• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

كاشاني: دايي را بركنار نمي‌كنم

ahmadfononi

معاونت انجمن
سرپرست باشگاه پرسپوليس گفت: اين بحث که قصد داريم علي دايي را برکنار کنيم صحت ندارد.

00001480.jpg

حبيب کاشاني پس از شکست يک بر صفر پرسپوليس برابر استقلال عنوان کرد: بازي خوبي ارائه کرديم ولي از موقعيت‌ها درست استفاده نشد. هوادار حق دارد ناراحت باشد. اين از اتفاقات نادر است که پرسپوليس در ديدار رفت و برگشت به استقلال ببازد.
وي افزود: با وجود اين باخت بحث‌هايي که مورد برکناري دايي مطرح است درست نيست. وقتي فدراسيون آن همه به افشين قطبي فرصت مي‌دهد و باز او را حفظ مي‌کند ما هم قاعدتا دايي را حفظ مي‌کنيم. دايي خودش اين بازيکنان را آورده و تيم را بسته است پس ما هم بايد او را حفظ کنيم. من بايد با او صحبت کنم اگر مي‌خواهد استعفا کند که آن را هم نمي‌دانم به او مي‌گويم که بماند.
کاشاني در باره اعتراض هواداران پرسپوليس تصريح کرد: هوادار بايد صبر کند. قطعا براي بررسي دلايل شکست جلسه مي‌گذاريم و مشکلات را حل مي‌کنيم. من علم فني ندارم حتما علي دايي صلاح ديده که چه تعويضي انجام دهد من نبايد جوابگوي تعويض باشم.
وي درباره داوري محسن ترکي گفت: تصميم ترکي در يک صحنه مشکوک بود و آن صحنه مي‌تواند براي پرسپوليس پنالتي باشد.

بالا