• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

یک پیشنهاد به ادمین و دوستان ...

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Ali

کاربر ويژه

درود

دوستان، بنده تا حالا در انجمن‌های مختلفی فعالیت کردم، یک انجمن برای ترقی و پیشرفت، امکانات باید داشته باشه که احمدلله انجمن ما این امکانات رو داره .

راستش من چون تو کار موبایلم، دوست دارم بدونم موبایل بقیه اعضا و کاربران چی هست، حتما میپرسید نکنه میخوای تو همین پست بهت بگیم ؟ من باید در جواب بگم که اصلا اینطور نیست .

راستش من تو بعضی از انجمن‌های موفق دیدم که اعضا در موقع عضویت حق انتخاب موبایلشون رو دارن و بعد از اون موبایلشون به همه کاربرا نشون داده میشه، مثلا مانند این عکس :

gxf2m2sv7dm3nhlomlh.png

اگر بشه بخشی رو گذاشت که عکس گوشیهامون رو بتونیم بگذاریم در قسمت نمایش مشخصات، عالی میشه :گل:

آخرین ویرایش توسط مدیر:

Ali

کاربر ويژه
نمیدونم چرا عکس به درستی نمیاد، عکس یک آرک اس کوچک شدس :گل:

Topaz

متخصص بخش تلفن همراه
به نظر من این انجمن یک انجمن تخصصی برای موبایل نیست که هنگام عضویت نوع موبایلشونو انتخاب کنند و ....

اگه اینطور باشه باید برای همه ی بخش ها(خیاطی آشپزی هنر و . ..) همینطور امکانی بذارن که امکانپذیر نیست

آخرین ویرایش:

Ali

کاربر ويژه
نظر من این انجمن یک انجمن تخصصی برای موبایل نیست که هنگام عضویت نوع موبایلشونو انتخاب کنند و ....

اگه اینطور باشه باید برای همه ی بخش ها(خیاطی آشپزی هنر و . ..) همینطور امکانی بذارن که امکانپذیر نیست

نه، منظور من این نبود!

شما یک سر به این سایت بزنید : http://forum.1pars.com/

یک موضوعی رو به دلخواه باز کنید و نگاه کنید او شخصی که این موضوع رو زده چه موبایلی داره و .. :گل:

من این امکان رو میگم :گل:

ناهید

متخصص بخش
ببخشید دوست من. ولی بنظرم شما خواستید تبلیغی از سایتی داشته باشید. وگرنه برای عزیزانی

که اینجا عضو هستند بیشتر از شناختی که میخوان از موبایلم داشته باشند ترجیح میدن از

پستهایی که میزارم استفاده کنند . حالا چه فرقی داره برای انها نوکیا مدل ۱۹۹۰ استفاده کنم یا

اپل مدل ۲۰۱۳ . متاسفانه پیشنهاد معقولی نیست .

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
سلام
امین عزیز اولویت در انتخاب امکانات جدید برای سایت بر اساس نیاز و مفید بودن اونها برای عموم کاربران هست.
شخصاً فکر نمیکنم این امکان اطلاع از گوشی سایر افراد در بین عموم کاربران به عنوان ضرورت احساس بشه. با این حال دوستان دیگر میتونند در این باره نظراتشون رو ابراز کنند.
موفق باشید

maksemos

متخصص بخش خودرو
آی جماعت من آیفون 5 دارم :خنده2::فخر فروشی:
تازه رنگش سفید هم هست :خنده2:

Ali

کاربر ويژه
ببخشید دوست من. ولی بنظرم شما خواستید تبلیغی از سایتی داشته باشید. وگرنه برای عزیزانی

که اینجا عضو هستند بیشتر از شناختی که میخوان از موبایلم داشته باشند ترجیح میدن از

پستهایی که میزارم استفاده کنند . حالا چه فرقی داره برای انها نوکیا مدل ۱۹۹۰ استفاده کنم یا

اپل مدل ۲۰۱۳ . متاسفانه پیشنهاد معقولی نیست .

خیر، بنده قصد تبلیغ هیچ سایت یا انجمنی رو ندارم، برای دوست گلمون Topaz فقط یک مثال زدم :گل:

Ali

کاربر ويژه
سلام
امین عزیز اولویت در انتخاب امکانات جدید برای سایت بر اساس نیاز و مفید بودن اونها برای عموم کاربران هست.
شخصاً فکر نمیکنم این امکان اطلاع از گوشی سایر افراد در بین عموم کاربران به عنوان ضرورت احساس بشه. با این حال دوستان دیگر میتونند در این باره نظراتشون رو ابراز کنند.
موفق باشید

سلام، ممنون از پستتون .

بنده قصدم تنوع هست، شاید این کار یا پیشنهاد مفید نباشه که البته کمی هست , اما باعث تنوع هم میشه، به هر حال دوستان نظر بدند :گل:

Miss zahra

متخصص بخش تکنولوژی
برامن جالبه:بله:
خوشحال میشم یه همچین تاپیکی داشته باشیم:4:
ولی من عکس موبایلمو نمیذارم:خنده2:
ممنون اقا امین:احترام:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا