• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

ایده های تجاری

rahnama

پدر ایران انجمن
از کلیه عزیزان درخواست می شود که در این تایپیک ایده های تجاری خود را اعلام نمایند.این تایپیک برای الگو گرفتن عزیزانی است که می خواهند کاری را شروع کنند.
به بهترین ایده (با اجازه ادمین عزیز) جایزه نفیسی تقدیم می شود.
مهلت اعلام ایده ها از 1390/4/19 الی 1390/7/19 است.

ایده ها باید قابل پیاده شدن باشد.

نیکا

متخصص بخش معماری
تاپیک جالبیه
خب برای فعالیت تجاری باید خیلی مواردو در نظر گرفت مثلاً تجربه قبلی و تحصیلات و مقدار سرمایه و نیاز جامعه و خیلی چیزای دیگه و در نتیجه یه کاری رو شروع کرد ...
مثلاً اگه کسی در رابطه با کامپیوتر و لپتاپ اطلاعات کافی داره به نظر من فروش و خدمات پس ازفروش کامپیوتر و لپتاپ خوبه ...
البته این ساده ترین و اولین ایده ای بود که به ذهنم رسید ....

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
تاپیک برای مراجعه بیشتر و قرار گرفتن در دید همگانی در قسمت اطلاع رسانی سایت اضافه شد!

maksemos

متخصص بخش خودرو

من خودم شخصا به این باورم که پیدا کردن یک شغل مناسب و دائمی در شرایط کنونی کاریست در حد محال.

آخرین ویرایش:

rahnama

پدر ایران انجمن
با تشکر از عزیزانی که نظرات خود را اعلام فرمودند .
لطفاایده ای که برای کار و تجارت در دهن دارید و قابل پیاده شدن هست را اعلام فرمائید.

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
چند وقتی هست که پدیده ای به اسم سینما 4 بعدی وارد کشور ما شده و ابتدای راه اندازی اون از تهران شروع شد و کم کم به سایر شهر ها و استان های کشور هم راه پیدا کرد.
بهترین شرکتی که در رابطه با راه اندازی سینما 4 بعدی مشغول فعالیت هست شرکت نوله دان هست که طی تماسی که باهاشون داشتم قیمت های راه اندازی سینما 4 بعدی رو اینطور بهم گفتند:
قیمت راه اندازی سینما 4 بعدی با 30 صندلی 85 میلیون تومان.
قیمت راه اندازی سینما 4 بعدی با 40 صندلی 120 میلیون تومان.
قیمت راه اندازی سینما 5 بعدی با 16 صندلی 140 میلیون تومان.
راه اندازی سینما 4 بعدی نیاز به گرفتن 100متر زمین از شهرداری داره.
و همچنین نیاز به اخذ چند مجوز از جمله از وزارت فرهنگ و ارشاد داره.
بلیط هر سانس سینما 4 بعدی برای هر نفر 2000 تومان و بالاتر هست.
مدت نمایش هر سانس فیلم در این نوع سینما به طور متوسط 15 دقیقه هست.

به عنوان یک ایده ی تجاری سرشار از درآمد ما به دنبال راه اندازی یک سینما 4 بعدی در یکی از شهرهای ایران هستیم که در صورت محیا شدن شرایط از اوایل سال بعد شروع به کار کنه.

CaptureLQ.jpg

big-634490278106851802.jpg

موفق باشید

بالا