• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

ساندویچ مرغ تنوری

پانته آ

متخصص بخش
مواد لازم

سینه مرغ پخته و خرد شده : نصف سینه کامل
کنسرو ذرت : یک پیمانه
نخود فرنگی پخته : نصف پیمانه
فلفل دلمه ای خرد شده : یک عدد
آویشن : یک قاشق مربا خوری
نمک و فلفل : مقداری
فارچ : 250 گرم
سس مایونز یا سس سفید یا سس کچاب:6 قاشق غذاخوری
پنیر پیتزا: یک ونیم پیمانه
نان باگت : 6 عدد
چیپس خلالی: یک پیمانه
کره : 30 گرم
روغن مایع : 3 قاشق غذاخوری


طرز تهیه

20 گرم ازکره رو به همراه روغن مایع بریزید تماهی تابه و قارچ رو کمی تفت بدید بعد مرغ رو بهش اضافه کنید اجازه بدید مرغ کمی طلائی بشه ، سپس فلفل دلمه ای ، نخود فرنگی و ذرت رو هم بهش اضافه کنید و 5 دقیقه تفت بدید بعد نک و فلفل . آویشن رو اضافه کنید و ازرو گازبردارید وقتی کامل خنک شد یک پیمانه ازپنیر پیتزا رو با هاش مخلوط کنید .
نون ها رو برش بزنید و یک قاشق عذاخوری سس ( به دلخواه یکی از سه سس رو انتخاب کنید ) به دیواره های هرکدوم بمالید ، از مخلوی که آماده کردید توی نونها رو پرکنید

SANDVICHTANOORI.JPG22.JPG
بعد روی اونها چیپس بریزید
SANDVICHTANOORI.JPG1.JPG
درانتها نیم پیمانه پنیر باقیمانده رو هم روی اونها بریزید
SANDVICHTANOORI.JPG
و درسینی فر بچینید ، 10 گرم کره باقیمونده رو آب کنید وبا قلم مو روی نونها بمالید ، ساندویجها رو به مدت 30 دقیقه در حرارت 170 درچه سانتی گراد توی فر قرار بدید بهد 5 دقیقه هم گریل روروشن کنید .
احتمالش زیاده که اعضای خوانواده دیگه فرصت تزئین کردن به شما ندهند !!
اگه دوست داشتید ساندویج نرم بشه تو مرحله اخر میتونید بپیچید لای فویل
 
بالا