• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

سوال در مورد سیاه شدن صفحه هنگام اجرای بازی

Silver Star

مدير ارشد تالار
سلام به متخصصین بخش بازی:11::نیش:
من جدیدا یه بازی نصب کردم (انگار نه انگار سال دیگه کنکوره:نیش:) مشکلی با گرافیکش نداشتم و اسم بازی هم هست shadows price for our sins
ولی تا یه جایی که رفتم یهو سیستم هنگ کرد و مجبور شدم ری استارت کنم. ولی وقتی دوباره بازی رو اجرا کردم با یه مشکلی مواجه شدم. بعد از رد شدن تبلیغات شرکت های سازنده ی بازی و لود شدن بازی به جز موس بازی چیز دیگه ای دیده نمیشه. ینی فقط موس میاد و پشتش کاملا سیاه میشه. دوباره اینستال کردم ولی درست نشد. لطفا راهنمایی بنمایید:5:

king 78

New member
سلام:بای:.من یک مشکلی در بازی pes 2012 دارم. موقعی که روی آیکون بازی کلیک میکنم یک صفحه سیاه میاد همینطوری 10 دقیقه گذاشتم که بیاد اما صفحه همانطوری است:نمیدونم:. آخر مجبور شدم از حذف کلی حذف کنم دوباره نصب کنم. دو بار این کارو کردم اما دوباره همان است.:قاطی:.چیکار کنم درست شه؟ مشخصات سیستمم:رم:2 گیگ. سی پی یو:4 هسته ای 3.00 ghz .

king 78

New member
سلام:بای:.من یک مشکلی در بازی pes 2012 دارم. موقعی که روی آیکون بازی کلیک میکنم یک صفحه سیاه میاد همینطوری 10 دقیقه گذاشتم که بیاد اما صفحه همانطوری است:نمیدونم:. آخر مجبور شدم از حذف کلی حذف کنم دوباره نصب کنم. دو بار این کارو کردم اما دوباره همان است.:قاطی:.چیکار کنم درست شه؟ مشخصات سیستمم:رم:2 گیگ. سی پی یو:4 هسته ای 3.00 ghz .ویندوز: 7 سی و دو بیتی

Mahdi Askari

مدير فنی
گزافیکتون چند هست؟
این دو کار رو انجام بدید ببینید مشکلتون حل میشه؟

1-آخرین نسخه DirectX رو نصب کنید.
2- روی آیکن بازی راست کلیک کنید Run ASdministrator بزنید و بازی رو از داخل تنظیمات به صورت compatibility with Windows XP SP3 به اجرا در بیارید

امیدوارم مشکلتون حل بشه

Reza Sharifi

مدير ارشد تالار
شایدم از گرافیکتون باشه
درایور کارت گرافیک رو اپدیت کنید احتمالا مشکل حل بشه .
:گل:

بالا