• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

تراکتورسازي با جلالي به هدفش مي‌رسد

khorde-shishe

متخصص بخش فوتبال
[h=2]بازيکن تراکتورسازي مي‌گويد که هفته به هفته به هماهنگي خوبي مي‌رسند و براي کسب سه امتياز مقابل ملوان تلاش خواهند کرد.

[TD="align: left"]
00944111.jpg
[/TD]

محمد ايرانپوريان بازيکن تيم تراکتورسازي درخصوص بازي پيش روي اين تيم با ملوان بندرانزلي اظهار کرد: ملوان تيم خوب و قابل احترامي است. ما بايد تمرکزمان را فقط براي تيم خودمان به کار بگيريم. نبايد نتايج ضعيف تيم ملوان را در نظر داشته باشيم. ملوان در هفته‌هاي اخير نتايج خوبي کسب نکرده است. ان‌شاءالله سه امتياز بازي را در خانه‌ي خودمان با حضور هواداران کسب مي‌کنيم.

به گزارش ايسنا،وي درخصوص عملکرد اين تيم در هفته‌هاي اخير ليگ برتر بيان کرد: خدا را شکر با کسب سه امتياز در مقابل تيم صبا به تبريز بازگشتيم. در آن بازي از نظر فوتبالي عملکرد خوبي داشتيم و البته توانستيم سه امتياز را نيز کسب کنيم. رتبه‌مان در جدول بالاتر آمده و از نظر هماهنگي بهتر از گذشته شده‌ايم. در بازي‌مان با صبا بهترين عملکرد را داشتيم. ان‌شاءالله براي کسب سه امتياز مقابل ملوان بازي خواهيم کرد تا پيروزي‌هايمان ادامه يابد و فاصله‌ي امتيازي‌مان با صدر جدول را کاهش دهيم.

ايرانپوريان ادامه داد: حضور هواداران براي ما خيلي مهم است و اميدوارم با حمايت خوبشان بازي بهتري را ارايه داده و سه امتياز را مقابل ملوان کسب کنند. هفته به هفته بهتر مي‌شويم. به نظر من بايد در بازي‌هاي پيش رو بهتر از گذشته نتيجه بگيريم.

وي درباره انتقادهايي که در تبريز به مجيد جلالي وارد شده، گفت: آقاي جلالي نياز به تعريف من ندارد. مربي کارنامه‌داري در ليگ بوده‌اند و به نظرم مي‌توانيم با او در تراکتورسازي به هدف‌هايمان برسيم. وي تمام تلاش خود را به کار گرفته تا تيم نتايج خوبي کسب کند.

مدافع تراکتورسازان درباره اين‌که آيا سعي مي‌کند به تيم ملي دعوت شود، گفت: صد در صد به تيم ملي فکر مي‌کنم. هدفم در تيم تراکتورسازي ابتدا موفقيت اين تيم و بعد از آن پوشيدن پيراهن مقدس تيم ملي است. تمام سعي و تلاشم را به کار مي‌گيرم تا پيراهن تيم ملي را بپوشم. در گذشته در ليست 50 نفره بودم.

بالا