• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

تاپیک هواداران تراکتور سازی تبريز

South Boy

متخصص بخش فوتبال
هوادارن تراکتور سازی تبريز

درباری باشگاه: تراکتورسازی تبریز
یک باشگاه‌های فوتبال ایرانی است که در تبریز، استان آذربایجان شرقی در سال ۱۳۴۹ شمسی (۱۹۷۰ میلادی) با حمایت کارخانه تراکتورسازی تبریز بنیانگذاری شده است.
تراکتورسازی تبریز تا سال ۱۳۸۰-۱۳۸۱(۲۰۰۱-۲۰۰۲) در سطح اول فوتبال ایران بازی می‌کرد اما در آن سال به دسته پایینتر یعنی لیگ دسته یک صقوط کرد و پس از ۸ سال انتظار در سال ۱۳۸۸ دوباره به لیگ برتر فوتبال ایران راه یافت
2_8807030809_L600.jpg

تراکتورسازی

نام کامل: باشگاه فوتبال تراکتورسازی تبریز
لقب ها:تراکتورسازان ،آل قورت‌لار (گرگ‌های سرخ)
بنیانگذاری:۱۳۴۹
ورزشگاه :یادگار امام و باغ شمال
گنجایش:۷۱۰۰۰مالک کارخانه تراکتورسازی تبریز
مدیرعامل :ناصر شفق
سرمربی: فراز کمالوند

تاریخچه تراکتورسازی

پیش از انقلاب
تراکتورسازی در سال ۱۳۵۴ به جام تخت جمشید صعود کرد. آنان در جام تخت جمشید ۱۳۵۴ شرکت کردند و در میان ۱۶ تیم، شانزدهم شدند و سقوط کردند. پس از یک سال دوری از سطح اول لیگ فوتبال ایران، آنان در جام تخت جمشید ۱۳۵۶ شرکت کردند و پنجم شدند. در این دوران مربی تراکتورسازی حسین فکری بود و بازیکنانی چون پرویز مظلومی، عباس کارگر و ابراهیم کیان طهماسبی در این بازی می‌کردند. تراکتورسازی در جام تخت جمشید ۱۳۵۷ هم حاضر بود و تا پیش از تعطیلی مسابقات به دلیل وقوع انقلاب، در جدول نهم بودند.[۳] این باشگاه در جام حذفی ۱۳۵۶ نیز به فینال راه یافت اما از ملوان بندرانزلی باخت و نایب‌قهرمان شد. در این سال‌ها ماشین‌سازی نیز به عنوان تیمی از شهر تبریز و قدرتی موازی با تراکتورسازی در فوتبال ایران حاضر بود.
[ویرایش] دهه ۱۳۶۰

در دهه ۱۳۶۰ به دلیل وقوع جنگ ایران و عراق، لیگ فوتبال ایران تعطیل بود و تنها جام‌های استانی برگزار می‌شد و تراکتورسازی در لیگ فوتبال تبریز بازی می‌کرد. در سال ۱۳۶۵، تیم استان آذربایجان شرقی متشکل از بازیکنان تراکتورسازی و ماشین سازی به فینال لیگ استانی قدس راه یافت، ولی از تیم استان اصفهان شکست خورد و دوم شد. در این دهه بازیکنانی مانند احد شیخ‌لاری، حسین قوی‌فکر، غلامرضا باغ‌آبادی و امیر داداش‌ضیایی بازیکنان برجسته تراکتورسازی بودند که در تیم ملی فوتبال ایران نیز بازی کردند. در سالیان پایانی این دهه، واسیلی گوجا مربی اهل رومانی به تراکتورسازی آمد

مربیان

فراز کمالوند سرمربی کنونی تراکتور

22px-Flag_of_Iran.svg.png
حسین فکری
22px-Flag_of_Romania.svg.png
واسیلی گوجا
تد دومیترو
واسیلی گوجا
فیروز کریمی
22px-Flag_of_Russia.svg.png
بوریس تیبیلوف
محمدحسین ضیایی
مهدی نوع‌بشر
رضا وطنخواه
محمود یاوری
حسن آذرنیا
احد شیخ‌لاری
واسیلی گوجا
حمید علیدوستی
محمدحسین ضیایی
22px-Flag_of_Germany.svg.png
ارنست میدندروپ
فرشاد پیوس
علیرضا پورمند
احد شیخ‌لاری
فراز کمالوند

South Boy

متخصص بخش فوتبال
هواداران تراکتور هم باری بحث درباری تیم خودشون در این تاپیک شرکت کنند.

