به نظرتون این ابرهای که بر روی کشور عراق سوریه وترکیه و شمال عربستان تشکیل شده به ایران میرسه
روز جمعه تقریبن تمام نقاط اروپا به غیر از اسپانیا در محدوده فریزینگ لول صفر قرار میگیره. فریزینگ لول روی ایسلند هم جالبه!
درود:گل:
این مدل از سیستم قبلی امتحانشو نسبتا خوب پس داد
در ضمن تا 25 ژانویه هیچ بارشی رو برای غرب و جنوب غرب پیشبیی نکرده
دوشنبه 14 ژانویه
15 ژانویه
سیستم قبلی برا ما مث الان رشت زده بود, برفابه شد!
والا من که به برف خوب در بجنورد از این موج امیدی ندارم،الان که دارم به طور دقیق فکر میکنم؛میبینم حرفای داش محسن کاملا درسته{بجنورد در بادپناه قرار گرفته،فکر کنم همین بود نه؟؟؟}،سال پیش هم بیشترین برفی که در بجنورد اومد،حدودا 20سانت بود؛این درصورتی بود که گردنه ی بدرانلو{امین الله} و حتی 5-10 کیلومتری بجنورد بیش از 2 متر برف اومده بود!!!!!
ماهان جان به نظرت این سرما چند روز در اروپا تداوم خواهد داشت؟ در ضمن کد ایستگاه ماگدبورگ رو لطف می کنی آی اس پی رو ببینم براش؟؟
برای شمالغرب جواب نداد در سیستم قبلی
کاش بجنورد تو دامنه غربی بدرانلو بود
برای شمالغرب جواب نداد در سیستم قبلی
روز چهار شنبو دقیقا درست زده بود برای تبریز
نسبتا رو برا همین نوشتم. البته فک کنم همه مدلها اشتباه کردن
شمال غرب همه جاش سفید شد فقط رو تبریز واگرایی رخ داد . تصاویر ماهواره برف نشون میدن .
درود
کمینه صبح ایلام 9-
امروز که رفتم گرمسیرلت استان تا ارتفاع 600 متری سفید بود!!!!!خیلی جالبه.
نقشه ها خیلی نا امید کنندن. خشک+گرم:ناراحت:
برای تبریز بین 5 تا 10 سانت پیش بینی کرده بود و ارومیه بیش از نیم متر که حتی 10 درصد این مقادیر هم محقق نشد ... کلا سیستم لجباز و بی ادبی بود
وای این نورآباد همیشه اینقدر سردهنورآباد لرستان
بیشینه 11- کمینه 24-:تعجب2:
گویا حداقل تا 10 روز آینده سرما ادامه داره. ولی به نظرم تا دو هفتهی دیگه به همین صورته.
فرودگاه ماگدبورگ کد هواشناسی برای جیافاس نداره. اما من از آمار فرودگاه لایپزیش استفاده میکنم که در 80 کیلومتری جنوب ماگدبورگه
http://wxweb.meteostar.com/sample/sample_C.shtml?text=EDDp