• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

سوالات و مشکلات کاربران در مورد سخت افزار

Mehdi

متخصص بخش سخت افزار
با سلام مجدد خدمت همه ی عزیزان

دوستانی که سوالات و مشکلاتی در مورد سخت افزار دارند سوالات خودشون رو اینجا مطرح کنند تا در اصرع وقت به سوالاتشون پاسخ داده بشه

:گل:

ahmadfononi

معاونت انجمن
با سلام

من یک سوال دارم در مورد دکمه های مانیتور

من مانیتور من LG هست و وقتی که برروی دکمه Select میزنم مانیتور خاموش میشه و بقیه دکمه ها کار نمیکنن

بنظر شما مشکل از چیه ؟

Mehdi

متخصص بخش سخت افزار
سلام امین جان

این از اون مشکلات خیلی عجیب غریبه

امین جان نمیدونم چرا یاد ویروس میوفتم:دی
ویروس ها کارهای عجیب غریبی میکنند و فکر نکنم مشکل از مانیتور شما باشه

اولین کاری که میکنی ویندوزت رو عوض کن و اگر 7 نصب میکنی که چه بهتر اگر نه برای اینکه امنیت 7 بیشتره نصبش کن

بعد با یک آنتی ویروس خوب اپدیت مثل ناد 32 اسکن کن کل درایو ها رو

اما یه پیشنهاد بهت میکنم

کاسپراسکای 2012 اورجینال با پک با همراه یک کلید اکتیو کننده برنامه الان حدود 35 تومن قیمت داره

یه بار اینو بخری برای 1 سال راحتی....بدجوری از ویروس ها متنفره

ahmadfononi

معاونت انجمن
ممنون مهدی

من احمدم نه امین :نیش: :غش2:

بعد این سیستم که بهت میگم کلا خالیه و هیچی توش نیست بجز درایو C که ویندوز توشه

این رو خودم کاملا پارتیشن بندی کردم و آنتی ویروس هم روشه و اپدیته.

Mehdi

متخصص بخش سخت افزار
ممنون مهدی

من احمدم نه امین :نیش: :غش2:

بعد این سیستم که بهت میگم کلا خالیه و هیچی توش نیست بجز درایو C که ویندوز توشه

این رو خودم کاملا پارتیشن بندی کردم و آنتی ویروس هم روشه و اپدیته.

عجب:تعجب:

احمد جان شما یه کاری کن...
مانیتور رو , روی یک سیستم دیگه امتحان کن

amininho

متخصص بخش کامپیوتر
سلام
من می خوام مودمم رو auto connect کنم باید چی کار کنم؟
یعنی خودکار بره اینترنت
مودمم meganet هست

BLaDe

متخصص بخش زبان
خب قبل از اینکه منم سوالمو مطرح کنم ، میخوام بگم که منم در مورد جواب سوال امین کنجکاوم ...
من خودم گشتم و این لینک آموزش Auto connect کردن مودم tp link رو پیدا کردم : آموزش

تو یه سایت نوشته بودن باید از کانکشن PPPOE روی مودم استفاده کنیم و روش ایجاد و تنظیم اون هم تقریبا در اکثر مودم ها یکسانه !
یه روش دیگه هم اینجا گفته شده : آموزش

حالا سوال خودم اینه که من دکمه چپ کلیک تاچ پد لپ تابم کار نمی کنه و میخواستم بدونم چه جوری باید فعالش کنم تا کار کنه ؟:ناراحت:

laklak

Banned
سلام بر دوستان و سلام ویژه بر اهل فن
یه سوالی داشتم.چند روزه از تو کیسم صدای بدی میاد فکر کنم هاردم باشه.من در روز دو سه بار پشت کامپیوتر میشینم که هر دفعه یه چهار ساعتی میشه.ولی وقتایی که مثلا نصف روز را پیش کامپیوتر نمیرم وقتی شب روشن میکنم صداش در میاد و بعد defrag که میکنم و یه ریستارت خوب میشه.یعنی از چی میتونه باشه؟خیلی عجیبه.یعینی سکتور خراب داره یا فایل های ویندوز خراب شده.باید چی کار کنم؟

Mahdi Askari

مدير فنی
خب قبل از اینکه منم سوالمو مطرح کنم ، میخوام بگم که منم در مورد جواب سوال امین کنجکاوم ...
من خودم گشتم و این لینک آموزش Auto connect کردن مودم tp link رو پیدا کردم : آموزش

تو یه سایت نوشته بودن باید از کانکشن PPPOE روی مودم استفاده کنیم و روش ایجاد و تنظیم اون هم تقریبا در اکثر مودم ها یکسانه !
یه روش دیگه هم اینجا گفته شده : آموزش

حالا سوال خودم اینه که من دکمه چپ کلیک تاچ پد لپ تابم کار نمی کنه و میخواستم بدونم چه جوری باید فعالش کنم تا کار کنه ؟:ناراحت:

مهسا خانم برای سوال اول این آی پی رو توی مرورگر وارد کنید و اینتر بزنید 192.168.1.1
بعد با یوزر و پاس admin وارد بشید و در قسمت تنظیمات مودم باید همونطور که اشاره کردید PPPoE رو فعال کنید
در اینصورت پیشفرض بعد از روشن شدن مودم به اینترنت وصل میشید

برای سوال دومتون هم فک کنم بسته به لپتاپ فر کنه تنظیمات تاچ پد اما میتونید برید به کنترل پنل و در اونجا دنبال تنظیمات تاچ پد بگردید
در صورتی که سی دی درایور های لپتاپ رو نصب کرده باشید این گزینه تنظیمات به کنترل پنل اضافه میشه
از اونجا اگر مشکل سخت افزاری نباشه یتونید تعین کنید کارکرد چپ کلیدون چی باشه و چی کاری انجام بده

