برای خوش طعم شدن سالاد مرغ بهتر است مرغ را از قبل در مواد مخصوص بخوابانید تا طعم مرغ بهتر و خوش مزه تر شود.
● مواد لازم برای ۶ نفر
▪ یک قاشق چای خوری زیره سبز
▪ یک قاشق چای خوری پودر فلفل دلمه ای
▪ یک قاشق چای خوری زرد چوبه
▪ دو حبه سیر خرد شده
▪ چهار قاشق غذاخوری آب لیمو ترش
▪ چهار عدد سینه مرغ بدون استخوان
▪ یک عدد فلفل دلمه ای قرمز
▪ دو عدد ساقه کرفس خرد شده
▪ یک عدد موسیر یا پیاز کوچک خرد شده
▪ یک چهارم فنجان زیتون شکم پر با هویج یا فلفل نصف شده
▪ دو قاشق غذاخوری عسل
▪ یک قاشق غذاخوری سس خردل
▪ دو قاشق غذاخوری آب لیموترش
▪نمک و فلفل سیاه به میزان دلخواه
● طرز تهیه
زیره، پودر فلفل با زردچوبه، سیر و دو قاشق آب لیموترش را در یک ظرف با یکدیگر مخلوط کنید و مقداری نمک و فلفل به آنها اضافه کنید. سپس این مواد را به اطراف سینه مرغ بمالید و همچنان که در ظرف مواد قرار گرفته است با یک پلاستیک روی آن را بپوشانید و در حدود سه ساعت یا بیشتر در یخچال قرار دهید.
فر را در ۴۵۵ درجه سانتی گراد قرار دهید، سپس سینه های مرغ را در فر گذاشته و صبر کنید تا حدود ۲۰ دقیقه در فر بماند و پخته شود.
پاستاهای لوله ای شکل را در ظرف آبجوش و نمک قرار دهید و اجازه دهید کاملاً بجوشد تا پاستا پخته شود سپس با آب سرد آبکشی کنید و صبر کنید تا آب آن کاملاً گرفته شود.فلفل قرمز خرد شده، کرفس خرد شده، موسیر یا پیاز خرد شده را در ظرف با پاستا مخلوط کنید و کاملاً هم بزنید.
عسل را با خردل و آب لیمو ترش مخلوط کنید و به بقیه مواد اضافه کنید.سینه مرغ را به قطعات چهار گوش کوچک برش دهید و در نهایت قطعات کوچک شده مرغ را در قسمت وسط ظرف روی پاستا قرار دهید.
● مواد لازم برای ۶ نفر
▪ یک قاشق چای خوری زیره سبز
▪ یک قاشق چای خوری پودر فلفل دلمه ای
▪ یک قاشق چای خوری زرد چوبه
▪ دو حبه سیر خرد شده
▪ چهار قاشق غذاخوری آب لیمو ترش
▪ چهار عدد سینه مرغ بدون استخوان
▪ یک عدد فلفل دلمه ای قرمز
▪ دو عدد ساقه کرفس خرد شده
▪ یک عدد موسیر یا پیاز کوچک خرد شده
▪ یک چهارم فنجان زیتون شکم پر با هویج یا فلفل نصف شده
▪ دو قاشق غذاخوری عسل
▪ یک قاشق غذاخوری سس خردل
▪ دو قاشق غذاخوری آب لیموترش
▪نمک و فلفل سیاه به میزان دلخواه
● طرز تهیه
زیره، پودر فلفل با زردچوبه، سیر و دو قاشق آب لیموترش را در یک ظرف با یکدیگر مخلوط کنید و مقداری نمک و فلفل به آنها اضافه کنید. سپس این مواد را به اطراف سینه مرغ بمالید و همچنان که در ظرف مواد قرار گرفته است با یک پلاستیک روی آن را بپوشانید و در حدود سه ساعت یا بیشتر در یخچال قرار دهید.
فر را در ۴۵۵ درجه سانتی گراد قرار دهید، سپس سینه های مرغ را در فر گذاشته و صبر کنید تا حدود ۲۰ دقیقه در فر بماند و پخته شود.
پاستاهای لوله ای شکل را در ظرف آبجوش و نمک قرار دهید و اجازه دهید کاملاً بجوشد تا پاستا پخته شود سپس با آب سرد آبکشی کنید و صبر کنید تا آب آن کاملاً گرفته شود.فلفل قرمز خرد شده، کرفس خرد شده، موسیر یا پیاز خرد شده را در ظرف با پاستا مخلوط کنید و کاملاً هم بزنید.
عسل را با خردل و آب لیمو ترش مخلوط کنید و به بقیه مواد اضافه کنید.سینه مرغ را به قطعات چهار گوش کوچک برش دهید و در نهایت قطعات کوچک شده مرغ را در قسمت وسط ظرف روی پاستا قرار دهید.