Maryam

متخصص بخش ادبیات
پاسخ : کلوپ هواداران هوادارن تراکتور سازی تبريز

تبریک میگم برد امروز رو :1:

amin khan

مدیر انجمن

یل یاتار طوفان یاتار یاتماز تراختور پرچمی

♕ShamsTalk♕

کاربر ويژه

مدیرعامل تراکتورسازی در گفتگو با پانا:

قلب قلعه نویی مثل ساعت دقیق کار می کند/ پورحیدری از حرفهایش پشیمان شده

خبرگزاری پانا: مدیرعامل تراکتورسازی گفت: قلعه نویی مشکلی نداشت و فقط برای چکاپ به بیمارستان رفته بود . قلب او مثل ساعت دقیق کار می کند.

محمد حسین جعفری در گفت و گو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری پانا اظهار داشت: وضعیت تیم ما خوب است. خدا را شکر آسیب دیده های ما هم کم کم رسیدند و شرایط در حال بهبودی پیش می رود. باید در مقابل نفت آبادان از امتیاز میزبانی استفاده کنیم و برنده باشیم.

وی افزود: در کورس هستیم و برای حفظ جایگاه خود و بهتر کردن شرایط حتما نفت را ببریم. این بازی هم مثل دیدار رفت فکر می کنم زیبا باشد. می دانید که در آبادان 3 بر 3 مساوی شدیم ولی اینجا می بریم. نفت تیم قدرتمندی دارد و نشان داده در بازی های خارج از خانه هم قدرتمند است.

مدیرعامل تراکتورسازی در خصوص مصدومان تصریح کرد: آشوبی تا 3، 4 هفته کار دارد. او قوزک پایش آسیب شدیدی دیده و پارگی رباط صلیبی او صحت ندارد اما کیانی و حدادی فر بهتر شده اند و اگر قلعه نویی صلاح بداند می توانند در این بازی حتی به میدان بروند با این حال امیدوارم هرچه زودتر تیم ما از این بدشانسی خلاص شود.

جعفری گفت:بازی سختی داریم و این که فکر کنیم راحت می بریم، اشتباه است. باید خود را در صدر تثبیت کنیم. الان شرایط لیگ طوری است که سرنوشت موفقیت ما دست خودمان است و اگر در بازی هایی که پیش رو داریم، برنده شویم می توانیم به صدر برسیم.

وی در خصوص این که آیا آه شما استقلال را گرفته و آنها در 2 بازی اخیر خود ناکام بوده اند؟ تاکید کرد: اصلا بحث آه کردن در عالم حرفه ای معنا ندارد. شرایط برای همه تیم ها در این هفته ها به خصوص هفته های پایانی سخت است و در نتیجه گیری هیچ تیمی در حاشیه امنیت قرار ندارد. برای من قابل تصور بود که استقلال امتیاز از دست می دهد و شک نکنید که در دیدارهای باقی مانده بازهم ممکن است این اتفاق بیافتد.

مدیرعامل تراکتور افزود: در بازی دربی تصور می کردم پرسپولیس شانس بیشتری برای برد داشته باشد و دیدید که در ده دقیقه استقلال را شکست داد. خوشحال شدیم که یکی از رقبا امتیازش با ما زیاد نشد. البته نباید به شکست حریفان دل خوش کنیم و باید نگاه ما به نتایج خودمان باشد.

جعفری در خصوص وضعیت قلبی قلعه نویی گفت: قلب قلعه نویی مشکلی ندارد. قلب او مثل ساعت دقیق کار می کند. او فقط برای کنترل و چکاپ به پزشک مراجعه کرده بود وگرنه الان با قدرت بالا سر تیم کار می کند.