Mahdi Askari

مدير فنی
یه سوالی داشتم.چند روزه از تو کیسم صدای بدی میاد فکر کنم هاردم باشه.من در روز دو سه بار پشت کامپیوتر میشینم که هر دفعه یه چهار ساعتی میشه.ولی وقتایی که مثلا نصف روز را پیش کامپیوتر نمیرم وقتی شب روشن میکنم صداش در میاد و بعد defrag که میکنم و یه ریستارت خوب میشه.یعنی از چی میتونه باشه؟خیلی عجیبه.یعینی سکتور خراب داره یا فایل های ویندوز خراب شده.باید چی کار کنم؟

مطمئنید مشکل از فن سی پی یو نیستش؟
چون وقتی که مدتی بعد از سرویس کردن سیستم میگذره و کار میکنه کثیف شدن فن سی پی یو باعث سر و صدای زیادی میشه
سیستم خونه خودمون وقتی روشن میشه صدای تراکتور میده:giggle:
فن سی پی یو رو یکم روغن کاری کنید اگه مشکل صدا برطرف شد که باید سرویس کنید سیستم رو وداخلش رو تمیز کنید تا برطرف بشه

laklak

Banned
مطمئنید مشکل از فن سی پی یو نیستش؟
چون وقتی که مدتی بعد از سرویس کردن سیستم میگذره و کار میکنه کثیف شدن فن سی پی یو باعث سر و صدای زیادی میشه
سیستم خونه خودمون وقتی روشن میشه صدای تراکتور میده:giggle:
فن سی پی یو رو یکم روغن کاری کنید اگه مشکل صدا برطرف شد که باید سرویس کنید سیستم رو وداخلش رو تمیز کنید تا برطرف بشه
مطمئن که نیستم.ولی آخه بعد از defrag و ریستارت مشکل برطرف میشه.و روزایی که کمتر میشینم پشت کامپیوتر صداش در میاد.

Mahdi Askari

مدير فنی
احتمال زیاد از فن سی پی یو هستش
مدتی که فن کار میکنه سر و صداش کمتر میشه
همون روغن کاری که گفتم انجام بده احتمالا مشکل رفع میشه:گل:

amininho

متخصص بخش کامپیوتر
اگر مکان کیس سرد باشه سیستم برای گرم شدن اولیه فن ها بیش از حد کار میکنن که می تونه صدا بیشتر از حالت عادی باشه
اگر هم هارد رو تازه خریده باشید در سری های جدید هارد های تو بازار به سیستم چندین سال قبل برگشتن و حالت دیجیتال ازشون حذف شده و صداهای زیادی دارن.

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت

سلام
بهتر هست اول منشاء صدا رو پیدا کنید تا بعد بتونید احتمالات مختلف رو روی قطعه ی مذکور تست کنید.

Mehdi

متخصص بخش سخت افزار

هارد نمیتونه صدای بلندی داشته باشه بطوری که آزار دهنده باشه

اما برای اینکه مطمئا بشید از نرم افزار HD tune Pro استفاده کنید:
http://p30download.com/fa/entry/121...نلود-hd-tune-pro-نرم-افزار-بهینه-سازی-ویندوز/

بعد از نصب از گزینه error استفاده کنید تا متوجه بشید بدسکتوری هست یا نه (اگه همه خونه ها به رنگ سبز در اومدن مشکلی وجود نداره در غیر این صورت هارد شما بد سکتور گرفته)

اگه مشکلی از هارد نبود:

نرم افزار cpu-z رو دانلود کنید:
http://och.boxup.ir/fileup/uploads/13603333821.rar

مدل سی پی یو تون رو از اینجا ببینید

حالا نرم افزار core temp رو دانلود کنید:
http://www.softpedia.com/get/Windows-Widgets/Widget-Miscellaneous/Core-Temp.shtml

دمای سی پی یو بعد از اینکه مدتی کار کردید و صدای زیادی از کیس اومد بیرون در حالت حداکثر بگید

جدا از اینها با فشار دادن کلید های ترکیبی alt+ctrl + delet بعد از اون وارد task manager بشید و در تب performance مقدار استفاده از رم و سی پی یو رو هم بگید تا بریم سر بقیه چیزا

:گل:

laklak

Banned
ممنون مهدی عزیز:گل:.ولی مشکل من همون روغن کاری فن سی پی یو بود که انجام دادم و دیگه صدا نمیده.
سپاس از شما:گل:

sinaet

متخصص بخش فوتبال
سلام.
من می خواستم بدانم مودوم زایکسل p650 t1v3 با ویندوز سون موشکل دارد یانه زیرا از موقعی که ویندوز سون روی کامپیوترم نسب کردم نمی شود چند نفری به اینترنت متصل شد و از آن موقع به بعد دیگر با موبایل دیگر نمی توانم به آن متصل بشوم و یک مشکل دیگر آنکه هنگامی که از طریق وایرلس متصل می شوه هر ده دقیقه قطع می شود ولی باید گفت که تنظیمات را نیز چک کردم و هیچ مشکلی هم نداشت و حتی به مخابرات نیز تماس گرفتم و آنها نیز گفتند که مشکل از اینجا نیست می خواستم بندانم باید چه کار کنم تا مودم درست شود آیا باید مودم را عوض کنم یا نه؟:گل:

بالا