ممنون مهدی
من احمدم نه امین :نیش: :غش2:
بعد این سیستم که بهت میگم کلا خالیه و هیچی توش نیست بجز درایو C که ویندوز توشه
این رو خودم کاملا پارتیشن بندی کردم و آنتی ویروس هم روشه و اپدیته.
خب قبل از اینکه منم سوالمو مطرح کنم ، میخوام بگم که منم در مورد جواب سوال امین کنجکاوم ...
من خودم گشتم و این لینک آموزش Auto connect کردن مودم tp link رو پیدا کردم : آموزش
تو یه سایت نوشته بودن باید از کانکشن PPPOE روی مودم استفاده کنیم و روش ایجاد و تنظیم اون هم تقریبا در اکثر مودم ها یکسانه !
یه روش دیگه هم اینجا گفته شده : آموزش
حالا سوال خودم اینه که من دکمه چپ کلیک تاچ پد لپ تابم کار نمی کنه و میخواستم بدونم چه جوری باید فعالش کنم تا کار کنه ؟:ناراحت:
سلام بر دوستان و سلام ویژه بر اهل فن
یه سوالی داشتم.چند روزه از تو کیسم صدای بدی میاد فکر کنم هاردم باشه.من در روز دو سه بار پشت کامپیوتر میشینم که هر دفعه یه چهار ساعتی میشه.ولی وقتایی که مثلا نصف روز را پیش کامپیوتر نمیرم وقتی شب روشن میکنم صداش در میاد و بعد defrag که میکنم و یه ریستارت خوب میشه.یعنی از چی میتونه باشه؟خیلی عجیبه.یعینی سکتور خراب داره یا فایل های ویندوز خراب شده.باید چی کار کنم؟
مطمئن که نیستم.ولی آخه بعد از defrag و ریستارت مشکل برطرف میشه.و روزایی که کمتر میشینم پشت کامپیوتر صداش در میاد.مطمئنید مشکل از فن سی پی یو نیستش؟
چون وقتی که مدتی بعد از سرویس کردن سیستم میگذره و کار میکنه کثیف شدن فن سی پی یو باعث سر و صدای زیادی میشه
سیستم خونه خودمون وقتی روشن میشه صدای تراکتور میده
فن سی پی یو رو یکم روغن کاری کنید اگه مشکل صدا برطرف شد که باید سرویس کنید سیستم رو وداخلش رو تمیز کنید تا برطرف بشه
ممنون.:گل:باشه همین کار را میکنم ببینم درست میشه یا نهاحتمال زیاد از فن سی پی یو هستش
مدتی که فن کار میکنه سر و صداش کمتر میشه
همون روغن کاری که گفتم انجام بده احتمالا مشکل رفع میشه:گل:
اگر مکان کیس سرد باشه سیستم برای گرم شدن اولیه فن ها بیش از حد کار میکنن که می تونه صدا بیشتر از حالت عادی باشهسلام بر دوستان و سلام ویژه بر اهل فن
یه سوالی داشتم.چند روزه از تو کیسم صدای بدی میاد فکر کنم هاردم باشه.من در روز دو سه بار پشت کامپیوتر میشینم که هر دفعه یه چهار ساعتی میشه.ولی وقتایی که مثلا نصف روز را پیش کامپیوتر نمیرم وقتی شب روشن میکنم صداش در میاد و بعد defrag که میکنم و یه ریستارت خوب میشه.یعنی از چی میتونه باشه؟خیلی عجیبه.یعینی سکتور خراب داره یا فایل های ویندوز خراب شده.باید چی کار کنم؟