وی با اشاره به حل مشکلات مالی افزود: خدا را شکر تا امروز حدود زیادی از وضعیت مالی را کنترل کردیم و از بحران مالی خارج شدیم. تا الان 48 تا 50 درصد مبالغ به بازیکنان پرداخت شده. هرچقدر تیم ما بهتر باشد و نتیجه بگیرد پشتیبانی و حمایت ها هم بیشتر می شود.

مدیرعامل تراکتور در پاسخ به این سئوال که آیا هواداران تراکتور به خاطر جنجال در بازی با استقلال محروم می شوند؟ تاکید کرد:
امیدوارم اتفاقات بازی با استقلال به فراموشی سپرده شود. من شنیدم که پورحیدری حرفهایی را علیه من زده و گفته از صحبت های من عصبانی می شود. او در عصبانیت چیزی گفته و الان حتما پشیمان شده. هواداران ما هم بزرگوارند. البته این حق برای باشگاه ما محفوظ است که اشتباهات سنگین داوری در این بازی را پیگیری کند . حسن زاده رییس کمیته انضباطی به من گفت که اگر علت خطایی که هواداران انجام دادند، مشخص شود، محروم نمی شوند. بالاخره اشتباهات ترکی باعث تشنج شده و امیدوارم که هواداران ما هم محروم نشوند. حسن زاده هم براین باور است که هواداران گاهی اوقات تصمیم غیرمنطقی می گیرند اما خوشبختانه هرچه بود در ورزشگاه تمام شد.

♕ShamsTalk♕

کاربر ويژه

حبيب دهقان:
با توپ پر به تبريز مي رويم

دروازه بان تيم صنعت نفت آبادان گفت: روز چهارشنبه 19 بهمن به مصاف تيم تراكتورسازي تبريز مي رويم و با نبود 4 بازيكن در آن ديدار با توپ پر در تبريز حضور ميابيم و اميدوارم بتوانيم نتيجه ديدار را به نفع خودمان به پايان برسانيم.

حبيب دهقان در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران گفت: در هفته بيست و پنجم به مصاف تيم تراكتورسازي تبريز مي رويم و با اينكه مصطفي صبري، پاچاچيان و سيامك كوهنورد محروم مي باشند. اما ت مام تلاش خود را به كار مي بنديم تا بتوانيم با دست پر از تبريز باز گرديم.
وي افزود:بي شك تيم تراكتورسازي تبريز تيم قدرتمندي است كه توانسته است خود را در رتبه سوم جدول قرار دهد و امتيازات خوبي را كسب كند.
وي خاطر نشان كرد:خوشبختانه تيم صنعت نفت آبادان مشكل مالي نداشته است و با آرامش خاطر در مسابقات حضور پيدا مي كنيم و اميدواريم بتوانيم در هفته هاي باقي مانده، امتيازات هدر رفته خود را جبران كنيم و درجايگاه مناسب در جدول مسابقات قرار بگيريم.
مصطفي صبري، ديگر بازيكن تيم صنعت نفت آبادان گفت: در بازي با تيم تراكتورسازي تبريز، مي بايست در ورزشگاه يادگار امام اين شهر به مصاف شاگردان قلعه نوعي برويم.
وي افزود: بدون شك ديدار با تيم تراكتورسازي تبريز آن هم در شهر خودشان بسيار دشوار مي باشد به علاوه اينكه تيم ،4 محروم نيز ندارد ولي تيم ما نشان داده است كه همواره در ديدارهاي سخت، عملكرد خوبي داشته است.
وي تصريح كرد: خوشبختانه مربي ما، ترفندهاي خاص خود و آناليز تيم هاي مقابل، حريفانمان را به خوبي به ما مي شناساند و مي توانيم با آمادگي كامل به مصاف حريفانمان برويم.
وي بيان داشت: خوشبختانه باشگاه با تمام بازيكنان تسويه كرده است و به مقام تعهدات مالي خود عمل مي كند و از اين حيث هيچ مشكلي ندارم.
وي تصريح كرد: متأسفانه چند روز پيش مادرم فوت كرد و در اين مدت افرادزيادي همچون سردار جعفري، غلام و محمدپيرواني و مايلي كهن و آقاي كوشا با م ن همدردي كردند كه جا دارد همين جا از آن ها تشكر كنم.
وي در پايان خاطر نشان كرد: تيم صنعت نفت آبادان پتانسيل بالايي دارد و مي تواند به عنوان نماينده قدرتمندي از استان خوزستان به شعار بيايد و اميدوارم بتوانيم با تلاش بازيكنان و كادر فني شايستگي خود را در ليگ يازدهم به معرض ظهور برسانيم.

