• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

ایران انجمن و محک

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
20130708013640_0.jpg

سلام
دوستان بعد از مدتها فرصتی پیش آمد تا فکری رو که از مدتها پیش در سر داشتم در کنار شما شروعش کنم.
خب اکثر ماها بر این باوریم که از ارزشمند ترین کمک ها در راه خیر کمکی هست که در خفا و پنهانی صورت بگیره. منتها من بر این باور هستم که جاهایی جار زدن! عمل خیر توسط افراد بهترین نوع تشویق و ترغیب سایر افراد برای مشارکت در کار خیر هست.
سخن رو کوتاه میکنم، شخصاً قصد دارم به صورت ماهانه مبلغی رو جهت کمک به بیماران سرطانی از طرف خودم و سایر عزیزان ایران انجمنی به صورت مستقل پرداخت کنم.
عزیزان مشتاق هم میتوانند در صورت تمایل خود به صورت جداگانه اقدام به مشارکت در این کار خیر کنند. دوستان مشتاق شما می‌تونید با پرداخت حداقل ماهیانه 1000 تومان به محک بپیوندید.
لینک صفحه ی عضویت

هر ماه با اعلام پرداخت کمک این تاپیک بروز خواهد شد.
موفق باشید

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
سلام
برای اینکه این تاپیک هر هفته دیده بشه و انرژی مثبتی باشه برای همه ی ما، تصمیم گرفتم که به جای کمک ماهانه به صورت هفتگی این کمک رو از طرف مجموعه ی ایران انجمن انجام بدیم.

تاریخ امروز: شنبه 22 تیرماه 92
کمک به مبلغ: 10 هزار تومان

همیشه سلامت و موفق باشید​

1.PNG

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
سلام
تاریخ امروز: شنبه 29 تیرماه 92
کمک به مبلغ: 12 هزار تومان
2 هزار تومان از این مبلغ از طرف فاطمه خانم عزیز (fatemeh) از بابت مسابقه ی برترین ارسال کننده ی ایران انجمن اهداء شده است.

همیشه سلامت و موفق باشید

2.PNG

الهه خورشید

متخصص بخش خانه و خانواده

فائزه حسین زاده

متخصص روانشناسی
میترا جون ماهی ده هزار تومان یا هفته ای به منظور روشن شدن خودم می پرسم وگرنه این مبلغ بسیار ناچیزی هست .ممنونم که پاسخ می دی .:گل:

الهه خورشید

متخصص بخش خانه و خانواده
میترا جون ماهی ده هزار تومان یا هفته ای به منظور روشن شدن خودم می پرسم وگرنه این مبلغ بسیار ناچیزی هست .ممنونم که پاسخ می دی .:گل:

فائزه جون اونطور که من خوندم ماهی 1بار هست /تو نمایشگاهم که دیدم برای 1ماه هست
شما وقتی عضو بشی شماره تماس میزارید که خیلی سریع باهاتون تماس میگیرن و میتونید سوالاتتونو بپرسید:احترام:
اختیار دارید !خوشحالم که در خدمتتون هستم:گل:

Miss zahra

متخصص بخش تکنولوژی
ممنون ادمین خان
گاهی وقتا یه تلنگری برا ما آدما لازمه
حتی اگه........
ممنون:احترام:

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
سلام
دوستان عزیز ببینید اصلاً این تاپیک در جهت دعوت به کمک اعضا در این موضوع نیست. بلکه هدف آگاهسازی دوستان هست که در این امر دخیل هستند و به نوعی دمیدن یک انرژی مثبت در فضای انجمن هست. این کمک ها از طرف مجموعه ی انجمن و تک تک دوستان فعال صورت میگیره و به نام مجموعه ی ایران انجم، بنابراین با توجه به محور بودن ایران انجمن تک تک اعضایی فعال ایران انجمن دخیل و بانی این امر هستند.
فائزه خانم در رابطه با سوالتون، شما هم میتونید در خود محک عضو بشید و شماره ی عضویت بگیرید هم میتونیداز شماره عضویتی که در تصاویر بالا هست استفاده کنید. در صورت انتخاب روش دوم و استفاده از شماره عضویت ایران انجمن هر مقداری که خودتون مقرر کنید رو میتونید ماهانه سالانه و به هر صورت دیگر شریک بشید. و در صورت انتخاب روش اول این مبلغ به صورت حداقل هزار تومان در ماه تعیین شده.
موفق باشید

فائزه حسین زاده

متخصص روانشناسی
سلام علی آقای عزیز:گل:
ممنونم از این اقدام خیرخواهانه ی شما .
من عضو محک شدم .دیروز خانمی بامن تماس گرفت وشناسه یا شماره ی عضویتم رو به من داد .ولی من می خواستم به صورت گروهی وبا انجمن دراین کار خیر شرکت کنم .بنابراین به اون خانم هم گفتم .
پس من برای شرکت در کا رگروهی انجمن باید چه مراحلی رو انجام بدم .یک آیکون عضویت گروهی هم بود باید اون رو کلیک می کردم؟

