• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

خاموش شدن لپ تاپ بعد از گرم شدن

ahmadfononi

معاونت انجمن
با سلام
من لپ تاپم وقتی که دارم بازی میکنم (Pes 2013) بعضی از مواقع خیلی ناجور داغ میکنه.
و بعضی از مواقع هم یه دفعه خاموش میشه .
میخواستم ببینم مشکل از کجاست ؟

[MENTION=203]Mehdi[/MENTION]

Mehdi

متخصص بخش سخت افزار
احمد جان pes 2013 برای بعضی لپ تاپ ها بازی نسبتا سنگینی هست و باعث میشه تقریبا از تمام توانشون استفاده کنند که نتیجه اون میشه تولید گرمای زیاد به جهت استفاده از توان زیاد اما این مشکل طبیعی نیست و در نتیجه رعایت نکردن بعضی موارد ایجاد میشه

اینکارا رو انجام بده:

1.قرار دادن پرفورمنس روی حالت بالانس (رو این مورد کلیک کن تا عکسش رو ببینی) دلیلش اینه تو این حالت یه رابطه منطقی بین مصرف انرژی و پرفورمنس بوجود میاد و برای خیلی از کارها همین بالانس هم زیاده)
2.استفاده از كول پد (این مورد تاثیر زیادی تو خنک کردن داره)
3.قرار ندادن لپ تاپ روی جاهایی مثل تخت خواب..فرش و....(چون این محیط ها نرم هستند و به همین دلیل منافذ هوا بسته میشه)
4.تمیز كردن فن لپ تاپ یکبار در سال (گرد و غبار باعث ایجاد نوعی عایق میشه و نمیذاره هوا به خوبی جریان پیدا کنه

:گل:

ahmadfononi

معاونت انجمن
سلام
ممنون مهدی جان برای جوابت
اما یه سوال ، اونم این که لپ تاپ من Asus هست ، حالا اون قسمت High Performance کجا هست ؟

و اما یک چیزه دیگه که این حالت (خاموش شدن) فقط توی بازی نیست ، بلکه بعضی مواقع وقتی که خیلی گرم میشه لپ تاپ خاموش میشه !
[MENTION=203]Mehdi[/MENTION]

0mid

متخصص بخش ورزشی
سلام
اما یه سوال ، اونم این که لپ تاپ من Asus هست ، حالا اون قسمت High Performance کجا هست ؟

و اما یک چیزه دیگه که این حالت (خاموش شدن) فقط توی بازی نیست ، بلکه بعضی مواقع وقتی که خیلی گرم میشه لپ تاپ خاموش میشه !
@Mehdi

احمد من بهت 3 راه رو پیشنهاد میدم که به ترتیب انجام بدی:

1- اول اینکه لپ تاپت رو ببر برات سرویس کنن (گردگیری قطعات و فن ها)
2- اگه جواب نداد ویندوز رو عوض کن
3- اگه بازم درست نشد یه کول پد خوب بخر

اون Performance هم فکر کنم تو setup بازی باشه که کنار فایل اجرایی بازی هست ولی همون 3 کار رو انجام بدی احتمال زیاد مشکل حل میشه :بله:

Mehdi

متخصص بخش سخت افزار
سلام

@Mehdi

این گزینه مصرف انرژی که حالت های های پرفورمنس و بالانس و...رو داره تو گزینه های همون آیکون باتری یا مصرف انرژی پایین گوشه سمت راسته دسکتاپه
فرقی نمیکنه مهم اینه که در اثر داغ شدن این طوری میشه

این گزینه 4 که گفتم همون طور که امید گفت ببر از همون جایی که خریدی ببر خدمات گارانتی تا برات سرویس کنند و گردو غبار لپ تاپت رو پاک کنن

:گل:

Yasin1999

New member
احمد من بهت 3 راه رو پیشنهاد میدم که به ترتیب انجام بدی:

1- اول اینکه لپ تاپت رو ببر برات سرویس کنن (گردگیری قطعات و فن ها)
2- اگه جواب نداد ویندوز رو عوض کن
3- اگه بازم درست نشد یه کول پد خوب بخر
اون Performance هم فکر کنم تو setup بازی باشه که کنار فایل اجرایی بازی هست ولی همون 3 کار رو انجام بدی احتمال زیاد مشکل حل میشه

من کاملا مخالفم.احتمالا فن لپ تاپتون دچار مشکل شده

بالا