مواد لازم:
شاه توت، 500گرم
شکر، 5 پیمانه (800 گرم)
وانيل، 1/2 قاشق چایخوری
روش تهیه:
1. دم شاه توت را با قيچی بچينيد. برای شستن، شاه توتها را در ظرف آب سرد ريخته و ظرف را تكان دهيد تا شاه توتها تميز شود. سپس در صافی بريزيد تا آب آن جدا شود.
2. شاه توتها را در قابلمه لعابی ريخته و شكر را لابه لای آن بريزيد و به مدت 12 ساعت در يخچال بگذاريد تا آب پس دهد. سپس روی حرارت ملايم قرار دهيد به مدت 15 دقيقه بجوشانيد. از روی حرارت برداريد.
3. بگذاريد يك شب بماند سپس شاه توت ها را از آب مربا جدا كنيد.
4. آب مربا را روی حرارت قرار دهيد تا قوام آيد. پس از قوام آمدن بگذاريد سرد شود، پس از آن شاه توتها را در شهد (شربت قوام آمده) بريزد و به آرامی با فشار پشت قاشق داخل شربت فرو کنید. سپس روی حرارت قرار دهید.
5. پس از دقيقه چند دقيقه جوشيدن، مربا را از روی حرارت برداشته، وانيل را اضافه کنید و یک شب درهمان ظرف بماند سپس در شيشه استريل شده مخصوص مربا بريزيد و در جای خنك نگه داری كنيد
1. دم شاه توت را با قيچی بچينيد. برای شستن، شاه توتها را در ظرف آب سرد ريخته و ظرف را تكان دهيد تا شاه توتها تميز شود. سپس در صافی بريزيد تا آب آن جدا شود.
2. شاه توتها را در قابلمه لعابی ريخته و شكر را لابه لای آن بريزيد و به مدت 12 ساعت در يخچال بگذاريد تا آب پس دهد. سپس روی حرارت ملايم قرار دهيد به مدت 15 دقيقه بجوشانيد. از روی حرارت برداريد.
3. بگذاريد يك شب بماند سپس شاه توت ها را از آب مربا جدا كنيد.
4. آب مربا را روی حرارت قرار دهيد تا قوام آيد. پس از قوام آمدن بگذاريد سرد شود، پس از آن شاه توتها را در شهد (شربت قوام آمده) بريزد و به آرامی با فشار پشت قاشق داخل شربت فرو کنید. سپس روی حرارت قرار دهید.
5. پس از دقيقه چند دقيقه جوشيدن، مربا را از روی حرارت برداشته، وانيل را اضافه کنید و یک شب درهمان ظرف بماند سپس در شيشه استريل شده مخصوص مربا بريزيد و در جای خنك نگه داری كنيد