یعنی درحقیقت مبالغ واریزی به صورت ماهانه برای انجمن خودمون ارسال بشه ویک جا توسط نماینده ی ایران انجمن به محک واریز بشه درسته؟

ممنونم از اینکه وقت میذارید وپاسخ میدین .:گل:

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
سلام
در مورد یک مسئله ای در پرداخت گروهی خودم شک دارم، فردا در وقت اداری باهاشون تماس میگیرم و خدمتتون اطلاعات کامل رو ارائه میدم.
موفق باشید

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
سلام
تاریخ امروز: شنبه 5 مردادماه 92
کمک به مبلغ: 62 هزار تومان
50 هزار تومان از این مبلغ توسط یوسف عزیز (maksemos) تقبل شده است. @maksemos
2 هزار تومان از این مبلغ از طرف فاطمه خانم عزیز (fatemeh) از بابت مسابقه ی برترین ارسال کننده ی ایران انجمن اهداء شده است.@fatemeh
10 هزار تومان از این مبلغ توسط بنده و از طرف مجموعه ی ایران انجمن پرداخت شده است.@iranjoman :نیش:
همیشه سلامت و موفق باشید
3.PNG

الهه خورشید

متخصص بخش خانه و خانواده
سلام
در مورد یک مسئله ای در پرداخت گروهی خودم شک دارم، فردا در وقت اداری باهاشون تماس میگیرم و خدمتتون اطلاعات کامل رو ارائه میدم.
موفق باشید

سلام و وقت بخیر
تماس گرفتین ؟ببخشیداااااااا:احترام:
چون من هنوز مشکل همون صفحه رو دارم:ناراحت:

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
ممنونم علی آقای گرامی از پیگیریتون .:ایرانجمن:

سلام و وقت بخیر
تماس گرفتین ؟ببخشیداااااااا:احترام:
چون من هنوز مشکل همون صفحه رو دارم:ناراحت:

سلام
نتیجه ی تماس و تصمیم بنده این شد که عزیزان بهتر هست هر کدوم خودشون به صورت جداگانه در محک عضو بشند و خودشون اقدام به پرداخت مستقیم بکنند و با هر بار پرداخت مارو در اینجا مطلع کنند. حداقل پرداختی در حالت عضویت هزار تومان در ماه هست. بعد از پر کردن فرم عضویت باهاتون تماس گرفته میشه که شماره ی عضویت رو بهتون میدند.
جهت عضویت از این لینک استفاده کنید: http://www.mahak-charity.org/main/fa/help-mahak2/typeofmembership
---
در مورد نحوه ی پرداخت، هر عزیزی که رمز دوم کارت بانکیش رو داشته باشه میتونه اقدام به پرداخت آنلاین کنه.
لینک صفحه ی پرداخت آنلاین: http://www.mahak-charity.org/main/fa/iwanttohelpmahakrightnow
دوستان دقت کنید که شما با همه ی کارت های بانکی عضو شبکه ی شتاب میتونید از طریق هر سه درگاه موجود اقدام به پرداخت کنید. جهت پرداخت شما وارد یک صفحه ی امنیتی میشید که جهت انتقال آسان به درگاه بانکی نیاز هست ساعت و تاریخ میلادی سیستمتون درست باشند و همچنین جهت ورود به سایت بانک از هیچ گونه وی-پی-ان یا فی-تر-شکن ی استفاده نکنید.
اگر در ورد به یکی از این درگاه های بانکی با مشکل مواجه هستید دیگری رو هم تست کنید.
---
اما نقش ایران انجمن در این بین چیست؟
هرکدام از دوستان به جهت اینکه کمک هاشون بیشتر از پیش کارایی داشته باشه لطفاً با هر بار کمکی که انجام میدند با گرفتن عکس و یا به صورت بیانی در این تاپیک کمک هاشون رو هر بار اعلام کنند تا عزیزان بیشتری رو مشتاق به همراهی کنند.
همچنین لطفاً عزیزان همگام پرداخت با شماره ی عضویت خودشون در مقابل نام خانوادگی خودشون در همه ی پرداخت ها مانند بنده این عبارت رو ذکر کنند: (ایران انجمن)