♕ShamsTalk♕

کاربر ويژه

حمله تند مظلومي به قلعهنويي

سرمربي استقلال گفت: آنهايي که عليه استقلال مشت گره کردند و هواداران هرگز فراموششان نميکنند، حالا دوباره براي به زمين زدن استقلال مشت گره کردهاند.

[TD]
00030817.jpg
[/TD]

به گزارش خبرگزاری فارس، در حالی که پرویز مظلومی پس از شکست برابر پرسپولیس فقط در کنفرانس خبری بعد از دربی شرکت کرد و در دو نشست خبری قبل و بعد از بازی با سایپا به علت آنچه که سرماخوردگی اعلام شد، صحبت نکرد، امروز سایت باشگاه استقلال مصاحبه مفصلی از وی با شیوه نگارشی جدید و به شرح زیر منتشر کرده است:
"مظلومی که این روزها در سکوت کار خود را دنبال میکند، طی صحبتهایی از انتظاراتش از هواداران استقلال میگوید و نیازی وافر که "تیم" این روزها به آنها دارد: انگار استقلال شده یک تیم معمولی. با تمام احترام به تیمهایی که هواداران کمی دارند، انگار این روزها ما هم مثل آنها شدهایم. در یک بازی که قدر برتری خودمان را ندانستیم، خدا ما را تنبیه کرد، بدشانسیها پشت سرهم آمدند.

مصدومان یکییکی بیشتر میشوند و در چنین روزهایی هوادارانمان را هم کمتر از قبل میبینیم. بازیکن، مربی، مدیریت، همه اینها ابزارهای قهرمانی هستند که با تماشاگران تکمیل میشود، اما استقلال انگار یکییکی آنها را از دست میدهد. اول مصدومیت بازیکنان، حالا غیبت شما! با تقدیر نمیشود جنگید، بدشانسی هم واقعیتی است که البته دلایل فنی هم در پیدایی آن دخالت دارد، اما تماشاگران، به عنوان نیمی از عوامل قدرت و پیروزی کجایند؟
ما میتوانیم با کنار هم بودن هر اتفاق بزرگی را رقم بزنیم. چرا تشویق و حمایت از بچههای مسئولیتپذیر و جایگزینهایی که حتی بعضا بهتر از ستارهها کار میکنند را از خودمان و از تیممان دریغ میکنیم؟ من گله دارم، ناراحتم... سرم پایین است و سعی میکنم سکوت کنم. از زمین و زمان میکشم، اما دلم نمیخواهد، یعنی دوست ندارم که از هوادار – این علت وجودی همه ما- نیز بکشم. از نیامدن هوادار به ورزشگاه دلم میگیرد. اگر شما بودید، هیچکدام این امتیازها از دست نمیرفت.

جمعه و مصاف با ذوبآهن برای ما حکم یک بازی فینال را دارد. آیا این درست است که استقلال با سر و پز و قیافه یک تیم معمولی کمطرفدار به زمین برود؟ اصلا من و بازیکنان به کنار، استقلال مگر از آن هوادارانش نیست، پس این هواداران، این مالکان اصلی استقلال کجایند؟ تعصب به استقلال که فقط در مستطیل سبز نیست، تعصب روی سکو باید عامل انگیزه و "آمر" حرکت به سوی پیروزی باشد.

