• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

سوال در مورد ست کردن local sever در برنامه dreamweaver

MAHDI

متخصص بخش نرم افزار
خوب من یه سوالی برام پیش اومده

من میخواستم برای نوشتن برنامه به زبان php از dreamweaver استفاده کنم ولی مشکلی که هست بلد نیستم local server رو و همچنین پایگاه داده mysql رو روش درست تنظیم کنم تا بتونم از امکان preview استفاده کنم ( بدون نیاز به سرور واقعی)

نمیدونم واضح پرسیدم یا نه :نیش:

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت

پیوست ها

• Dreamweaver_Learning.zip
    3.6 مگایابت · بازدیدها: 61

MAHDI

متخصص بخش نرم افزار
خیلی ممنون علی جان

ببینم در رابطه با سوالم چیزی هست تو اینا بعد میام اینجا خبرشو میدم :گل:

sky boy

متخصص بخش برنامه نویسی
با اجازه:گل:
شما بدون داشتن XAMPP تقریبا نمیتونید این کار رو بکنید
ماشین مجازی که با نصبش اسکریپت هایی که با php و mysql نوشته شدند رو میتونید رو سیستم ببینید و اجرا کنید
این برنامه رو من دارم 51 مگ هست ،اگه کمتر بود آپ میکردم برات:خجالت2:
این برنامه رایگانه و نیاز به کرک و... نداره

تو صفحه ی جدید در این برنامه (Dreamweaver)، توی پنل فایل Manage Sites رو کلیک میکنید.
در پنجره باز شده Manage Sites روی گزینه ی new و بعد site کلیک و در پنجره ی site Definition تب Advanced را انتخاب،
توی قسمت Local info و در قسمت site name کلمه ی مثلا php رو وارد و در قسمت Local root folder پوشه ی htdocs که پوشه ی اصلیه رو مشخص میکنید
البته در برخی برنامه ها ممکنه اسمش www باشه. الان شما اگه برنامه ی xampp نصب داشته باشید باید آدرس شما در این قسمت به این صورت باشه. F:\xampp\htdocs

گزینه ی Refresh local file list automatically رو هم بزنید.تیک قسمت Cache رو هم بزنید.

حالا قسمت Remote Info را انتخاب کنید. در این قسمت چون قراره در لوکال هاست کار کنید در قسمت Access گزینه ی Local/Network را انتخاب کنید.
در قسمت Remote folder هم پوشه ی htdocs را مشخص کنید. F:\xampp\htdocs

گزینه ی Testing server رو انتخاب کنید و در قست Server model گزینه ی PHP MySQL رو انتخاب کنید .
در قسمت Access گزینه ی Local/Network را انتخاب کنید. و در قسمت

Testing server folder باز این آدرس رو مشخص کنید. F:\xampp\htdocs

و در قسمت Url prefix آدرس این شکلی : http://localhost/

OK کنید کار تمام

ضمنا به اینجا هم یه نگاه بنداز بد نیست

آخرین ویرایش:

tarenoco

New member
پیشگفتار :
مراحل اولیه کار :
1.قبل از هرکاری شما به یک نرم افزارکه بتونه نقش سرور را در رایانه شما ایفا کند نیاز دارید مانند نرم افزارهای
easyPhp یا wampserver
2.مرحله دوم نصب این نرم افزار است که کار دشواری نیست و بصورت معمولی نصب خواهد شد.
3.این مرحله احتیاج به یک کم دقت دارد شما باید در ریشه نصب نرم افزار یک پوشه برای سایت خود ایجاد کنید
مثلا من نرم افزار wampserver را نصب کرده ام پس باید به این ادرس بروم
C:\wamp\www
دوستان توجه کنند که کار هردو نرم افزار شبیه به یکدیگر هستند و هیچ فرقی با هم ندارن و فقط
کار با ومپ سرور راحتتره و پیشنهاد میکنم که از این نرم افزار استفاده کنید. بگذریم خلاصه شما باید درون پوشه www
یک پوشه ایجاد کنید و نام ان را wp-tm
بگذارید فرقی نمیکند شما اسم ان را چی بذارید فقط سعی کنید با من یکنواخت باشید تا دچار مشکل نشوید
13361629562.gif

نتیچه مهم : پس در هر دو نرم افزار باید در پوشه www واقع در ریشه نصب
ما باید پوشه سایتمون را ایجاد کنیم.
4. درون پوشه wp-tm که برای سایتتون ساختید سه پوشه دیگر با نامهای css,img,js
ایجاد کنید.یکی برای استایل سایت شما ویکی برای تصاویر به کار رفته در سایت شما واخرین هم واسه فایلهای جیکوثری است.
تا اینجا ما فقط وسایل ضروری را فراهم کردیم و هنوز شروع نکرده ایم
فصل اول
درس 1 ایجاد سایت در دریمویور

بالاخره ما کارمون را با نام و یاد خدا شروع میکنیم.
قبل از شروع کار شما باید یک سایت جدید تو دریمویور تعریف کنید برای این کار مراحل زیر را دنبال کنید و به توضیحات هر بخش توجه

فرمایید.

مرحله 1

.همانطور که در تصویر میبینید بر روی تصویر مورد نظر کلیک کنید

attachment.php

مرحله 2

تنظیمات را همانند شکل زیر انجام دهید

attachment.php

مرحله 3

دقت فرمایید این مرحله خیلی حساس است

بر روی گزینه

server

کلیک کرده و سپس روی علامت + کلیک کنید

و تنظیمات را مقابل شکل زیر انجام دهید

attachment.php

سپس روی گزینه

Save

کلیک کنید و تیک عبارت

Testing

را هم بزارید.

مرحله4

حالا نوبت ان رسیده که برای سایتمون یک پوشه تصاویر مشخص کنیم پس با توجه به شکل زیر انجام دهید

attachment.php

بر روی

save

کلیک کنید.کار تمام شد وشما موفق شدید یک سایت تو دریمویور تعریف کنید.

توجه: این تنظیمات لزومیترین تنظیمات برای سایت شما بود که من از بقیه تنظیمات چشم پوشی کردم.

پایان درس

نظر یادتون نره نظرات شما باعث دلگرمی ماست دوستان اگر سوالی دارند میتوانند مطرح کنند

بالا