پانته آ
متخصص بخش
گیاه استویا یک گیاه مفرح و شادی آور
گیاه استویا
گیاه استویا، گیاه بومی آمریکای جنوبی و پاراگوئه
است که به عنوان منبع تامین کننده قند استفاده می شود و 250 تا 300 بار از شکر
شیرین تر است.
کشورهای ژاپن، چین، پاراگوئه و مالزی هم اکنون از این گیاه به
عنوان شیرین کننده استفاده می کنند که بذر این گیاه به کشور آورده شده است.
بعضی
از پژوهشکده های دنیا از این گیاه به عنوان یک گیاه مفرح و شادی آور یاد کرده
اند.
دو ویژگی مهم این گیاه طبیعی و کم کالری بودن آن است که برای افرادی که در
معرض دیابت هستند بسیار توصیه میشود
گیاه استویا
گیاه استویا، گیاه بومی آمریکای جنوبی و پاراگوئه
است که به عنوان منبع تامین کننده قند استفاده می شود و 250 تا 300 بار از شکر
شیرین تر است.
کشورهای ژاپن، چین، پاراگوئه و مالزی هم اکنون از این گیاه به
عنوان شیرین کننده استفاده می کنند که بذر این گیاه به کشور آورده شده است.
بعضی
از پژوهشکده های دنیا از این گیاه به عنوان یک گیاه مفرح و شادی آور یاد کرده
اند.
دو ویژگی مهم این گیاه طبیعی و کم کالری بودن آن است که برای افرادی که در
معرض دیابت هستند بسیار توصیه میشود