• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

سخنان دل ما

rahnama

پدر ایران انجمن
در این این تایپیک سعی کنید جملاتی را بنویسید که خود به آن اعتقاد دارید .(جملاتی که از خود شما باشد زیرا شما خود مشاهیر آینده این سرزمین هستید).

rahnama

پدر ایران انجمن
هم اکنون می توانم در برابر هزاران نفر سخنرانی کنم چون اعتماد بنفس بسار بالائی دارم.

rahnama

پدر ایران انجمن
وقتی می خواهم به یکی ار اهدافم برسم , تمام موانع را از سر راه بر می دارم.

rahnama

پدر ایران انجمن

من قدرت زیادی در شکستن دیوارهای ذهنی دارم چون ایمان و باور خود را قوی کرده ام.

Black Lover

کاربر ويژه
وقتی هدفی رو انتخاب میکنم اول درکش میکنم دوم خودمو با آن هم جهت میکنم سوم برایش تلاش میکنم و اماده دریافتش میشم...:گل:

mohammadshamosi

کاربر ويژه
شاید نتونم که برگردم به گذشته و یک آغاز زیبا بسازم ، ولی میتونم از همین الان شروع کنم و پایان زیبا بسازم

baroon

متخصص بخش ادبیات

تا حالا کسی نتونسته پایان دنیارو ببینه! :گل:

(یعنی امید... امید... امید؛ علیرغم تصور ما دنیا پر از فرصت های تازه ست.)

Maryam

متخصص بخش ادبیات

چشمهایم را میبندم بر روی هر چه سختیست و لبخند میزنم ، این است راز شادابی ام .

baroon

متخصص بخش ادبیات

هر کسی زندگی خودشو داره.

یه خاطره ی خوب:
این جمله رو وقتی بچه بودم ساختم. همه شوخی می گرفتنش. سال ها بعد توی یه فیلم خارجی قهرمان داستان این جمله رو گفت!:تعجب: بعد دیگه منم سوء استفاده کردم و تا می تونستم دل بقیه رو سوزوندم! :بدجنس: می گفتم دیدید؟ دیدید؟ :شاد:

rahnama

پدر ایران انجمن
ما به امید فردا زنده ایم و هر فردائی بی فردا است تا جائیکه فردائی وجود ندارد.پس قدر مسیر این فرداها را بدانیم.

فائزه حسین زاده

متخصص روانشناسی
لحظه لحظه های زندگیم سرشارست از حس حضور خداوند

خداوند به من لبخند می زند .

به اندازه ی تمامی دانه های برف تو را شکر می کنم .

:گل:

naanaa.bala

کاربر ويژه
چتری با رنگ روشن بخر. پیدا کردنش در میان چتر های مشکی آسان است و به روزهای غمگین بارانی شادی و نشاط می بخشد.

فراموش نکن که خوشبختی به سراغ کسانی می رود که برای رسیدن به آن تلاش می کنند.

سعی کن از آن افرادی نباشی که می گویند : ” آماده، هدف، آتش ”

از صمیم قلب عشق بورز. ممکن است کمی لطمه ببینی، اما تنها راه استفاده بهینه از حیات همین است.
:78:

بالا