در بازی دیروزمان مقابل سایپا، اگر توانستیم مساوی کنیم به خاطر غیرت سکوها بود که تا دقیقه 90 حمایتمان کردند. دو هزار نفر که به اندازه 20هزار نفر تولید انرژی کردند، من دست تکتک آنهایی که دیروز به آزادی آمدند و 90 دقیقه تیم خود را به جلو هل دادند میبوسم، اما بقیه طرفداران استقلال، آن 68هزار نفر دیگر کجا هستند؟ اینطوری نه باید توقعی در کار باشد و نه اعتراضی.
استقلال اگر نتیجه میگیرد، چون مجموعه مدیریتی و تیمی و هوادارانش با هم هستند، نتیجه میگیرد، اما این روزها هواداران و تیفوسیهای استقلال کجا هستند؟ ما از آنها غیرت میخواهیم برای موفقیت، برای نهیب زدن به ما. من مقابل همه آنهایی که در این روزهای سرد به ورزشگاه میآیند تعظیم میکنم، اما قرار نیست هوادار پشت ما را خالی کند، چون اینجوری دیگر چیزی باقی نمیماند. هر هوادار برای ما حکم منبع یک انرژی مثبت است. از آنها میخواهم به ورزشگاه بیایند تا با هم پیروز شویم. ما جام میخواهیم و برای این کار به تکتک تیم 70هزار نفری خود نیاز داریم. اگر پشت گرمی هوادار نباشد، عامل تعصب را چطور نشان دهیم؟
در بازی روز جمعهمان امیدوارم هیچ استقلالی حتی اگر هوا یخبندان است در خانه ننشیند. بوق و پرچمهایتان را بردارید و به ورزشگاه بیایید. الان که تیم دوران بدشانسیاش را طی میکند به شما احتیاج داریم، نه آن وقت که همهچیز آرام است و هیچ مشکلی نیست. بیایید برای قهرمانی، بیایید برای جام.
مظلومی در ادامه صحبتهایش واضحتر صحبت میکند و میگوید: بعضی هواداران انگار حواسشان نیست که ما در چند جبهه داریم میجنگیم. یک جبهه زمین چمن است که ما با همه وجود در آن میجنگیم و جبهه دیگر نامرئی است! جبهه کسانی که به ظاهر استقلالی هستند اما برای استقلال جوسازی میکنند در مورد داوری و هواداران. آنها میخواهند با این کار خودشان بالا بیایند و ما را به پایین بکشانند. این مسائل در مکتب استقلال نیست. ما رقیب هستیم و به همه رقبایمان هم احترام میگذاریم و نمیخواهیم آنها زمین بخورند. من به مسائل داوری همواره احترام گذاشتهام و هیچوقت در مورد آن حرفی نزدهام.
هوادار واقعی استقلال منظور من را خوب میفهمد. آنهایی که علیه استقلال مشت گره کردند و هواداران هرگز فراموششان نمیکنند، حالا دوباره مشت گره کردهاند برای به زمین زدن استقلال. ما به تنهایی حریف این مسائل نمیشویم، چون من مثل دیگران بازی پشتپرده را بلد نیستم، اما حاضرم قسم بخورم که اگر هوادار باشد از پس همه اینها برمیآییم، فقط باید یک تیم چند دههزار نفری باشیم نه یکه و تنها وسط ماجرا.
آنهایی که استقلال را فقط برای خودشان میخواهند شروع کردهاند به جوسازی. از استقلالیهای واقعی که استقلال را فقط به خاطر خودش دوست دارند، میخواهم وارد صحنه شوند و در خانه ننشینند. آنها باید کنار ما باشند، پرویز مظلومی یک روز میآید و یک روز میرود، اما مهم افتخاری است که استقلال همیشه باید به دست بیاورد. پس برای این افتخار باید به تیم کمک کنیم. توکل ما به خدا و امیدمان به هواداران است. ما سرباز استقلالیم و هوادار فرمانده ما، اما باید در یک جبهه کنار هم بجنگیم.
وی اضافه کرد: به زودی واقعیتها را خواهم گفت که چه دستهایی پشتپرده هستند و چرا هیچ مربی در استقلال موفق نمیشود جز عدهای خاص؛ ناصر حجازی، کریمی و حتی کخ و... اینها موفق نمیشوند جز عدهای خاص، اما این بار کوتاه نمیآییم و از استقلالیهای واقعی میخواهم کنار ما باشند تا با هم گام برداریم.
مظلومی تاکید کرد: به برخی از دوستان متذکر میشوم که هواداران واقعی استقلال از پیروزی مقابل تراکتورسازی خیلی خوشحال شدند و در پوست خود نمیگنجیدند.
مظلومی در پایان گفت: از آقای فتحاللهزاده بینهایت سپاسگزارم که خیلی هوشمندانه فشار را از روی دوش من برداشتند، اما باز هم به حمایت ایشان نیاز دارم. دکتر لطف کرده که گفته کارنامه من نیاز به حمایت ندارد، من همیشه به حمایت و پشتیبانیشان نیاز دارم و هنوز به ایدهآلهای آقای فتحاللهزاده و هواداران استقلال نرسیدهام، انشاءا... با حمایتهای بیدریغ دکتر به این مهم خواهیم رسید و مقامهای مدنظرشان را به دست خواهیم آورد."

