• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

حيدري: استقلال ادعا مي کند تيم هجومي است

ahmadfononi

معاونت انجمن
کاپيتان پرسپوليس گفت: استقلالي‌ها مدعي بودند که تيم هجومي هستند، اين چه مدل هجومي بود که محمدي از همان نيمه اول مدام خودش را به زمين مي‌انداخت.

00015034.jpg

سپهر حيدري پس از باخت يک بر صفر مقابل استقلال گفت: من به استقلال تبريک مي‌گويم اما استقلالي‌ها مدعي بودند که تيم هجومي هستند، اين چه مدل هجومي بود که محمدي از همان نيمه اول مدام خودش را به زمين مي‌انداخت.
وي افزود: ما بازي را باختيم. من با آنها تبريک مي‌گويم اما شاهد يک مسابقه يکطرفه بوديم. موقعيت‌هاي ما 7 به يک بود.
حيدري ادامه داد: گل‌هاي زيادي نزديم و يک پنالتي هم گرفته نشد. پيش از مسابقه از محسن ترکي تعريف کرده بودم اما اکنون حرفم را پس مي‌گيرم. او امروز نشان داد که اشتباهات زيادي داشت. در اين مسابقه 6 تعويض شد و محمد محمدي به تنهايي 15 دقيقه از وقت بازي را گرفت. هرچند که فکر مي‌کنم توپ‌هاي ما نمي‌خواست گل شود.
مدافع پرسپوليس تصريح کرد: اين حرفم را به خاطر اينکه پرسپوليس باخته نمي‌گويم اما اين استقلال با تمام احترامي که قائل هستم ضعيف‌ترين استقلال تاريخ دربي بود.
حيدري درباره اعتراض هواداران پرسپوليس گفت: تماشاگر واقعي پرسپوليس همان‌هايي بودند که 90 دقيقه ما را تشويق کردند. آنها ديدند که پرسپوليس چطور بازي کرد.
کاپيتان پرسپوليس خاطرنشان کرد: فرهاد مجيدي يک بازيکن بزرگ در اين فوتبال است اما همه شما ديديد در اين لحظه‌اي که من درحال صحبت با خبرنگاران هستم و مي‌آيد کنار گوش من جيغ مي‌کشد. نشان مي‌دهد که چقدر از شکست تيم ما خوشحال شده است. آنها مدعي هستند که تيم قوي‌اي هستند اما نمي‌دانم که چطور وقتي با يک گل پرسپوليس را شکست مي‌دهند، اينقدر خوشحالي مي‌کنند.

بالا