• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

۴ دلیل به‌تعویق انداختن کارها

rahnama

پدر ایران انجمن
همیشه شروع کردن یک کار سخت‌ترین قسمت آن است. وقتی قرار است شروع به یک کار جدید کنید، ترس‌ها و نگرانی‌ها به سراغتان می‌آید و شما هر روز کار مورد نظر را به عقب می‌اندازید. برای این عقب انداختن کارها می‌توان چند دلیل آورد.

۱- موضوع مبهم است
خیلی وقت‌ها برای کاری که می‌خواهیم انجام بدهیم فقط یک تصویر ذهنی داریم و کار مورد نظر بیشتر از یک رویا نیست. به همین دلیل همیشه در سردرگمی این موضوع گیر می‌کنیم که از کجا باید شروع کرد. مثلا وقتی راجع به این کاری که در ذهنمان است با کسی صحبت می کنیم کافی است طرف یک سوال کمی دقیق بپرسه تا جوابی برای پاسخ وجود نداشته باشه.
۲- حجم کار
یکی از مشکلات شروع کردن کار برعکس مورد بالا آگاهی از حجم کار پیش روست. وقتی که به‌خوبی می‌دانیم که قرار است با چه حجمی از کار روبرو بشویم، آن را به تاخیر می‌اندازیم. با خودمون می‌گیم حالا چه کاریه خودم رو درگیر کنم. همینجوری که الان هست خوبه دیگه!
۳- ترس از شکست
همین‌طور که پیش می‌ریم این ترس‌ها قوی‌تر می‌شوند. ترس از شکست یکی از بزرگترین موانعی است که همیشه سد راه بشریت بوده. خیلی وقت‌ها برای اینکه مطمئن نیستیم که در کار مورد نظر موفق می‌شویم انجام آن را به تاخیر می‌اندازیم یا کلن از انجام کار صرف نظر می‌کنیم. در هر صورت باید دیکته نوشست تا غلط‌ها معلوم بشه. نمی‌شه ریسک نکرد و اشتباه نکرد و برنده شد.
۴- کمال‌گرایی
این مورد آخر که دیگه بیداد می‌کنه. در طول این سال‌هایی که کار کردم با تعداد بی‌شماری آدم برخورد کردم که همیشه آرزوی انجام کاری رو دارن ولی سال‌هاست که منتظرن تا شرایط مهیا بشه تا کارشون رو شروع کنن. خبر بد اینه که باید بگم اون شرایط عالی و بی‌عیب و نقصی که دنبالش هستید هرگز به‌وجود نمیاد و روزی می‌رسه که تاسف می‌خورید که کاش فلان کار را کرده بودم.
Guy Kawasaki یکی از افراد شناخته شده دنیای وب کتابی داره با عنوان The Art of Start که برای کارآفرین‌ها منبع خوبی است. یک نسخه سبک و رایگان با حجم ۶۰۹ کیلوبایت از این کتاب هم وجود داره که می‌تونید از اینجا دانلود کنید.
مورد دیگه‌ای هست که باعث می‌شه کارها را به تعویق بیاندازید؟

خانمی

کاربر ويژه
باز من جسارت میکنم:

چیزایی که به ذهنم میرسه میگم.

*ببینید یکی از عواملی که باعث دلسردی وپیش نرفتن کار میشه اینه که به کار احاطه نداشته باشیم وقتی به کار محیط باشم کمتر دچار مشکل میشیم.پس کار نیکو کردن از پر کردن است.

*معمولا" اگر سطحی نگر باشیم مایلیم سریع نتیجه کار رو ببینیم در حالی که اگر زیر بنایی کار کنیم برای دیدن نتیجه نیاز به گذر زمان است.

*نکته ی اساسی در کلیه کارها اینه که میبایست قسمت سخت ابتداانجام داد اگر نه چی میشه ؟خواهد ماند این عمومیت داره در هر کاری به این نکته توجه بشه که اون قسمتی که سنگین تره زودتر برداشته بشه که با انرژی بیشتر بقیه کار رو انجام بدیم.

*و قابل توجه اینه که بافت تربیتی ما چطور باشه؟ کسانی که از کودکی به مسئولیت پذیری و دقت در کار و به خاتمه رساندن مسئولیت های واگذار شده عادت کرده اند در اینده فوری در مقابل هر شکست کوچکی فروکش نمیکنند.

بالا