مواد لازم (برای 2 نفر):
• 2 تکه نیمه سینه مرغ (حدود نیم کیلو با پوست و استخوان)
• 250 گرم لوبیا سبز خرد شده
• 2/1 از یک پیاز کوچک، خرد شده به نیم حلقه های بسیار نازک
مواد لازم (برای 2 نفر):
• 2 تکه نیمه سینه مرغ (حدود نیم کیلو با پوست و استخوان)
• 250 گرم لوبیا سبز خرد شده
• 2/1 از یک پیاز کوچک، خرد شده به نیم حلقه های بسیار نازک
• 1 حبه سیر ریز خرد شده
• 8/1 ق.چ. فلفل
• 4/1 پیمانه آب مرغ (میتوانید از قرصهای مرغ هم استفاده کنید و یک قرص را در یک پیمانه آب جوش حل کرده، 4/1 آنرا مورد مصرف قرار دهید)
• 60 گرم پنیر خامه ای مکعبی خرد شده
• 2/1 ق.چ. پوست لیموی ریز رنده شده
• خلال پوست لیمو (در صورت تمایل)
روش تهیه
1. پوست مرغ را بگیرید. لوبیا سبز و پیاز را در آرام پز قرار داده، مرغ را روی سبزیجات بگذارید و فلفل و سیر را روی آن پاشیده، آب مرغ را بر روی همه مواد بریزید.
2. درب آرام پز را گذاشته و به مدت 4 تا 5 ساعت در حرارت کم یا به مدت 2 تا 2 و نیم ساعت در حرارت بالا بپزید. اگر آرام پز شما درجه تنظیم ندارد، آنرا به مدت 3 و نیم تا 4 ساعت بپزید.
3. مرغ و سبزیجات را در دو بشقاب بکشید و برای گرم ماندن آن، روی ظروف را بپوشانید.
4. برای تهیه سس، پنیر خامه ای و رنده پوست لیمو را با همزن برقی- روی درجه آهسته یا متوسط- در یک کاسه کوچک بهم بزنید تا نرم شوند. مایع باقی مانده در آرام پز را آرام داخل این مخلوط ریخته و با درجه آهسته مخلوط کنید. سس را روی مرغ و سبزیجات بدهید و در صورت تمایل با خلال پوست لیمو تزئین کنید.
• 2 تکه نیمه سینه مرغ (حدود نیم کیلو با پوست و استخوان)
• 250 گرم لوبیا سبز خرد شده
• 2/1 از یک پیاز کوچک، خرد شده به نیم حلقه های بسیار نازک
مواد لازم (برای 2 نفر):
• 2 تکه نیمه سینه مرغ (حدود نیم کیلو با پوست و استخوان)
• 250 گرم لوبیا سبز خرد شده
• 2/1 از یک پیاز کوچک، خرد شده به نیم حلقه های بسیار نازک
• 1 حبه سیر ریز خرد شده
• 8/1 ق.چ. فلفل
• 4/1 پیمانه آب مرغ (میتوانید از قرصهای مرغ هم استفاده کنید و یک قرص را در یک پیمانه آب جوش حل کرده، 4/1 آنرا مورد مصرف قرار دهید)
• 60 گرم پنیر خامه ای مکعبی خرد شده
• 2/1 ق.چ. پوست لیموی ریز رنده شده
• خلال پوست لیمو (در صورت تمایل)
روش تهیه
1. پوست مرغ را بگیرید. لوبیا سبز و پیاز را در آرام پز قرار داده، مرغ را روی سبزیجات بگذارید و فلفل و سیر را روی آن پاشیده، آب مرغ را بر روی همه مواد بریزید.
2. درب آرام پز را گذاشته و به مدت 4 تا 5 ساعت در حرارت کم یا به مدت 2 تا 2 و نیم ساعت در حرارت بالا بپزید. اگر آرام پز شما درجه تنظیم ندارد، آنرا به مدت 3 و نیم تا 4 ساعت بپزید.
3. مرغ و سبزیجات را در دو بشقاب بکشید و برای گرم ماندن آن، روی ظروف را بپوشانید.
4. برای تهیه سس، پنیر خامه ای و رنده پوست لیمو را با همزن برقی- روی درجه آهسته یا متوسط- در یک کاسه کوچک بهم بزنید تا نرم شوند. مایع باقی مانده در آرام پز را آرام داخل این مخلوط ریخته و با درجه آهسته مخلوط کنید. سس را روی مرغ و سبزیجات بدهید و در صورت تمایل با خلال پوست لیمو تزئین کنید.