کاربران اینترنت اکسپلورر همانند کاربران مرورگرهای دیگر در گالری خود زیاد پلاگین ندارند و اما جالب اینجاست همان مقداری هم که دارند هیچ استفاده ای از آن نمیکنند. خود من وقتی با فایرفاکس کار میکنم زیاد دنبال پلاگین نیستم مگر اینکه یک adblock نصب کنم. در این مطلب قصد دارم چند ابزار از ie gallery را به شما معرفی کنم که بدردتان خواهد خورد فقط توجه کنید که ورژن ie و یا ویندوز امکان دارد در بعضی از آنها تاثیر داشته باشه و کار نکنند. ۱- adblock plus ۲- Google Translate با این ابزار میتوانید هر کلمه یا جمله ای را که انتخاب کردید مستقیما به صفحه ترجمه گوگل ارسال کنید تا ترجمه را در آن صفحه ببینید. این ابزار فقط سرعت کار شما را در این زمینه بیشتر خواهد کرد. ۳- Google Maps این ابزار باعث میشه شما اگر نام شهری یا منطقه ای را در اینترنت خواندید و تصمیم گرفتید ببینید در کجای دنیا وجود دارد نام آن را انتخاب میکنید و بعد با این ابزار یک ضرب در نقشه گوگل جستجو میکنید. ۴- Bing Maps ۵- Share on Facebook ۶- share on Twitter ۷- Add to Any ۸- find on facebook ۹- shorten with Bit.ly ۱۰- Bing image Search ۱۱- Facebook web slice ۱۲- Bing bar بینگ بار یک تولبار مخصوص اینترنت اکسپلورر است که کاربران بقیه مرورگرها از آن محروم هستند
این ۱۲ ابزار از عمومی ترین و پرطرفدار ترین ابزارها بودند. آیا به ابزارهای بیشتری نیاز دارید پس ازاین لینک دیدن کنید.
این ۱۲ ابزار از عمومی ترین و پرطرفدار ترین ابزارها بودند. آیا به ابزارهای بیشتری نیاز دارید پس ازاین لینک دیدن کنید.