پانته آ
متخصص بخش
مواد لازم
سینه مرغ پخته و خرد شده : نصف سینه کامل
کنسرو ذرت : یک پیمانه
نخود فرنگی پخته : نصف پیمانه
فلفل دلمه ای خرد شده : یک عدد
آویشن : یک قاشق مربا خوری
نمک و فلفل : مقداری
فارچ : 250 گرم
سس مایونز یا سس سفید یا سس کچاب:6 قاشق غذاخوری
پنیر پیتزا: یک ونیم پیمانه
نان باگت : 6 عدد
چیپس خلالی: یک پیمانه
کره : 30 گرم
روغن مایع : 3 قاشق غذاخوری
طرز تهیه
20 گرم ازکره رو به همراه روغن مایع بریزید تماهی تابه و قارچ رو کمی تفت بدید بعد مرغ رو بهش اضافه کنید اجازه بدید مرغ کمی طلائی بشه ، سپس فلفل دلمه ای ، نخود فرنگی و ذرت رو هم بهش اضافه کنید و 5 دقیقه تفت بدید بعد نک و فلفل . آویشن رو اضافه کنید و ازرو گازبردارید وقتی کامل خنک شد یک پیمانه ازپنیر پیتزا رو با هاش مخلوط کنید .
نون ها رو برش بزنید و یک قاشق عذاخوری سس ( به دلخواه یکی از سه سس رو انتخاب کنید ) به دیواره های هرکدوم بمالید ، از مخلوی که آماده کردید توی نونها رو پرکنید
بعد روی اونها چیپس بریزید
درانتها نیم پیمانه پنیر باقیمانده رو هم روی اونها بریزید
و درسینی فر بچینید ، 10 گرم کره باقیمونده رو آب کنید وبا قلم مو روی نونها بمالید ، ساندویجها رو به مدت 30 دقیقه در حرارت 170 درچه سانتی گراد توی فر قرار بدید بهد 5 دقیقه هم گریل روروشن کنید .
احتمالش زیاده که اعضای خوانواده دیگه فرصت تزئین کردن به شما ندهند !!
اگه دوست داشتید ساندویج نرم بشه تو مرحله اخر میتونید بپیچید لای فویل
سینه مرغ پخته و خرد شده : نصف سینه کامل
کنسرو ذرت : یک پیمانه
نخود فرنگی پخته : نصف پیمانه
فلفل دلمه ای خرد شده : یک عدد
آویشن : یک قاشق مربا خوری
نمک و فلفل : مقداری
فارچ : 250 گرم
سس مایونز یا سس سفید یا سس کچاب:6 قاشق غذاخوری
پنیر پیتزا: یک ونیم پیمانه
نان باگت : 6 عدد
چیپس خلالی: یک پیمانه
کره : 30 گرم
روغن مایع : 3 قاشق غذاخوری
طرز تهیه
20 گرم ازکره رو به همراه روغن مایع بریزید تماهی تابه و قارچ رو کمی تفت بدید بعد مرغ رو بهش اضافه کنید اجازه بدید مرغ کمی طلائی بشه ، سپس فلفل دلمه ای ، نخود فرنگی و ذرت رو هم بهش اضافه کنید و 5 دقیقه تفت بدید بعد نک و فلفل . آویشن رو اضافه کنید و ازرو گازبردارید وقتی کامل خنک شد یک پیمانه ازپنیر پیتزا رو با هاش مخلوط کنید .
نون ها رو برش بزنید و یک قاشق عذاخوری سس ( به دلخواه یکی از سه سس رو انتخاب کنید ) به دیواره های هرکدوم بمالید ، از مخلوی که آماده کردید توی نونها رو پرکنید
احتمالش زیاده که اعضای خوانواده دیگه فرصت تزئین کردن به شما ندهند !!
اگه دوست داشتید ساندویج نرم بشه تو مرحله اخر میتونید بپیچید لای فویل