.jpg

بارسا دردور رفت مرحله یک چهارم پایانی لیگ قهرمانان اروپا توانست با نتیجه 1-5 مقابل شاختار به پیروزی برسد.
از سوی دیگر رئال مادرید هم با نتیجه 0-4 از سد تاتنهام عبور کرد تا احتمال تکرار دیدار ال کلاسیکو در مرحله نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا افزایش یابد
با این وجود گواردیولا در این رابطه فکر نمی کند. مربی بارسا درپایان دیدار4شنبه شب تیمش به خبرنگاران گفت:« نتیجه بازی بدین ترتیب رقم خورد ولی هدایت شاختار را مربی باتجربه ای برعهده دارد و من هنوز هم از این تیم می ترسم.ما در ابتدا بایددر دونستک به میدان برویم و بعد از آن در مورد مصاف با رئال در نیمه نهایی فکر کنیم.»
گواردیولا به یوفا گفت:« زمانی که میرسئا لوچسکیو می گوید که کار تیمش در این مرحله تمام شده، حرف او را باور نکنید.من به شما می گویم که کار هنوز تمام نشده است. ما دردیدار رفت جام حذفی با نتیجه 0-5 بتیس را شکست دادیم و در دیدار برگشت با نتیجه 1-3 شکست خوردیم. من آن زمان هم این هشدار را دادم و بعد به فروتنی بیش از حد متهم شدم.»
با این وجود گواردیولا به تمجید از عملکرد شاگردانش در دیدار نوکمپ پرداخت و گفت:« در غیاب آبیدال و پویول در خط دفاعی اندکی ضعیف بودیم چون مهره های مهمی را در اختیار نداشتیم و نیاز بود تا جای خالی آنها را با بازیکنان باکیفیت دیگری پر کنیم. بایدبگویم که بازیکنانی که دراختیار دارم، از نظر فیزیکی قدرتمندند و اگر تنها یک چیز بلد باشند،آن نحوه رقابت کردن است.»
گواردیولا ادامه داد:« الان سه بازی است که لیونل مسی، مهره سرنوشت ساز تیم است که به گل نمی رسد. او می تواند به شیوه های مختلفی پیروزی را برای تیم به ارمغان بیاورد.»
دیدار برگشت دو تیم بارسلونا و شاختار هفته آینده برگزار خواهد شد.

بالا