• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

▂ ▃ ▅ ▇ █ ▓ ▒ ریپ کامل انواع سایت ها ▒ ▓ █ ▇ ▅ ▃ ▂

Black Ripper

New member

درود

ریپ کامل سایت ها انجام میشود

ریپ سایت ها به صورت 100% انجام میشه با کوچکترین جزئیات درون سایت و بدونه کوچکترین بهم ریختگی یا تغییر توی گرافیک و یا کدنویسی سایت ...

جوری براتون ریپ می کنیم که فقط لازم باشه لینک ها و عکس هاشو به دلخواه خودتون تغییر بدین .

یه سایت کامل خواهد بود با تمام صفحات موجود در سایت با فولدر بندی. مثل فولدر Images , Css , Js , ...

زبان برنامه نویسی سایت هم همون چیزیه که باهاش کد نویسی شده مثل html,css,php,Aspx,...

در صورت درخواست سئوی سایت هم انجام خواهیم داد

قیمت هم بستگی به سنگین یا نرمال بودن سایت داره . بعد از بررسی سایت مورد نظر شما قیمت میدیم.

هیچ گونه محدودیتی هم توی کار نیست .

و سایتی که به زودی ریپش انجام خواهد شد

http://darx.premiumcoding.com

.

ID Yahoo : Black.deicide

E-mail : Black.deicide@yahoo.com

به زودی سایتمون هم راه اندازی خواهد شد به آدرس

Www.ripper.ir

با تشکر

BLACK RIPPER

آخرین ویرایش:

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
با سلام
دوست عزیز چرا به این شیوه کار میکنید؟!
کسی زحمت میکشه، هزینه میکنه قالب و سیستم اختصاصی برای خودش فراهم میکنه، در طی یک روز قالبش ریپ میشه و در سطح اینترنت پخش میشه. شما فکر میکنید کار درستی هست؟
شما که تخصصش رو دارید ای کاش در مسیر بهتری استفاده میکردید.
لااقل می فرمودید که برای حمایت از برنامه نویسان ایرانی برای وبسایت های ایرانی این کار رو صورت نمیدید.

Black Ripper

New member
با سلام
دوست عزیز چرا به این شیوه کار میکنید؟!
کسی زحمت میکشه، هزینه میکنه قالب و سیستم اختصاصی برای خودش فراهم میکنه، در طی یک روز قالبش ریپ میشه و در سطح اینترنت پخش میشه. شما فکر میکنید کار درستی هست؟
شما که تخصصش رو دارید ای کاش در مسیر بهتری استفاده میکردید.
لااقل می فرمودید که برای حمایت از برنامه نویسان ایرانی برای وبسایت های ایرانی این کار رو صورت نمیدید.

سلام . ننوشتم سایت ایرانی ریپ نمی کنم ؟ عذر می خوام یادم رفته .

دوستان به اطلاع برسونم سایت های ایرانی ریپ نمیشه . چون بالاخره باید هوای بچه های طراح ایرانی را داشت چون خودمون هم دستی توی طراحی سایت داریم .

mohammadshamosi

کاربر ويژه
دوست عزیز ،نمونه های سایت هایی که ریپ کردید ، به زبان فارسی فعال هستند؟
اگر هستند لینکشون رو قرار بدید

Black Ripper

New member
من پیگیری نمی کنم دوستی که قالب رو گرفته آپ کرده یا نه . ریپ می کنم تحویل میدم اوکی که داد خداحافظ

Black Ripper

New member
عرض کنم خدمت دوستان که طراحی سایت اختصاصی همراه با CMS دروپال هم انجام میشه با هر کانفیگی که بخواین و سئو شده و اینستال شده تحویل داده میشه

همینطور می تونین قالب رو انتخاب کنین و ما تبدیل کنیم که با دروپال ست بشه .

البته طراحی سایت با سی ام اس Wordpress , Joomla , Phpnuke , .netnuke , blogger هم انجام میدیم ولی بیشتر تمرکز روی دروپال هست .

:احترام:

amirabar

New member
بچه ها این کاربر کلاه بردار هستش
هیچکس بهش سفارش چیزی نده .
تو وی بی ایران هم اخراج شده

Mahdi Askari

مدير فنی
بچه ها این کاربر کلاه بردار هستش
هیچکس بهش سفارش چیزی نده .
تو وی بی ایران هم اخراج شده

دوست عزیز تهمت زدن به کاربران کار درستی نیستش