♕ShamsTalk♕

کاربر ويژه

21-12-90%20tractorchi.png
آهنگ جدید و زیبای حسن عباسپور که چند روز قبل آماده شده بود با کیفیت 192 kb و حجم 5.3 mb برای دانلود از لینک مستقیم سایت تراکتورچی قرار داده شده . تمام علاقمندان میتوانند آهنگ ها,کلیپ ها,عکس های خود را با نام خودشان و حمایت سایت تراکتورچی منتشر کنند.​
[h=2]لینک مستقیم [h=2]لینک کمکی

S@JJ@D

کاربر ويژه

تراکتورسازی و سایپا

بعد از پیروزی تراکتور بر سپاهان و شکست طلسم شکست ناپذیری این تیم در مقابل تراکتورسازان ، سرخپوشان تبریزی که از شرایط روحی و روانی خوبی بهره می برند برای انجام بازی هفته 28 لیگ برتر فردا ساعت 13:10 تبریز را به مقصد کرج ترک خواهند کرد تا در روز شنبه 27 اسفند ، ساعت 16 آخرین بازی سال 1390 را در ورزشگاه انقلاب کرج در برابر سایپا به نمایش بگزارند .

تراکتورسازان با شکست تیم سپاهان 49 امتیازی شده و رده دوم جدول را به خود اختصاص داده و تیم سایپا نیز با شکست تیم فجر سپاسی با 34 امتیاز در رده نهم جدول قرار دارد .

با توجه به برد هردوتیم ، به نظر می رسد شاهد بازی زیبا و تماشاگر پسندی باشیم .

S@JJ@D

کاربر ويژه

اندکی صبر سحر نزدیک است

سالهاست شب و روز نحوه ی وصف کردنت از افکارم خطور میکند اما دریغ از نوشتن جمله ای در حد تو.

