مواد لازم برای ۴ نفر
یک فنجان آب گوشت یا مرغ
دو قاشق سوپخوری سس سویای کم نمک
یک قاشق سوپخوری زنجبیل خرد شده .
دو قاشق چایخوری سرکه ی برنج یا خرما
2 قاشق چایخوری شکر
2 قاشق چایخوری کنسانتره ذرت
2 قاشق سوپخوری روغن زیتون
1/5 پوند سینه ی مرغ بدون پوست و استخوان ، ( به قسمتهای 5/1 اینچی بریده شود.)
2 عدد موسیر پوست کنده شده و قطعه شده.
2 فنجان برنج پخته شده و سرخ شده
1 بوته کلم بروکلی بخارپز شده
طرز تهیه :
1.در یک کاسه متوسط سس سویا و آب گوشت و سرکه و زنجبیل و شکر را مخلوط کرده و کنار بگذارید.
2. در یک ماهی تابه نچسب روغن را با درجه متوسط داغ کنید. مرغها را حدود 6 دقیقه درون روغن بپزید و بعد آنرا کنار گذاشته و گرم نگهدارید.
3. در یک قابلمه ی نچسب دیگر مخلوط آب گوشت را بریزید و بگذارید جوش بیاید سپس مرغ و موسیرها را داخل آن بریزید آب گوشت باید روی مرغها را بگیرد. بگذارید به مدت 1 تا 2 دقیقه بجوشد.
4. غذا آماده است و میتوانید مرغها را با برنج آب پز و سرخ شده و کلم بروکلی آب پز سرو کنید.
یک فنجان آب گوشت یا مرغ
دو قاشق سوپخوری سس سویای کم نمک
یک قاشق سوپخوری زنجبیل خرد شده .
دو قاشق چایخوری سرکه ی برنج یا خرما
2 قاشق چایخوری شکر
2 قاشق چایخوری کنسانتره ذرت
2 قاشق سوپخوری روغن زیتون
1/5 پوند سینه ی مرغ بدون پوست و استخوان ، ( به قسمتهای 5/1 اینچی بریده شود.)
2 عدد موسیر پوست کنده شده و قطعه شده.
2 فنجان برنج پخته شده و سرخ شده
1 بوته کلم بروکلی بخارپز شده
طرز تهیه :
1.در یک کاسه متوسط سس سویا و آب گوشت و سرکه و زنجبیل و شکر را مخلوط کرده و کنار بگذارید.
2. در یک ماهی تابه نچسب روغن را با درجه متوسط داغ کنید. مرغها را حدود 6 دقیقه درون روغن بپزید و بعد آنرا کنار گذاشته و گرم نگهدارید.
3. در یک قابلمه ی نچسب دیگر مخلوط آب گوشت را بریزید و بگذارید جوش بیاید سپس مرغ و موسیرها را داخل آن بریزید آب گوشت باید روی مرغها را بگیرد. بگذارید به مدت 1 تا 2 دقیقه بجوشد.
4. غذا آماده است و میتوانید مرغها را با برنج آب پز و سرخ شده و کلم بروکلی آب پز سرو کنید.