• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

100بار بنويس من يك احمق هستم

ahmadfononi

معاونت انجمن
يك زن آموزگار ايتاليايي كه براي تنبيه يكي از دانش آموزانش او را جريمه كرده بود تا 100 بار بنويسد" من يك احمق هستم" به 15 روز زندان محكوم شد.

به گزارش روز يكشنبه جام جم آنلاين به نقل از لومتن، دادگاه شهر پالرمو سيسيل يك زن آموزگار را به اتهام نقض حقوق كودكان و جريحه دار كردن حرمت كودك به 15 روز زندان قطعي محكوم كرد.

ماجراي تنبيه اين دانش آموز به سال گذشته باز مي گردد. "جيوزپاو" آموزگار زن يك مدرسه شهر پالرمو كه از رفتار گستاخانه يكي از شاگردانش به تنگ آمده بود تصميم به تنبيه او گرفت.

آموزگار به دانش آموز تكليف كرد 100 بار جمله " من يك احمق هستم" را با خط خوش بنويسد. پدر دانش آموز از اينكه پسرش به حماقت خود اذعان كرده و آن هم نه يك بار بلكه 100 بار بسيار خشمگين شد.

وي از آموزگار شكايت كرد. دادگاه ابتدا خانم آموزگار را به 30 روز زندان قطعي و پرداخت جريمه محكوم كرده بود. اما در پي فرجام خواهي آموزگار دادگاه استيناف محكوميت وي را به 15 روز كاهش داد.

اين حكم خشم جامعه آموزگاران ايتاليا را برانگيخته است. مترجم: بهرام افتخاري.

mahdis

متخصص بخش سرگرمی و طنز
مرسی...

این مطلب سرگرمی بود یا طنزززززززززززز؟؟؟هان؟:تعجب2::تعجب2::خنده2:

samin

کاربر ويژه
رفتار با کودکان خیلی مهمه چون باعث شکل گیری شخصیتش میشه خیلی از مجرمهای با تعدد جرمشون ریشه در رفتار بقیه در کودکیشون هستش

Maryam

متخصص بخش ادبیات

تاپیک از بخش سرگرمی و طنز! به بخش جالب و خواندنی منتقل شد.

rahnama

پدر ایران انجمن
آموزگاری که چنین دستور داده است باید مجبورش میکردند که 1000بار همان متن را بنویسد.

پارسا مرزبان

متخصص بخش ادبیات
درود

از دید من خود این آموزگار نخستین قربانی این کار نادرست است. او را هم باید کمک کرد تا از این خواب بیدار شود. اگر من دادرس این دادگاه بودم، او را وادار می کردم تا ۱۰۰۰۰ بار بنویسد:

دوستت دارم! دوستت دارم! دوستت دارم! دوستت دارم! ...دوستت دارم!

تنها اینچنین است که ناخودآگاه و کودک درون این آموزگار که خود قربانی یک آموزگار دیگر است از این درد آزاد خواهد شد. می خواهیم کسانی که کار نادرست انجام می دهند را کمک کنیم تا درست شوند یا اینکه زنجیره وار همه برای کیفر دادن یکدیگر بکوشیم؟ گزینش با ماست!

rahnama

پدر ایران انجمن
درود

از دید من خود این آموزگار نخستین قربانی این کار نادرست است. او را هم باید کمک کرد تا از این خواب بیدار شود. اگر من دادرس این دادگاه بودم، او را وادار می کردم تا ۱۰۰۰۰ بار بنویسد:

دوستت دارم! دوستت دارم! دوستت دارم! دوستت دارم! ...دوستت دارم!

تنها اینچنین است که ناخودآگاه و کودک درون این آموزگار که خود قربانی یک آموزگار دیگر است از این درد آزاد خواهد شد. می خواهیم کسانی که کار نادرست انجام می دهند را کمک کنیم تا درست شوند یا اینکه زنجیره وار همه برای کیفر دادن یکدیگر بکوشیم؟ گزینش با ماست!

آقا اجازه؟
خدا وکیلی پیشنهاد شما عالی بود.

Sib Market

کاربر ويژه
اي بابا

معلماي ما دوران راهنمايي و دبيرستان ،ما رو تا مرز خود بيهوده پنداري مي رسوندن...
با اون شلنگا و سيلي ها شون...
چقدر دانش آموزا از لحاظ روحي له مي شدن...

اما يه چيزي هم داشت ها ، بعضي ها كه مغز شون بازتر بود بعد از له شدن ! ، تصميم به خودسازي مي گرفتن و آدم مي شدن...!

parastu

متخصص بخش گالری عکس
مثل اینکه این معلم های عقده ای سر تا سر دنیا هستند:ناراحت::75:

بالا