• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

قوطی کنسرو خبر می دهد از سر درون !

سنجاقي

متخصص بخش گفتگوی آزاد
معاون مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت گفت: برای جلوگیری از انتقال مسمومیت غذایی، محتویات کنسروها حداقل به مدت 2 دقیقه گرم شوند.

مهندس رضا غلامی با بیان این مطلب افزود: انواع و اقسام مواد غذایی به صورت کنسرو شده در بازار موجود است که توجه به سلامت آنها بسیار مهم و ضروری است.


وی با تاکید بر اینکه حتما محتویات کنسرو باید گرم شود، در خصوص نحوه گرم کردن آن گفت: پس از شستشوی قوطی کنسرو آن را باز کرده و محتویات کنسرو را در داخل ظرف ریخته و سپس آن رابه مدت حداقل 2 دقیقه گرم کنید.


معاون مرکز سلامت و محیط کار وزارت بهداشت در خصوص کنسرو تن ماهی نیز افزود: مسمومیت از طریق کنسرو ماهی آلوده، بسیار زیاد است و این مسمومیت باعث انتقال سم بوتولیسم به بدن می‌شود که از بدترین نوع مسمومیتهای غذایی است و حتی منجر به مرگ شخص می‌شود بنابراین لازم است که محتویات تن ماهی با 70 درجه سانتی‌گراد کاملا گرم شود.



وی درادامه گفت: ظاهر کنسرو نیز باید سالم باشد، فرورفتگی و یا بادکردگی در آن مشاهده نشود. البته اگر کنسرو باد کرده است می‌توان با انگشت شصت و سبابه روی کنسرو فشار وارد کرده و در صورت برگشت، کنسرو فاسد است و باید معدوم شود.
 
بالا