• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

SSL چيست?

sasan

Banned
بيشتر اطلاعاتي كه روي اينترنت رد و بدل ميشوند به صورت Clear Text مبادله مي شوند و به همين خاطر اطلاعات مبادله شده در بين راه از كامپيوتر شما به وب سرور قابل مشاهده هستند .
به عنوان مثال شما وقتي بر روي يك سايت كه SSL نداشته باشد ، يك فرمي را پر كنيد و اطلاعات شخصي خود را براي اون سايت بفرستيد اين اطلاعات به صورت Clear Text از كامپيوتر شما خارج شده و بعد از گذشتن از ISP شما و دهها گره اينترنتي ديگر به سرور مي رسند ، و اين با اين خطر روبروست كه هر يك از اين گره ها ميتواند اطلاعات رد و بدل شده را به آساني مشاهده كند به عنوان مثال اگر از يك ISP ايراني استفاده مي كنيد ، هم آن ISP و هم شركتي كه به آن ISP خط Send مي دهد و همه شركت هايي كه در مسير هستند قابليت مشاهده اطلاعات فرستاده شما را دارند .
به طور خلاصه SSL يك پروتوكل امنيتي است كه توسط نت اسكيپ ابداع شده است و در حال حاضر رايج ترين پروتوكل انتقال امن اطلاعات در وب ميباشد به شكلي كه مرورگر اينترنتي شما از وجود چنين امكاني در سرور خبر دار شده و از يك Public Key موجود در مرورگراستفاده كرده و اطلاعات شما به صورت كد شده به سرور مي فرستد و اين تنها سرور است كه با استفاده از Private Key خود اطلاعات دريافتي را ميتواند Decode كند . به علت اينكه آن Private Key تنها در سرور نصب شده است ، هيچ نرم افزار ديگري در بين راه نمي تواند آن اطلاعات را مشاهده كند .
از طرف ديگر وجود SSL در سرور اين اطمينان خاطر را به شما مي دهد كه وب سايتي كه شما در حال فرستادن اطلاعات به آن هستيد يك وب سايت تقلبي يا شبيه سازي شده براي بدست آوردن اطلاعات شما نيست و از اصل بودن آن اطمينان حاصل مي كنيد .
آگر وب سايت شما اطلاعات محرمانه اي را از بازديد كننده دريافت ميكند يا داراي قسمتي است كه از بازديد كننده تان شناسه كاربري و پسورد دريافت ميكند و وارد يك User Area ميشود و در آنجا به امكانات خاصي دسترسي دارند بنا بر اهميت آن ، ما توصيه به گرفتن SSL مي كنيم .
 

mahjouyan

New member
آیا می دانید SSL چیست؟

SSL یا Secure Socket Layer راه حلی جهت برقراری ارتباطات ایمن میان یک سرویس دهنده و یک سرویس گیرنده است که توسط شرکت Netscape ارایه شده است. در واقع SSL پروتکلی است که پایین تر از لایه کاربرد (لایه ۴ از مدل TCP/IP) و بالاتر از لایه انتقال (لایه سوم از مدل TCP/IP) قرار می گیرد. مزیت استفاده از این پروتکل، بهره گیری از موارد امنیتی تعبیه شده آن برای امن کردن پروتکل های غیرامن لایه کاربردی نظیر HTTP، LDAP، IMAP و... می باشد که براساس آن الگوریتم های رمزنگاری بر روی داده های خام (plain text) که قرار است از یک کانال ارتباطی غیرامن مثل اینترنت عبور کنند، اعمال می شود و محرمانه ماندن داده ها را در طول کانال انتقال تضمین می کند.

به بیان دیگر شرکتی که صلاحیت صدور و اعطای گواهی های دیجیتال SSL را دارد برای هر کدام از دو طرفی که قرار است ارتباطات میان شبکه ای امن داشته باشند، گواهی های مخصوص سرویس دهنده و سرویس گیرنده را صادر می کند و با مکانیزم های احراز هویت خاص خود هویت هر کدام از طرفین را برای طرف مقابل تایید می کند، البته غیر از این کار می بایست تضمین کند که اگر اطلاعات حین انتقال مورد سرقت قرار گرفت، برای رباینده قابل درک و استفاده نباشد که این کار را با کمک الگوریتم های رمزنگاری و کلیدهای رمزنگاری نامتقارن و متقارن انجام می دهد.

ملزومات یک ارتباط مبتنی بر پروتکل امنیتی SSL عبارتند از :
برای داشتن ارتباطات امن مبتنی بر SSL عموما به دو نوع گواهی دیجیتال SSL یکی برای سرویس دهنده و دیگری برای سرویس گیرنده و یک مرکز صدور و اعطای گواهینامه دیجیتال یا CA نیاز می باشد. وظیفه CA این است که هویت طرفین ارتباط، نشانی ها، حساب های بانکی و تاریخ انقضای گواهینامه را بداند و براساس آن ها هویت ها را تعیین نماید.

مکانیزم های تشکیل دهنده SSL
۱- تایید هویت سرویس دهنده
۲- تایید هویت سرویس گیرنده
۳- ارتباطات رمز شده


 

hiva shabake

New member
SSL چیست ؟

SSL چیست ؟

عبارت SSL ( سرنام Secure Socket Layer( نام یک پروتکل رمزنگار است.سایت های مبتنی بر SSL را می توان با عبارت https به جای http در آغاز آدرسی که در نوار آدرس مرورگر نوشته می شود شناخت. پیشوند https نشان می دهد که سایت از طریق یک اتصال امن و رمزنگاری شده با مرورگر شما ارتباط برقرار کرده است. پروتکل SSL در واقع اطمینان می دهد که هنگام انجام کارهای بانکی ، خرید و فروش اینترنتی و یا هر کار دیگری هیچ کس نمی تواند ارتباط شما را شنود کند.

heartbleed4_Secure-Socket.jpg

Open SSL چیست؟
OpenSSL پیاده سازی اپن سورس از همان پروتکل SSL و همچنین پروتکل TLS ( سرنام Transport Security Layer ) است. سایت ها و سرویس های معتبر و پرشماری در سراسر جهان از OpenSSL بهره می برند و کتابخانه پیشفرض وب سرور های آپاچی و nginx برای رمزنگاری داده ها همین نرم افزار است. طبق آمارهای Netcraft در آوریل امسال حدود دو سوم همه سایت های فعال در جهان سازگار با OpenSSL پیکربندی شده اند. معنی اش این است که OpenSSL چتر خود را بر بیش از نیمی از اقلیم اینترنت گسترده است و بدیهی است که در صورت بروز نقص امنیتی در آن گستره آسیب ها نیز به همین اندازه وسیع خواهد بود !


ادامه مطلب


 

TAHEREH

متخصص بخش

تاپیک های مشابه ادغام شدند!

 
بالا