• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

محمد بجنورد

کاربر ويژه
والا من که به برف خوب در بجنورد از این موج امیدی ندارم،الان که دارم به طور دقیق فکر میکنم؛میبینم حرفای داش محسن کاملا درسته{بجنورد در بادپناه قرار گرفته،فکر کنم همین بود نه؟؟؟}،سال پیش هم بیشترین برفی که در بجنورد اومد،حدودا 20سانت بود؛این درصورتی بود که گردنه ی بدرانلو{امین الله} و حتی 5-10 کیلومتری بجنورد بیش از 2 متر برف اومده بود!!!!!

ماهان.

کاربر ويژه
روز جمعه تقریبن تمام نقاط اروپا به غیر از اسپانیا در محدوده فریزینگ لول صفر قرار می‌گیره. فریزینگ لول روی ایسلند هم جالبه!

13011806_1212.gif

aznavar

کاربر ويژه
درود:گل:
این مدل از سیستم قبلی امتحانشو نسبتا خوب پس داد
در ضمن تا 25 ژانویه هیچ بارشی رو برای غرب و جنوب غرب پیشبیی نکرده

دوشنبه 14 ژانویه

5jf9iq45yndns03lne.jpg

15 ژانویه
سیستم قبلی برا ما مث الان رشت زده بود, برفابه شد!

f9voq2w2orjger7tboph.jpg

هواشناس

کاربر ويژه
روز جمعه تقریبن تمام نقاط اروپا به غیر از اسپانیا در محدوده فریزینگ لول صفر قرار می‌گیره. فریزینگ لول روی ایسلند هم جالبه!

13011806_1212.gif

ماهان جان به نظرت این سرما چند روز در اروپا تداوم خواهد داشت؟ در ضمن کد ایستگاه ماگدبورگ رو لطف می کنی آی پی اس رو ببینم براش؟؟

هواشناس

کاربر ويژه
درود:گل:
این مدل از سیستم قبلی امتحانشو نسبتا خوب پس داد
در ضمن تا 25 ژانویه هیچ بارشی رو برای غرب و جنوب غرب پیشبیی نکرده

دوشنبه 14 ژانویه

5jf9iq45yndns03lne.jpg

15 ژانویه
سیستم قبلی برا ما مث الان رشت زده بود, برفابه شد!

f9voq2w2orjger7tboph.jpg

برای شمالغرب جواب نداد در سیستم قبلی

سیبری

کاربر ويژه
والا من که به برف خوب در بجنورد از این موج امیدی ندارم،الان که دارم به طور دقیق فکر میکنم؛میبینم حرفای داش محسن کاملا درسته{بجنورد در بادپناه قرار گرفته،فکر کنم همین بود نه؟؟؟}،سال پیش هم بیشترین برفی که در بجنورد اومد،حدودا 20سانت بود؛این درصورتی بود که گردنه ی بدرانلو{امین الله} و حتی 5-10 کیلومتری بجنورد بیش از 2 متر برف اومده بود!!!!!

کاش بجنورد تو دامنه غربی بدرانلو بود

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
پيش بيني ماهانه ECMWF براي خاورميانه و هند

الان در فريمي هستيم كه با علامت مشخص كردم

بارش

s281bmxdd3cjs0k22s0.gif

دما

1t1nwasbvkjbb09kbdr.gif

ماهان.

کاربر ويژه
ماهان جان به نظرت این سرما چند روز در اروپا تداوم خواهد داشت؟ در ضمن کد ایستگاه ماگدبورگ رو لطف می کنی آی اس پی رو ببینم براش؟؟

گویا حداقل تا 10 روز آینده سرما ادامه داره. ولی به نظرم تا دو هفته‌ی دیگه به همین صورته.

فرودگاه ماگدبورگ کد هواشناسی برای جی‌اف‌اس نداره. اما من از آمار فرودگاه لایپزیش استفاده می‌کنم که در 80 کیلومتری جنوب ماگدبورگه

http://wxweb.meteostar.com/sample/sample_C.shtml?text=EDDp

هواشناس

کاربر ويژه
روز چهار شنبو دقیقا درست زده بود برای تبریز
نسبتا رو برا همین نوشتم. البته فک کنم همه مدلها اشتباه کردن

برای تبریز بین 5 تا 10 سانت پیش بینی کرده بود و ارومیه بیش از نیم متر که حتی 10 درصد این مقادیر هم محقق نشد ... کلا سیستم لجباز و بی ادبی بود

هواشناس

کاربر ويژه
گویا حداقل تا 10 روز آینده سرما ادامه داره. ولی به نظرم تا دو هفته‌ی دیگه به همین صورته.

فرودگاه ماگدبورگ کد هواشناسی برای جی‌اف‌اس نداره. اما من از آمار فرودگاه لایپزیش استفاده می‌کنم که در 80 کیلومتری جنوب ماگدبورگه

http://wxweb.meteostar.com/sample/sample_C.shtml?text=EDDp

خیلی ممنون. با کانترها حال کردم

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا