خاصیت ضد سرطانی پسته
پژوهشگران دریافتند مصرف پسته خطر ابتلا به سرطان را کاهش می دهد.
به گزارش خبرنگار سایت پزشکان بدون مرز ، بر اساس بررسی پژوهشگران آلمانی، پسته منبع غنی گاما ـ توکوفرول، نوعی از ویتامین ای است و همچون یک آنتی آکسیدان عمل می کند.
آنتی آکسیدان ها موادی هستند که سلول ها را از آسیب ناشی از مولکول های مضر (شناخته شده به عنوان رادیکال های آزاد)، محافظت می کنند که می تواند به پیشگیری از ابتلا به سرطان کمک کند.
پژوهشگران در بررسی های خود به نیمی از افراد شرکت کننده در این تحقیقات روزانه ۶۸ گرم پسته به مدت چهار هفته دادند و سپس با بررسی سطح گاما توکوفرول در بدن آنان، دریافتند سطح این ماده به میزان قابل توجهی بالاتر از گروهی است که پسته مصرف نکردند.
با این حال به گفته کارشناسان، پسته مقدار زیادی چربی دارد و مصرف بیش از حد آن موجب افزایش وزن می شود
پژوهشگران دریافتند مصرف پسته خطر ابتلا به سرطان را کاهش می دهد.
به گزارش خبرنگار سایت پزشکان بدون مرز ، بر اساس بررسی پژوهشگران آلمانی، پسته منبع غنی گاما ـ توکوفرول، نوعی از ویتامین ای است و همچون یک آنتی آکسیدان عمل می کند.
آنتی آکسیدان ها موادی هستند که سلول ها را از آسیب ناشی از مولکول های مضر (شناخته شده به عنوان رادیکال های آزاد)، محافظت می کنند که می تواند به پیشگیری از ابتلا به سرطان کمک کند.
پژوهشگران در بررسی های خود به نیمی از افراد شرکت کننده در این تحقیقات روزانه ۶۸ گرم پسته به مدت چهار هفته دادند و سپس با بررسی سطح گاما توکوفرول در بدن آنان، دریافتند سطح این ماده به میزان قابل توجهی بالاتر از گروهی است که پسته مصرف نکردند.
با این حال به گفته کارشناسان، پسته مقدار زیادی چربی دارد و مصرف بیش از حد آن موجب افزایش وزن می شود