چه جوهر خودکار ها که تمام شد چه کاغذ ها که پر شد ولی هیچ کس ندید و نخواند جز خودم.چونکه آن جملات هم لیاقت تو را نداشت.قلم کنار گذاشتم و در گوشه قلبم مکانی به نام تو باز کردم و به این مکان کوچک اما بزرگ دلخوش بودم.گاهی به خاطر اعمالت کلاهم را به احترامت برمیداشتم و گاهی برای اصلاح اعمالت دهان را دوخته و فقط ناظری بیش نبودم.با خاطراتت زندگی کردم از خلق شگفتی هایت انگشت به دهان ماندم. دگربار دست به قلم شدم درد دل را روی کاغذ بی ریا نوشتم اما عاقبت آن بی ریا چیزی جز تکه تکه شدن نبود.چون عظمتت را آنطور که باید نشان نمیداد.عظمت؟! واژه ای که بر محتشم بودن چیزی دلالت میکند اما عظمت در برابر تو معنای محتشم بودنش را از دست میدهد .گویی عظمت یعنی تو ،یعنی هوادار.آری هواداری که در شرایط جوی نامساعد با حداقل امکانات با پای پیاده در پی معشوق خود است معنای صریح عظمت است نه چیز دیگر. در بازی قبل به این نتیجه رسیدم که تقصیر کاغذ یا قلم نبود که توان وصف تو را نداشت بلکه این قصور من و امثال من است.در آن بازی به وضوح حقیر بودنم را در برابرت دیدم و زمانی که با دست های یخ زده ات کاورهای مملو از برف را کنار زدی حقارتی همراه با افتخار در دلم جولان میداد.حقارت از این نظر که تو را بیشتر از خود عاشق پنداشته و افتخار از این نظر که من هم جزئی از تو ام.تا به حال تیمی سراغ ندارم که هوادارانی مثل تو داشته باشد.هوادارانی که رنج نامه اشان را اگر مکتوب کنی به اندازه ی چند جلد از دایرة المعارف میشود اما سوای نتایج تیم محبوبشان عرصه را خالی نمیکنند.براستی که تو یک پدیده ای.
ای هوادار صاحب اصلی تیم تو هستی و نقشی انکار ناپذیر در گذشته و حال و آینده تیم داشتی و خواهید داشت.تا زمانی که اجازه موج سواری از احساساتت را به حسودان پول پرست نداده ای تیمت سربلند است، تا زمانی که هوشیار باشی تراکتورمان هم در امان است.تا زمانیکه خودت باشی و تحت تاثیر دیگران نباشی کوه ها را میتوانی از جایش تکان دهی.درگیر حاشیه های بی مورد نشو تا سرگرم بازی های منسوخ آنها نشوی.بگذارید هر کس(روزنامه،خبرگذاری و ...) هر چقدر که میخواهد لجن پراکنی کند تو راه استوارتان را ادامه بده و به این حرف ها توجه نکن و از اعتقاد به هدفت هم اندک شبهه ای هم به دل راه نده چونکه هر اتفاقی که قرار است بیافتد نباید ما را از رسیدن به ایستگاه نهایی بازدارد.این را هم در نظر بگیر که به دلیل دورکردن حاشیه از تیم و حفظ تمرکز ، بازیکنان و کادر مدیریتی و فنی تیم کمتر(به ندرت) مصاحبه میکنند لذا هر چیزی که میشنوی یا می بینی زیاد جدی نگیر.ای هوادار در این مسیر به هیچ احدی تکیه نکن مگر آن کس که از خودت باشد.مدعیان دوستی و برادری حتی تحمل باخت به تیم تراکتور کبیر را ندارند و هزاران بهانه و شکوائیه تنظیم میکنند.تو گویی انگار از کم تیمی شکست خورده اند.
ای برادرم موفقیت یا شکست تراختور در دست توست.به زبان عامیانه ترمز تراکتور در دست توست.شگرد های رسانه های معلوم الحال کشاندن ترمز با دست خودت است.همان کاری که سال قبل نیز کردند.آنطور که از سال گذشته عبرت گرفتیم و به پیشواز بازی با سپاهان رفتیم باید از اتفاقات تلخ دیگر که در سال قبل اتفاق افتاد عبرت بگیریم.
ای برادرم جمع و جور کردن این حاشیه ها و تضعیفات عمدی وظیفه ی من و توست.با اتحادمان ، با حضورمان ، با حمایت های بی چون و چرا ی خودمان به این وظیفه خطیر و سنگینی که بر دوشمان است انجام خواهیم داد.هوشیار باش که در این راه میخواهند ما را به جای چشمه آرزوهایمان به سراب خودشان منحرف کنند لذا ای برادر با این وجود که میدانم خسته ای و اندکی به ستوه آمدی در این 7 ایستگاه باقی مانده سست نشو و پاهایت را استوارتر از همیشه بر زمین قرار ده و در این مسیر که ناملایمات زیادی خواهد داشت صبر پیشه کن که سحر نزدیک است.

تراختور آشیقی(rezaiq)
منبع : تراکتور اف سی

http://forum.tractorchi.ir/showthread.php?pid=780#pid780

S@JJ@D

کاربر ويژه

به یاد اون روزهایی که گذشت

تراکتور اینبار با نیرویی بیشتر و با انگیزه ای فراوان تر برای برداشتن گامی دیگر برای رسیدن به آرزوی آسیایی شدن در کرج به میدان خواهد رفت

تراکتور فردا در کرج به مصاف سایپا خواهد رفت که این دیدار تداعی گر خاطرات زیادی برای هواداران تراکتور می باشد.

روزی روزگاری تراکتور در کرج میهمان نارنجی پوشان این تیم بود که هواداران تراکتور همانند همیشه در این بازی نیز یار و یاور تیم خود بودند. در این بازی علی رغم باخت تراکتور هواداران تراکتور صحنه هایی پدید آوردند که تا مدت ها مورد توجه خبرگزاری ها و روزنامه ها بود.

