سرو براي 2 نفر
زمان پخت: 30 دقيقه
مواد لازم: فيله مرغ 300 گرم
خامه يک سوم پيمانه
خردل 1 قاشق چايخوري
نمک يک هشتم قاشق چايخوري
فلفل سياه يک هشتم قاشق چايخوري
فلفل قرمز 1 پنسه
گشنيز خرد شده 2 قاشق سوپخوري
کنسرو مارچوبه 1 عدد
قارچ 150 گرم
پياز سرخ کرده 3 تا 4 قاشق سوپخوري
پودر زيره سبز يک هشتم قاشق چايخوري
روغن زيتون 4 قاشق سوپخوري
سس مايونز 1 قاشق سوپخوري
آب ليمو يک قاشق سوپخوري
پياز يک عدد
نمک به ميزان لازم
طرز تهيه:
فيله هاي مرغ را به اندازه هاي 3 در3 سانتيمتر نگيني خرد کنيد و از 24 ساعت قبل درون آب ليمو، نمک، پياز و در مخلوط سس مايونز و خردل بخوابانيد.
سپس آنها را از مخلوط خارج کنيد و در روغن زيتون سرخ کنيد تا کاملاً بپزند. در پايان سرخ شدن، نمک، فلفل قرمز، فلفل سياه، زيره سبز و ادويه ها را بيفزاييد و با قاشق آنها را مخلوط کنيد. بعد خامه را نيز بريزيد و اجازه دهيد 10 دقيقه روي حرارت بجوشد تا سس آن غليظ شود. لازم به ذکر است حرارت بايد ملايم باشد تا خامه داخل خوراک نَبُرّد.
هنگامي که سس خوراک غليظ شد، مارچوبه ها و قارچ را اضافه کنيد و 3 دقيقه بعد تابه را از روي حرارت برداريد.
خوراک را در ظرف مخصوص سرو بکشيد و روي آن را گشنيز خرد شده بپاشيد و با سبزيجات تازه و مارچوبه تزيين کنيد. در آخر، روي آن را پياز سرخ کرده بپاشيد.
زمان پخت: 30 دقيقه
مواد لازم: فيله مرغ 300 گرم
خامه يک سوم پيمانه
خردل 1 قاشق چايخوري
نمک يک هشتم قاشق چايخوري
فلفل سياه يک هشتم قاشق چايخوري
فلفل قرمز 1 پنسه
گشنيز خرد شده 2 قاشق سوپخوري
کنسرو مارچوبه 1 عدد
قارچ 150 گرم
پياز سرخ کرده 3 تا 4 قاشق سوپخوري
پودر زيره سبز يک هشتم قاشق چايخوري
روغن زيتون 4 قاشق سوپخوري
سس مايونز 1 قاشق سوپخوري
آب ليمو يک قاشق سوپخوري
پياز يک عدد
نمک به ميزان لازم
طرز تهيه:
فيله هاي مرغ را به اندازه هاي 3 در3 سانتيمتر نگيني خرد کنيد و از 24 ساعت قبل درون آب ليمو، نمک، پياز و در مخلوط سس مايونز و خردل بخوابانيد.
سپس آنها را از مخلوط خارج کنيد و در روغن زيتون سرخ کنيد تا کاملاً بپزند. در پايان سرخ شدن، نمک، فلفل قرمز، فلفل سياه، زيره سبز و ادويه ها را بيفزاييد و با قاشق آنها را مخلوط کنيد. بعد خامه را نيز بريزيد و اجازه دهيد 10 دقيقه روي حرارت بجوشد تا سس آن غليظ شود. لازم به ذکر است حرارت بايد ملايم باشد تا خامه داخل خوراک نَبُرّد.
هنگامي که سس خوراک غليظ شد، مارچوبه ها و قارچ را اضافه کنيد و 3 دقيقه بعد تابه را از روي حرارت برداريد.
خوراک را در ظرف مخصوص سرو بکشيد و روي آن را گشنيز خرد شده بپاشيد و با سبزيجات تازه و مارچوبه تزيين کنيد. در آخر، روي آن را پياز سرخ کرده بپاشيد.