حداقل پرداخت در هر ماه هزار تومان
موفق باشید

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
سلام
میبینم یک روزه همه ی کارها گیر میکنند! نگو محک جا مونده! :giggle:
تاریخ امروز: دوشنبه 14 مردادماه 92
کمک به مبلغ: 12 هزار تومان
1 هزار تومان از این مبلغ از طرف فاطمه خانم عزیز (fatemeh) از بابت مسابقه ی برترین ارسال کننده ی ایران انجمن اهداء شده است.@fatemeh
1 هزار تومان از این مبلغ از طرف خانم الهه خورشید عزیز از بابت مسابقه ی برترین ارسال کننده ی ایران انجمن اهداء شده است.@الهه خورشید
10 هزار تومان از این مبلغ توسط بنده و از طرف مجموعه ی ایران انجمن پرداخت شده است.
همیشه سلامت و موفق باشید

4.PNG

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
سلام
امیدوار هستم که بابت تأخیر دو هفته ای در بروز رسانی این تاپیک بنده رو ببخشید.
تاریخ امروز: شنبه 2 شهریور ماه 92
کمک به مبلغ 38 هزار تومان
2 هزار تومان از این مبلغ از طرف فاطمه خانم عزیز (Topaz) از بابت مسابقه ی برترین ارسال کننده ی ایران انجمن اهداء شده است. [MENTION=38188]Topaz[/MENTION]
2 هزار تومان از این مبلغ از طرف فاطمه خانم عزیز (fatemeh) از بابت مسابقه ی برترین ارسال کننده ی ایران انجمن اهداء شده است. [MENTION=7774]fatemeh[/MENTION]
2 هزار تومان از این مبلغ از طرف امید عزیز (0mid) از بابت مسابقه ی برترین ارسال کننده ی ایران انجمن اهداء شده است. [MENTION=11]0mid[/MENTION]
1 هزار تومان از این مبلغ از طرف زهرا خانم عزیز (Mrs zahra) از بابت مسابقه ی برترین ارسال کننده ی ایران انجمن اهداء شده است. [MENTION=29091]Mrs zahra[/MENTION]
1 هزار تومان از این مبلغ از طرف پرستو خانم عزیز (parastu) از بابت مسابقه ی برترین ارسال کننده ی ایران انجمن اهداء شده است. [MENTION=13508]parastu[/MENTION]
30 هزار تومان از این مبلغ توسط بنده و از طرف مجموعه ی ایران انجمن پرداخت شده است. (از بابت جمع سه هفته ی متوالی پرداخت نشده)

همیشه سلامت و موفق باشید​

آخرین ویرایش:

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
سلام
تاریخ امروز: شنبه 23 شهریور ماه
کمک به مبلغ 34 هزار تومان از بابت سه هفته ی گذشته:
1 هزار تومان از این مبلغ از طرف (Mrs zahra) از بابت مسابقه ی برترین ارسال کننده ی ایران انجمن اهداء شده است. @Mrs zahra
1 هزار تومان از این مبلغ از طرف (khorde-shishe) از بابت مسابقه ی برترین ارسال کننده ی ایران انجمن اهداء شده است. @khorde-shishe
1 هزار تومان از این مبلغ از طرف (Maryam) از بابت مسابقه ی برترین ارسال کننده ی ایران انجمن اهداء شده است. @Maryam
1 هزار تومان از این مبلغ از طرف (Darya) از بابت مسابقه ی برترین ارسال کننده ی ایران انجمن اهداء شده است. @Darya
30 هزار تومان از این مبلغ توسط بنده و از طرف مجموعه ی ایران انجمن پرداخت شده است. (از بابت جمع سه هفته ی متوالی پرداخت نشده)
5.PNG
همیشه سلامت و موفق باشید

آخرین ویرایش:

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
سلام
تاریخ امروز: یکشنبه 31 شهریور ماه

در ماه مهربانی، امید را دیکته کنیم.

ماه مهر، تصویرساز روزهایی است پر از شادی، سرزندگی، شیطنت و هیاهوی کودکانه، بار دیگر در ماه مهربان، همراه یکدیگر کودکان محک را به امید روزهایی سرشار از تندرستی و سلامتی، روانه مدرسه کنیم.

کمک به مبلغ 13 هزار تومان:
یک معذرت از دو تن از دوستانمون که به دلیل فراموشی جایزه ی اهدا شده ی این عزیزان رو بنده به حساب محک پرداخت نکرده بودم که این هفته پرداخت شد:
2 هزار تومان از این مبلغ از طرف آقای (khorde-shishe) عزیز از بابت مسابقه ی برترین ارسال کننده ی ایران انجمن اهداء شده است. @khorde-shishe
1 هزار تومان از این مبلغ از طرف خانم (فائزه حسین زاده) عزیز از بابت مسابقه ی برترین ارسال کننده ی ایران انجمن اهداء شده است. [MENTION=8046]فائزه حسین زاده[/MENTION]
10 هزار تومان از این مبلغ توسط بنده و از طرف مجموعه ی ایران انجمن پرداخت شده است.

6.PNG

بالا