• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

.:: قالب تابستانه ایران انجمن ::.

وضعیت
موضوع بسته شده است.

parisa

متخصص بخش
سلام وخسته نباشید:گل:
اما من رنگ قالب قبل وبیشتردوست داشتم

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
سلام
در رابطه به امکانات و تفاوت های این قالب من هم با نظر امین و مهدی عزیز موافقم. بعضی موارد هستند عزیزان که سلیقه ای هستند یعنی در عین اینکه کسی نمی پسنده دیگری می پسنده.
کلیت رو باید دید. و همچنین صرف نظر از هر چیز اصل تغییر و تکاپو و خارج شدن از رکود و یکنواختی زیباترین مسئله است. و البته ما ایرانی ها در این مورد ضعف داریم. یک دوستی ما داشتیم که در سال های 2005 و 2006 برترین مخترع جهان شده بود یک تکه کلامی داشت که همیشه من خودم یادم که میاد لبخند میزنم. دوستمون میگفت ما ایرانی ها انقدر در مقابل تغییر و تحول سرسختیم که میشه نماد این سرسختیمون رو آفتابه گذاشت! صد سال از عمرش میگذره ولی کوچکترین تغییری در ظاهرش ایجاد نشده! :خنده2:
به زودی قالب V2 با در نظر گرفتن تغییراتی که برخی از دوستان خواسته بودند اضافه خواهد شد.

موفق باشید

parisa

متخصص بخش
می خوام برم خونمون دکمه خروج نداره ..الان مامانم اینا دلواپس میشن :خنده2:

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
می خوام برم خونمون دکمه خروج نداره ..الان مامانم اینا دلواپس میشن :خنده2:

:خنده2:
attachment.php

Topaz

متخصص بخش تلفن همراه
نوشته های چت باکس رو میشه ویرایش کرد یا فقط برای من اینطوریه؟:فکر:فکر کنم صفحه آرشیو چت باکس زیادی به سمت چپ مایل شده ، اون قسمت دکمه ی ویرایش دیده نمیشه که پیامای چت باکسو بتونیم ویرایش کنیم:گل:

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
سلام
این هم از ورژن دوم قالب که با توجه به نظرات شما عزیزان تغییراتی در اون داده شده.
مشکلات احتمالی قالب رو حتماً به ما در همین تاپیک گزارش بدید.
به زودی هر دو قالب در دسترس جهت انتخاب کاربران خواهد بود.

موفق باشید

Darya

متخصص بخش گفتگوی آزاد
یه مشکل دیدم البته شاید اصلا مهم نباشه
تو قسمت آگاهسازی وقتی تعداد بالا میره مثلا تعداد پسند ها زیاده کلمه پسند و اعداد در هم فرو میره

Reza Sharifi

مدير ارشد تالار
سلام
ورژن دوم خیلی خوبه و من بیشتر می پسندمش :گل:
و یه مشکل جزئی که به چشمم خورد وقتی میخوام وارد انجمن بشم گزینه ی ذخیره رفته روی ثبت نام ، به این شکل :

wjx5cpvy7gqp1ejledwx.png

از همه ی عزیزان که زحمت طراحی قالب رو کشیدن تشکر میکنم :گل:

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
یه مشکل دیدم البته شاید اصلا مهم نباشه
تو قسمت آگاهسازی وقتی تعداد بالا میره مثلا تعداد پسند ها زیاده کلمه پسند و اعداد در هم فرو میره

سلام
دریا خانم عزیز پسندتون روی چند تاست؟

سلام
ورژن دوم خیلی خوبه و من بیشتر می پسندمش :گل:
و یه مشکل جزئی که به چشمم خورد وقتی میخوام وارد انجمن بشم گزینه ی ذخیره رفته روی ثبت نام ، به این شکل :

wjx5cpvy7gqp1ejledwx.png

از همه ی عزیزان که زحمت طراحی قالب رو کشیدن تشکر میکنم :گل:

سلام
تشکر رضا جان، رفع شد.

fatemeh

متخصص بخش ادبیات و دینی
سلام :گل::گل:
سه دکمه ادیتور برای اعلام تغییرات مدیریتی کار نمی کنه.
:احترام:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا