• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

بهترین فروشگاه های اینترنتی با بهترین قیمت ها

rezatak6

Banned
دراین بخش فروشگاه هایی که از آنها خرید کرده اید و خوب عمل میکنند را معرفی کنید

sopoli1366

کاربر ويژه
اگه دنبال جهیزیه و لوازم خانگی و یا خرید موبایل، دوربین و یا صوتی و تصویری هستید

فروشگاه اینترنتی کازار تخفیف های نوروزی گذاشته

***پرداخت هزینه محصول به پیک بعد از تحویل کالا درب منزل در تهران***

www.kazarir

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
شرط لازم و اولیه برای هر فروشگاهی که قصد ورود جدی به بحث فروشگاه مجازی معتبر و اعتماد برانگیز برای مشتریانش رو داره داشتن نماد اعتماد الکترونیکی هست. امیدوارم عزیزان فروشگاه دار قبل از هر چیزی به این مورد توجه کنند، چون رفته رفته با توجه به تبلیغاتی که در این زمینه صورت میگیره این مورد به یک فرهنگ خرید اینترنتی تبدیل خواهد شد.

sopoli1366

کاربر ويژه
قیمت بروز و خرید موبایل، دوربین و صوتی و تصویری

فروشگاه اینترنتی کازار

***پرداخت هزینه محصول به پیک بعد از تحویل کالا درب منزل در تهران***

http://www.kazar.ir

adamebikarr

New member
از این سایت هارد اکسترنال خریدم و موس. یه بار دیگم فلش خریدم ازشون
قیمت هاش واقعا عالی بود و یه چیز دیگه که خیلی حال کردم باهاش بسته بندیشون بود که واقعا آدم احساس میکرد یه تیم قوی پشتشه
امیدوارم همه سایت ها احترام به مصرف کننده رو سرلوحه خودشون قرار بدن و اینام موفق باشن.

www.bazare-online.com

milads212

New member
این سایت کارت شارژ رایگان میده فروشگاه اینترنتی ابزار ایرانی - فروشگاه ایران ابزار خواهشا اطلاع رسانی کند این سایت فروشگاه ابزاره قیمت هاشم خیلی مناسبن نحوه گرفتن شارژشش هم اینطوریه با مرورگر گوگل کروم برین1-ثبت نام کنین 2- ایمیلی میاد که شمارتونو میخواد 3- کد شارژ براتون اس ام اس میشه فروشگاه اینترنتی ابزار ایرانی - فروشگاه ایران ابزار

<a href=”http://abzarirani.ir”>این جا کلیک کنید تا به فروشگاه ابزار ایرانی وارد شوید</a>

f.amini

New member
این سایتم من رفتم خیلی خوب بود ولی فروشگاه نیست، سایت معرفی کالا و خدماته
خیلی به روزه اطلاعاتش مخصوصا برا حراجی ها و فروش ویژه
www.markaze118.com

بالا