آن روز با وجود بارش سنگین باران و وقوع طوفان در ورزشگاه که بارها داور بازی را وادار به متوقف کردن بازی کرده بود هواداران تراکتور تسلیم نشدند و از تشویق تیم خود دست نکشیدند و تا آخرین لحظه بازی در ورزشگاه ماندند و از تیم خود حمایت کردند.

فردا نیز یادآور همان روز است و تراکتور اینبار با نیرویی بیشتر و با انگیزه ای فراوان برای برداشتن گامی دیگر برای رسیدن به آرزوی آسیایی شدن در کرج به میدان خواهد رفت و چشم این تیم و همچنین رسانه های مختلف به هواداران تراکتور دوخته خواهد شد تا حماسه تراکتورسازان را مشاهده ثبت کنند.

پس همه منتظر خواهیم بود تا با حضور تراکتوریهای پایتخت و کرج در ورزشگاه انقلاب بار دیگر ورزشگاه تیم مهمان را سرخ رنگ ببینیم و اقتدار خود را به رخ همگان بکشیم و بار دیگر با افتخار فریاد "یاشاسین آذربایجان" و "یاشاسین تراختور" را از ورزشگاه ها بشنویم.

با تشکر از امیر توپچی پور
منبع : سایت تراکتور اف سی

http://forum.tractorchi.ir/showthread.php?pid=780#pid780

گل همیشه بهار

متخصص بخش اینترنت

80432005-3503501.jpg

تراکتورسازی برای حضور در سه جام به بازیکنان جدید نیاز دارد

به گزارش خبرنگار ایرنا، تونی اولیویرا، عصر سه شنبه در کنفرانس خبری پیش از بازی با آلومینیوم هرمزگان اظهار کرد: دوست دارم در هر پستی دو بازیکن همسطح داشته باشم اما در جذب بازیکن امکانات و توانایی های باشگاه را هم باید در نظر گرفت.

وی اضافه کرد: اگر از نظر بازیکن مشکلی نداشته باشیم به راحتی می توانم از آنها به طور چرخشی در جام های مختلف استفاده کنم.

اولیویرا افزود: هم اکنون در حال تبادل نظر با کادر فنی در خصوص جذب بازیکن جدید در پست های مورد نیاز هستم و در روزهای آتی فهرست مورد نظرم را به باشگاه ارایه می کنم.

سرمربی تیم فوتبال تراکتورسازی تبریز گفت: این تیم از نظر تعداد بازیکن همانند تیم های استقلال، پرسپولیس و یا سپاهان نیست و از این نظر محدودیت دارد اما امیدوارم این موضوع در نیم فصل برطرف شود و تیم به راحتی و با اقتدار در سه جام حضور یابد.

وی در خصوص نیمکت نشینی برخی از بازیکنان و مصاحبه های آنها اظهار کرد: بازیکن نباید از نیمکت نشینی ناراحت شود و باید تحمل کند؛ چرا که بازیکنان بزرگ نیز در مواقعی نیمکت نشین می شوند.

اولیویرا در خصوص بازی فردا مقابل آلومینیوم هرمزگان هم گفت: بازی با تیم های ته جدولی به مراتب سخت تر از تیم های بالای جدول است از این رو بازی سختی پیش رو داریم.

سرمربی تیم آلومینیوم هرمزگان به دلیل نرسیدن پرواز اعضای این تیم به تبریز نتوانست در کنفرانس خبری حضور یابد.

دیدار دو تیم تراکتورسازی و آلومینیوم هرمزگان ساعت 15 فردا، چهارشنبه، در ورزشگاه یادگار امام (ره) تبریز انجام می شود.

rahnama

پدر ایران انجمن
یاشاسین تراختور

البته بخاطر علی جان و امین خان عزیزم و آقا یوسف :گل: من طرفدار تراکتور هستم.

Miss zahra

متخصص بخش تکنولوژی

:شاد::شاد::شاد::شاد::شاد::شاد::شاد::شاد::شاد:

یاشاسین آذربایجان

یاشاسین تراختور

:شاد::شاد::شاد::شاد::شاد::شاد::شاد::شاد::شاد:

بالا