چیز کیک توت فرنگی
مواد لازم:
بیسکوئیت ساقه طلائی : 1 بسته
پنیر خامه ای : 200 گرم
شکر : 1 لیوان
ماست : 1 لیوان
خامه : 150 گرم
کره آب شده : 50 گرم
تخم مرغ : 2 عدد
وانیل : 1/2 قاشق چایخوری
توت فرنگی برای تزئین
طرز تهیه چیز کیک توت فرنگی :
بیسكويت ها را در میکسر ريخته تا خوب خرد و نرم شود و یک پودر یکدستی بدست آید.
کره را به بیسکویت ها اضافه كرده و با هم مخلوطشان می کنیم.
بیسکویت را در قالب مخصوص چیز کیک که آن را با کاغذ روغنی پوشانده ایم ریخته و آن را کف قالب پخش کرده و خوب فشار می دهیم تا پرس شود و با قاشق روی آن را صاف می کنیم. بیسکویت باید در تمام سطح قالب بطور یکنواخت ریخته شود
قالب را به مدت 10 دقیقه درون فر با درجه حرارت 180 درجه سانتیگراد قرار می دهیم.
پنیر خامه ای، خامه و شکر را در کاسه ای ریخته و با همزن برقی خوب هم می زنیم.
تخم مرغ، ماست و وانیل را به خامه آماده شده، اضافه کرده و با هم مخلوطشان می کنیم تا مایه چیز کیک آماده شود.
مایه چیز کیک آماده شده را به آرامی روی بیسکوئیت ها می ریزیم و خوب پخش می کنیم. سپس آن را به مدت 45-30 دقیقه درون فر با درجه حرارت 180 درجه سانتیگراد قرار می دهیم.
چیز کیک پخته شده را به مدت 2 ساعت اجازه می دهیم داخل فر خاموش بماند.
چیز کیک را از فر خارج کرده، حدود 4 ساعت داخل یخچال قرار می دهیم تا کاملاً خنک شود.
روی چیز کیک را می توانیم با ژله توت فرنگی یا مارمالاد توت فرنگی پوشانده و با مقداری توت فرنگی خرد شده یا درسته تزئین کنیم.
چیز کیک و نوتلا
بیسکوییت شکلاتی 12 عدد
کره 3 قاشق غذاخوری
پودر قند 3قاشق غذاخوری
فندق بو داده 10 عدد
پنیر ماسکارپونه یا خامه ای 200 گرم
نوتلا 200 گرم
خامه 200 گرم
خامه و شکلات تلخ برای تزیین
طرز تهیه : بیسکوییت های شکلاتی را داخل کیسه فریزر بریزید و بکوبید تا خوب خرد شوند ، کره را ذوب کنید و با بیسکوییت ها مخلوط کنید تا خمیر نرمی بدست بیاید سپس این خمیر را داخل لیوان یا ظرف دسر بریزید ( میتوانید به جای بیسکوییت و کره از کیک شکلاتی هم استفاده کنید ).
خامه ، پنیر ماسکارپونه و نوتلا ( کرم شکلاتی لیوانی ) را داخل کاسه ای بریزید و با همزن بزنید تا یکدست شود ( از خامه ساده هم میتوانید استفاده کنید اما پیشنهاد میشود برای بافت بهتر خامه را فرم دهید سپس با پنیر و نوتلا مخلوط کنید ).
مواد را داخل قیف بریزید و روی بیسکوییت ها را با آن پوشش دهید ، برای تزیین روی چیز کیک مقداری خامه را با پودر قند مخلوط کنید و روی چیز کیک بریزید.
پس از اضافه کردن خامه مقداری فندق بو داده خرد شده و شکلات رنده شده را روی خامه بریزید ، ظرف دسر را حداقل 2 ساعت داخل یخچال قرار دهید تا خوب سرد شود سپس سرو کنید.
مواد لازم:
بیسکوئیت ساقه طلائی : 1 بسته
پنیر خامه ای : 200 گرم
شکر : 1 لیوان
ماست : 1 لیوان
خامه : 150 گرم
کره آب شده : 50 گرم
تخم مرغ : 2 عدد
وانیل : 1/2 قاشق چایخوری
توت فرنگی برای تزئین
طرز تهیه چیز کیک توت فرنگی :
بیسكويت ها را در میکسر ريخته تا خوب خرد و نرم شود و یک پودر یکدستی بدست آید.
کره را به بیسکویت ها اضافه كرده و با هم مخلوطشان می کنیم.
بیسکویت را در قالب مخصوص چیز کیک که آن را با کاغذ روغنی پوشانده ایم ریخته و آن را کف قالب پخش کرده و خوب فشار می دهیم تا پرس شود و با قاشق روی آن را صاف می کنیم. بیسکویت باید در تمام سطح قالب بطور یکنواخت ریخته شود
قالب را به مدت 10 دقیقه درون فر با درجه حرارت 180 درجه سانتیگراد قرار می دهیم.
پنیر خامه ای، خامه و شکر را در کاسه ای ریخته و با همزن برقی خوب هم می زنیم.
تخم مرغ، ماست و وانیل را به خامه آماده شده، اضافه کرده و با هم مخلوطشان می کنیم تا مایه چیز کیک آماده شود.
مایه چیز کیک آماده شده را به آرامی روی بیسکوئیت ها می ریزیم و خوب پخش می کنیم. سپس آن را به مدت 45-30 دقیقه درون فر با درجه حرارت 180 درجه سانتیگراد قرار می دهیم.
چیز کیک پخته شده را به مدت 2 ساعت اجازه می دهیم داخل فر خاموش بماند.
چیز کیک را از فر خارج کرده، حدود 4 ساعت داخل یخچال قرار می دهیم تا کاملاً خنک شود.
روی چیز کیک را می توانیم با ژله توت فرنگی یا مارمالاد توت فرنگی پوشانده و با مقداری توت فرنگی خرد شده یا درسته تزئین کنیم.
چیز کیک و نوتلا
بیسکوییت شکلاتی 12 عدد
کره 3 قاشق غذاخوری
پودر قند 3قاشق غذاخوری
فندق بو داده 10 عدد
پنیر ماسکارپونه یا خامه ای 200 گرم
نوتلا 200 گرم
خامه 200 گرم
خامه و شکلات تلخ برای تزیین
طرز تهیه : بیسکوییت های شکلاتی را داخل کیسه فریزر بریزید و بکوبید تا خوب خرد شوند ، کره را ذوب کنید و با بیسکوییت ها مخلوط کنید تا خمیر نرمی بدست بیاید سپس این خمیر را داخل لیوان یا ظرف دسر بریزید ( میتوانید به جای بیسکوییت و کره از کیک شکلاتی هم استفاده کنید ).
خامه ، پنیر ماسکارپونه و نوتلا ( کرم شکلاتی لیوانی ) را داخل کاسه ای بریزید و با همزن بزنید تا یکدست شود ( از خامه ساده هم میتوانید استفاده کنید اما پیشنهاد میشود برای بافت بهتر خامه را فرم دهید سپس با پنیر و نوتلا مخلوط کنید ).
مواد را داخل قیف بریزید و روی بیسکوییت ها را با آن پوشش دهید ، برای تزیین روی چیز کیک مقداری خامه را با پودر قند مخلوط کنید و روی چیز کیک بریزید.
پس از اضافه کردن خامه مقداری فندق بو داده خرد شده و شکلات رنده شده را روی خامه بریزید ، ظرف دسر را حداقل 2 ساعت داخل یخچال قرار دهید تا خوب سرد شود سپس سرو کنید.